IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Каквото съм казал се е случило. Очаквам консолидирана печалба за 2010 г от 10 до 12 мил. 2011 год. ще е още по добра. Успех на инвеститорите тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Първоначално изпратено от Kano
      Как сме тук днес?
      Засега сме си на зелено с 2,20%, явно добрите резултати от миналата година помагат. Какви са очакванията тук?
      Пил ли си, какво ли 2,20% с 13 бр.......ахахахахаха..........
      явно дългосрочния е влязал в позиция днес...

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
        Първоначално изпратено от дългосрочен
        Каолин ще завърши годината на цена между 8,500 и 9,000 лева.
        Какво пиеш?
        да, да 18,50-19,50... Питай го и какво взима
        Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
          Каолин ще завърши годината на цена между 8,500 и 9,000 лева.
          Какво пиеш?
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Каолин ще завърши годината на цена между 8,500 и 9,000 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              Първоначално изпратено от Kano
              Как сме тук днес?
              Засега сме си на зелено с 2,20%, явно добрите резултати от миналата година помагат. Какви са очакванията тук?
              Човека си преоценява ПОРТФЕЙЛА в края на тримесечието!!!
              За това е доволен

Коментар

• Първоначално изпратено от Kano
                Как сме тук днес?

Коментар

• Как сме тук днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto
                    Първоначално изпратено от дългосрочен
                    Нова фотоволтаична централа в Малко Търново, изпълнение на друга в Девня, стартиране строителстото на още две до края на годината. Една вече завършена. Това са новини, които радват инвеститорите, особено дългосрочните като мен. С инвестиции идват резултатите.
                    Ти в каолин ли имаш акции или в солар про ? Защото май не са едно и също нещо. Доколкото разбрах, ще ти се наложи да избираш - колко от акциите на каолин да размениш срещу колко от акциите на соларпро, но все още не е ясно какъв ще е разменният курс между акциите на двете, както и по какви измислени критерии от мажоритаря ще е наложен този курс. Въпреки че соларпро е направено с парите на акционерите на каолин, и би трябвало и то да бъде тяхно ... незнам да има такава измислена трампа по други пазари. А според мен, би трябвало всеки собственик на акции на каолин да получи и съответстващия му дял от акции на солар про, без да си губи акциите в каолин (при това и преди да е размит капиталът на соларпро, т.е. дано преди да стане трампата не се окаже, че као не е 100% собственик на соларпро ... но имам едно неприятно чувство, че забавянето по изясняването на този въпрос може да се окаже и с такава цел...) Не ги упреквам кфн, как ще арбитрират наложените в тези условия странни финансови пресмятания. Много Мерси от подобни прехвалени мажоритари.
                    Не е препоръка.
                    Засега в Каолин, като му дойде времето ще решавам и то ще зависи от много фактори.

Коментар

Нова фотоволтаична централа в Малко Търново, изпълнение на друга в Девня, стартиране строителстото на още две до края на годината. Една вече завършена. Това са новини, които радват инвеститорите, особено дългосрочните като мен. С инвестиции идват резултатите.
                      Ти в каолин ли имаш акции или в солар про ? Защото май не са едно и също нещо. Доколкото разбрах, ще ти се наложи да избираш - колко от акциите на каолин да размениш срещу колко от акциите на соларпро, но все още не е ясно какъв ще е разменният курс между акциите на двете, както и по какви измислени критерии от мажоритаря ще е наложен този курс. Въпреки че соларпро е направено с парите на акционерите на каолин, и би трябвало и то да бъде тяхно ... незнам да има такава измислена трампа по други пазари. А според мен, би трябвало всеки собственик на акции на каолин да получи и съответстващия му дял от акции на солар про, без да си губи акциите в каолин (при това и преди да е размит капиталът на соларпро, т.е. дано преди да стане трампата не се окаже, че као не е 100% собственик на соларпро ... но имам едно неприятно чувство, че забавянето по изясняването на този въпрос може да се окаже и с такава цел...) Не ги упреквам кфн, как ще арбитрират наложените в тези условия странни финансови пресмятания. Много Мерси от подобни прехвалени мажоритари.
                      Не е препоръка.
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                        дългосрочен,
                        като си толкова в нещата - кажи какво ти е мнението за Иво Прокопиев.
                        Мчи днеска го даваха по TV та разбрах че е шеф на асоциацията на работодателите ....не малко нали ?! Коет ще риче че е добър работодател поне
                        Аз лично съм дългосрочен понеже три годинки ми се снася вече дивидент мене това лично ме интересува ...другото е бощ лаф ...ПО ЗДРАВИ коленца тука на спекулантчетата по позицията

Коментар

• Нова фотоволтаична централа в Малко Търново, изпълнение на друга в Девня, стартиране строителстото на още две до края на годината. Една вече завършена. Това са новини, които радват инвеститорите, особено дългосрочните като мен. С инвестиции идват резултатите.

Коментар

• дългосрочен,
                            като си толкова в нещата - кажи какво ти е мнението за Иво Прокопиев.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Завод Диамант в Разград скоро ще започне работа. Оборудването е закупено и то най-доброто, което съществува. Китайците държат 70 % и са на първо място в Китай по производство на стъкло и в челните места в света. ОСНОВЕН ДОСТАВЧИК НА СУРОВИНА ЩЕ БЪДЕ КАОЛИН. ЩЕ СИ УВЕЛИЧА ПАКЕТА ОТ АКЦИИ ТУК. ТОВА Е ЕДНА ОТ МАЛКОТО КОМПАНИИ ВЪВ СОФИКС С ДОБЪР ФУНДАМЕНТ И ПЕРСПЕКТИВИ ЗА РАЗВИТИЕ, КАКВИТО СА МОНБАТ, ЕНЕМОНА И СОФАРМА.
                              Както искаш си троши парите, но не ни третирай като малоумници, за да ни пишеш с избичените главни букви. Нали не сме в лудница все пак. )) Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon
                                Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                                Tя си е на Пр.....и , долу ръцете от нея бре Които има по голям пакет негова е
                                Е, нема да я пипаме , бре......
                                Само снимчица.........
                                Па пакета е въпрос на време и джоб..
                                Май за друг вид пакет идеше реч

Коментар

Working...
                                X