If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До днес Каолин се смяташе за "перлата" на тазгодишните ИПО-та. Поне с такива впечатления остава човек, ако чете Инвестора, форума, Дневник и Капитал. Всички точеха зъби за това и ИПО, то не бяха приказки за кеширане, бъдещо кеширане и пазене на кеша до ИПО-то. Едва ли не мартенската корекция беше заради бъдещите ИПО-та, като това на Каолин беше "перлата".
Сега гледам нещо ентусиазма секна. Не мога да коментирам минималната емисионна цена, нека това да го направят по-умни от мен. Аз лично ще взема своето решение най-вече на основата на съвет от един по-компетентен от мен човек, който досега не ме е подвеждал.
Но за мен сега е по-интересно друго: Дали пазарът няма да изрази отношението си към предложената минимална цена още от утре? Като кътаните за ИПО-то на Каолин парички изведнъж се изсипят на пазара, решили, че това ИПО е кауза пердута?! Като добавим и разочарованието от ония мижави 9.09% на ПИБ, нищо чудно от утре индексите да потеглят здраво нагоре........
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Благодарности на Investorrr-a Следобеда май ме е напекъл повечко, една биричка би ми дошла добре.
Грешката е вярна ;-)
И все пак ... присъединявам се, че малко са надскочили боя си.
Очаквам в КАПИТАЛ един трезв и "обективен" SWAT на Каолин :-)
Абе то след 2г. ще извадят 20млн. нетна печалба като нищо, ама за толкоз време я камилата я камиларя.
Първоначално изпратено от съни(тя)
Alan, може и някой по варовиците да се включи...нали кандидатстват за доставка на АЕЦ-а....но какво от това))
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар