Защо тук си продават акциите без пари-зорлии ли са, вярно че консолидираните показатели са малко високи, но това съвсем скоро ще се промени. Каолин е една от компаниите, които си заслужават внимание. Очаквам инвеститорите тук да бъдат много приятно изненадани. Това го пиша на база много добър анализ. Успех.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каолин АД (6K1 / KAO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от дългосроченКаквото съм казал се е случило. Очаквам консолидирана печалба за 2010 г от 10 до 12 мил. 2011 год. ще е още по добра. Успех на инвеститорите тук.Това трябва да ти говори че 10-15 ст са нищо - едно нормално дневено колебание, а ти се тупаш в гърдите че си познал 20ст СКОК :lol: айде нема нужда....не се дразня, а се забавлявам на новобранската ти самонадеяност
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от дългосроченКаквото съм казал се е случило. Очаквам консолидирана печалба за 2010 г от 10 до 12 мил. 2011 год. ще е още по добра. Успех на инвеститорите тук.Това трябва да ти говори че 10-15 ст са нищо - едно нормално дневено колебание, а ти се тупаш в гърдите че си познал 20ст СКОК :lol: айде нема нужда....не се дразня, а се забавлявам на новобранската ти самонадеяност
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от дългосроченКаквото съм казал се е случило. Очаквам консолидирана печалба за 2010 г от 10 до 12 мил. 2011 год. ще е още по добра. Успех на инвеститорите тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от дългосроченКаквото съм казал се е случило. Очаквам консолидирана печалба за 2010 г от 10 до 12 мил. 2011 год. ще е още по добра. Успех на инвеститорите тук.
Коментар
-
Абе мен тез фокуси не ма интересуват "най ма интересуват фокусите с дивидента"
Там фокуси няма.Даваш си сметчицата на брокерчето и оп парички за моренцето !
Тъй че кои квот ще да ми намила тука, да погледне портфейлчетата на фондчетата ...кои какво стиска и какво напазарувал тия месечета и пак ще си хортуваме ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченКаквото съм казал се е случило. Очаквам консолидирана печалба за 2010 г от 10 до 12 мил. 2011 год. ще е още по добра. Успех на инвеститорите тук.
10-12 мил с финансови фокуси
иначе няма как да стане
аз обаче не съм като теб - каквото съм написал се случва
Коментар
-
дългосрочен,
отскоро пишеш тук, а вече взе да се вживяваш като гуру.
кавото рекъл - това станало... ами продължавай да познаваш и отиграваш така в продължение на поне 5-10 години и ще се пенсионираш млад и богат. Засега...само се навиваш - няма лошо.Явно е, че си влязъл добре в позиции, но това променя преценката драстично.
ако искаш да си коректен пиши чат-пат под постовете си, че притежаваш акции от съответното дружество.
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от дългосроченКаквото съм казал се е случило. Очаквам консолидирана печалба за 2010 г от 10 до 12 мил. 2011 год. ще е още по добра. Успех на инвеститорите тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченКаквото съм казал се е случило. Очаквам консолидирана печалба за 2010 г от 10 до 12 мил. 2011 год. ще е още по добра. Успех на инвеститорите тук.
Коментар
-
нема, нема кеш.
show me the money....
да видиме де...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOПървоначално изпратено от дългосроченКаолин ще завърши годината на цена между 8,500 и 9,000 лева.ама инак чул та господ де
Не е препоръка за нищо.Имам 0,хх % в портфейлчетобройчици тука
Коментар
Коментар