IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Скъпо, много скъпо ... та чак нагло скъпо! Но след преминалите вече много успешни ИПО-та явно са решили новите да ни ги продават на безбожна цена! При такава цена ще намеря доста други по-добри инвестиции!
    Тази цена ми говори за излизане на някои
    Но това е положението - след Химимпорт никой не ще вече да ги дава почти без пари ...

Коментар

• Аз ли нещо бъркам или P/B izliza nad 8 ..?!
      Колегата по долу споменава за P/B над 3

Иначе за P/E и P/S и аз толкова ги изкарвам.
      Даа, май се поизхвърлиха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел
        Явно тенденциятата на предстоящите IPOта ще е насочена само към дългосрочни инвеститори.
        То на никоя сериозна компания не и трябват спекуланти ама това не значе трябва да се изсилват с цената.
        Life won't wait for you.

Коментар

• мислех да напиша нещо, ама кучето ме спря. вика недей пиши тука за другото ич и не помисляй и ми намига с едното ухо ама я си го знам тоя знак кво значи и така айда нема нужда и от P/B и от P/E и от P/S мерси, мерси, нема нужда капитализация колкото два Еврохолда, мерси, мерси

Коментар

• Alan, може и някой по варовиците да се включи...нали кандидатстват за доставка на АЕЦ-а....но какво от това))

Коментар

• Друго, което с интерес ще следя са коментарите за листването и цената на Каолин в любимите ми вестници- Капитал и Дневник))

Коментар

• Явно тенденциятата на предстоящите IPOта ще е насочена само към дългосрочни инвеститори.

Коментар

• Нещо не излизат сметките. Ще трябва да прочета малко за минерали и кварц, щото засега ми убягват тия 12.5
                  Специалистите по кварц и виенско стъкло да подскажат малко :-)

Първоначално изпратено от Гари
                  Изхвърлиха се. 7-8 лева очаквах аз.
                  изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Ами мен вече EUBG ми се вижда без пари?!?

Коментар

• Явно си правят увеличението на принципа, че толкова пари им трябват. Ама можеше да са още 9,5 млн. акции на емисионна 7 лева. И щеше да има някакво наддаване сигурно.

Коментар

• ...май ще има- Обратно към добрите стари подценени холдинги!

Коментар

• И аз ще гледам.Сигурно ще ги продадат но на мен са ми скъпички в сравнение с алтернативни инвестиции.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Аз съм доволен от тази цена - само ще гледам...

Коментар

• Множко наистина..........ама.......
                              Лешояда е търпелива птица

Коментар

• зле

Коментар

Working...
                                X