If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера вечерта г-н Мариян Йорданов писа тук, че се е свързал с г-н А.А. и той му е казал че днес ще му прати проспекта на мейла, ако не ме лъже паметта.
Питам се г-н Йорданов дали е удобно да му се обадите отново и да го питате въпросния г-н А.А. защо Ви е излъгал и как мислят га градят имидж и доверие в бъдещите си акционери.
какъв ти имидж,все още няма проспект и като гледам с каква скорост действат,вероятно проспекта ще е наличен към 17:01 часа на 20 Април,тоест когато на никой няма да му е необходим
На момчетата от Хима "паметник" трябва да им вдигнат всички който пускат IPOта тази и следващата година Те им напрвиха 50% от играта Аа.... да, и като ги срещнат ръка да целуват
ИПО-тата в БГ ще станат като в западна Европа, където всеки по-начетен инвеститор знае колко остава за по-дребните, колко за институционалните и колко за мажоритаря. Такива сватбарски ИПО-та като Ким-а няма да има скоро като гледам.
лично аз смятам да приложа микс стратегиика и да вляза малко на KAO, по-вече на ПИБ и най-вече на другите промоции )
Да ти кажа, от мен промоция няма да дочакаш, понеже кеширането вече е отживелица. Сега има Репо сделки .
Мога да участвам в което си искам ИПО, ако реша. Просто 2-3 дена преди датите ще направя Репо на част от акциите си и ще съм готов с кеша
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
hah, даваш убаво предложение Бе верно бе, хора, дали да не пробваме да измислиме един отчет и да видиме кой най-много е познал после, а? тва на майтап
ама мисла си така: ако нема проспект - тва ще е по-убаво за тия кои играят, че нема да са предубедени и мисла по-добър резултат може да постигнат тва си е мое мнение , не бива да се съобразявате, требва секи да подходи творчески ама според мен липсата на проспект е един вид услуга за играчите, требва да гледаме нещата откъм убавата страна, стига с тоя вреден негативизъм вече, ей го времето е дошло и требва да се мисли за финансов ресурс
Вчера вечерта г-н Мариян Йорданов писа тук, че се е свързал с г-н А.А. и той му е казал че днес ще му прати проспекта на мейла, ако не ме лъже паметта.
Питам се г-н Йорданов дали е удобно да му се обадите отново и да го питате въпросния г-н А.А. защо Ви е излъгал и как мислят га градят имидж и доверие в бъдещите си акционери.
дневник още преди няколко часа го видяхме и затова чакам с такъв интерес проспекта да видя кой всъщност ще е прав и опитват ли се да ни пуснат по пързалката
е то и утре е ден,пък в крайна сметка и за какво ни е този проспект може и без него,то това ипо стана нещо като залагане на футболен двубои, важно е да имаш интуиция,какъв проспект,какви пет лева на нас не ни е необходим,ние сме медиуми
като гледам от каде духа вятара днеска, съдя че ще се застъпят 2-те Големи ИПО-та. лично аз смятам да приложа микс стратегиика и да вляза малко на KAO, по-вече на ПИБ и най-вече на другите промоции )
И Дневник и Мариан са го копнали от официалното съобщение на "Каолин" за IPO-то, разпространено от тяхната PR агенция днес сутринта. И точно така си пише там
„Каолин” АД предлага до 5*000*000 нови акции като увеличение на капитала, а до 1*000*000 от съществуващите акции ще се предложат за продажба от мажоритарния акционер „Алфа Финанс Холдинг” АД в рамките на първичното публично предлагане. Първичното публично предлагане ще се смята за изпълнено, ако се пласират поне 3*000*000 нови акции.
Тъй като пиарите бъкел не разбират от борса явно някой им го е написал това всичкото - вероятно г-н Александров, който е натоварен с това IPO. Ако някой има желание да дълбае и да разучава сам какво точно се има предвид, да действа.
eх, дами и г-да, любими мои, има кво да се каже още, още, ама гледам да не приказвам повече, да не си помисли некой, че имаме нещо против тва ИПО нема против, немаме ич даже нека сички Ипо-та да са все такива примерни, като за учебник квото ИПО-то, такава и борсата , такива и кобусите , такива и разни други сеирджии немаме нищо против никой а и полза нема
дневник още преди няколко часа го видяхме и затова чакам с такъв интерес проспекта да видя кой всъщност ще е прав и опитват ли се да ни пуснат по пързалката
ами точно това е интересното, че вече няколко часа не коригират тази информация, а се обаждат на Мариян да правят доуточнения.
на страницата на Булбанк няма и 1 ред за въпросното ИПО
тя в дневник излезе след публикуваните доуточнения тук
АЗ ПРЕДЛАГАМ ПР БАХАРА СПЕШНО ДА СЕ НАМЕСИ..... НАЛИ И ТОЙ ГОТВИ ИПО, ДА ВИДИМ КАТО Е К/Г/ОЛЯМ СПЕЦ ДА СЕ НАМЕСИ И ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА, ПЪК МОЖЕ И ДРУГА РАБОТА ДА ГОТВЯТ.......... СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ИМАШЕ ЕДИН БЪЛГАРСКИ ФИЛМ "ТРИМАТА ОТ ЗАПАСА" ЕДИНИЯ СЕ КАЗВАШЕ ПРОКОПИ.........
ами точно това е интересното, че вече няколко часа не коригират тази информация, а се обаждат на Мариян да правят доуточнения.
на страницата на Булбанк няма и 1 ред за въпросното ИПО
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар