Каквото съм казал се е случило. Очаквам консолидирана печалба за 2010 г от 10 до 12 мил. 2011 год. ще е още по добра. Успех на инвеститорите тук.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каолин АД (6K1 / KAO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от KanoКак сме тук днес?
Засега сме си на зелено с 2,20%, явно добрите резултати от миналата година помагат. Какви са очакванията тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от KanoКак сме тук днес?
Засега сме си на зелено с 2,20%, явно добрите резултати от миналата година помагат. Какви са очакванията тук?
За това е доволен
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanotoПървоначално изпратено от дългосроченНова фотоволтаична централа в Малко Търново, изпълнение на друга в Девня, стартиране строителстото на още две до края на годината. Една вече завършена. Това са новини, които радват инвеститорите, особено дългосрочните като мен. С инвестиции идват резултатите.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченНова фотоволтаична централа в Малко Търново, изпълнение на друга в Девня, стартиране строителстото на още две до края на годината. Една вече завършена. Това са новини, които радват инвеститорите, особено дългосрочните като мен. С инвестиции идват резултатите.
Не е препоръка.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramдългосрочен,
като си толкова в нещата - кажи какво ти е мнението за Иво Прокопиев.Коет ще риче че е добър работодател поне
Аз лично съм дългосрочен понеже три годинки ми се снася вече дивидентмене това лично ме интересува ...другото е бощ лаф ...ПО ЗДРАВИ коленца тука на спекулантчетата по позицията
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченЗавод Диамант в Разград скоро ще започне работа. Оборудването е закупено и то най-доброто, което съществува. Китайците държат 70 % и са на първо място в Китай по производство на стъкло и в челните места в света. ОСНОВЕН ДОСТАВЧИК НА СУРОВИНА ЩЕ БЪДЕ КАОЛИН. ЩЕ СИ УВЕЛИЧА ПАКЕТА ОТ АКЦИИ ТУК. ТОВА Е ЕДНА ОТ МАЛКОТО КОМПАНИИ ВЪВ СОФИКС С ДОБЪР ФУНДАМЕНТ И ПЕРСПЕКТИВИ ЗА РАЗВИТИЕ, КАКВИТО СА МОНБАТ, ЕНЕМОНА И СОФАРМА.)) Не е препоръка.
Коментар
Коментар