IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази липса на инфо е много изнервяща за всички предполагам. Незнам за вас, но на мен ми намирисва на не добра организация.
    Така не се гради имидж и не се продава ???
    Замислете се!

Коментар

• Това изобщо не подхожда на ипо за 60 млн
      приятелю маже още по-зле - тва на нищо не подхожда
      ние с ветерана ше дебнем 2ра и 3та серия

Коментар

• Абсолютно се присъединявам към колегите че е пълна тъпня да ни пускат на час по лъжичка при положение че другата седмица са заявките. Това изобщо не подхожда на ипо за 60 млн, още по малко подхожда на издателя на Капитал!

Коментар

• Първоначално изпратено от ветерана
          Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
          http://www.investor.bg/?id=48898

до 1 000 000 от съществуващите акции ще се предложат за продажба от мажоритарния акционер „Алфа Финанс Холдинг” АД след старта на търговията с акции на дружеството на БФБ-София
          Това уточнение ми дадоха току що по-телефона въпреки че, в пресрелииза пишеше

Каолин АД предлага до 5 000 000 нови акции като увеличение на капитала, а до 1 000 000 от съществуващите акции ще се предложат за продажба от мажоритарния акционер „Алфа Финанс Холдинг” АД в рамките на първичното публично предлагане, съобщиха за Investor.bg от дружеството. Първичното публично предлагане ще се смята за изпълнено, ако се пласират поне 3 000 000 нови акции.
          Мариян,
          ми и те четат "ветерана" , очаквам още доуточнявания от тяхна страна :-)
          Попитай простичко "Дали е записано в проспекта,че до една година няма да има ново предлагане на акции от мажоритаря"?
          ;-)
          като говорим за проспекта, информацията е, че до няколко часа ще обработят препоръките от КФН и ще ни го пратят

Коментар

• Според мен купувачи ще се намерят след като ще разпределят 20% от печалбата , като дивидент т.е. дългосрочни инвеститори / ПФ/ .:-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
              http://www.investor.bg/?id=48898

до 1 000 000 от съществуващите акции ще се предложат за продажба от мажоритарния акционер „Алфа Финанс Холдинг” АД след старта на търговията с акции на дружеството на БФБ-София

Каолин АД предлага до 5 000 000 нови акции като увеличение на капитала, а до 1 000 000 от съществуващите акции ще се предложат за продажба от мажоритарния акционер „Алфа Финанс Холдинг” АД в рамките на първичното публично предлагане, съобщиха за Investor.bg от дружеството. Първичното публично предлагане ще се смята за изпълнено, ако се пласират поне 3 000 000 нови акции.
              Мариян,
              ми и те четат "ветерана" , очаквам още доуточнявания от тяхна страна :-)
              Попитай простичко "Дали е записано в проспекта,че до една година няма да има ново предлагане на акции от мажоритаря"?
              ;-)
              Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• АМА ЗА ТОВА ИПО СИ ЛИЧИ ЧЕ ПР НА ЕМИСИЯТА НЕ Е БАХАР..........ИМА ДОСТА МЪГЛА, ТО Б/М/ОНБАТА ИНФО ЛИ НЕ БЕШЕ, ЖУРНАЛИСТИ ЛИ НЕ БЯХА, БАХАР-А СИ ЗНАЕ РАБОТАТА, АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ - ЦЕНАТА ЩЕШЕ ДА Е 5,95, НЕ 6,95. НО И ТУК ЩЕ ИМА ПРЕЗАПИСВАНЕ СИГУРЕН СЪМ, ДОРИ И НИЕ ДРЕБНИТЕ ДА ПРЕСКОЧИМ ИПО-ТО

Коментар

• ами добро утро
                  бе не виждате ли че като видеха зор и се усъмниха та извадиха балтиите абе що нема проспект, а седем дена остават бе Алооо
                  тва ИПО ли е, кво е - да не е бой на негри в тъмна нощ
                  да не станат 7 000 000 накрая поради големия интерес

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=48898

Коментар

• За вас не знам ама аз чакам проспекта. Ако има някаква гаранция, че няма да ми играят като на еубг и да ми пуснат още 5 млн акции след месец ще вляза сериозно, защото съм сигурен, че тогава ще има презаписване. Ама ако нищо такова не пише тогава без мен, в момента на борсата има достатъчно изгодно предлагане.

Коментар

• така, така ветеране, браво
                        а, я пак си държа на хазартната игра и ше прескоча първия кръг

Коментар

• Dividentut ste privleche institucionalnite investitori i ste zapishat emisiqta

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                            Първоначално изпратено от ветерана
                            Първоначално изпратено от ветерана
                            :-)
                            Хипотеза:
                            Какво прави Каолин, ако не се запишат предложените 5 мио акции ?
                            Отговори:
                            1.Остават за себе си непродадените акции. /те и сега са си техни ;-)/
                            2.Намаляват 50% (6.25 лв.) цената.

Аз мисля,че са по-важни Парите отколкото Надувката :-) и затова вариант 2. е вероятен и по-добрият и за двете страни :-), но той зависи от Вас.
                            ;-)

:-)
                            Хипотеза - 2

Какво прави Пазарът, ако 10 дена след първото предложение от 5 мио акции, Каолинковци вдъхновени от вдъхновението на пАзара :-) решат да предложат още 3 мио акции на 9.50 лв. .... нещо да ви напомня тази хипотеза :-), за съжаление в България няма ограничение за тази хипотеза.
                            Дали е записано в проспекта,че за тази година няма да има ново предлагане на акции от мажоритаря?
                            ;-)
                            Ветерана остави размишленията за по-умните. Кажи че не участваш и се успокой..
                            ;-)
                            Хане, както виждаш производна на хипотеза-2 е вече факт - 1 мио повече акции ще се предлагат на 12,50 лв.
                            :-) ;-)
                            Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
                              Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИ
                              НА БАЗА НАТРУПАНИЯ ОПИТ БИХМЕ ЛИ МОГЛИ ДА ПРЕДПОЛОЖИМ ДОСТИГНАТАТА ЦЕНА?

ПО МОИ СМЕТКИ 15,25
                              Ти да не работиш в Булброкърс?
                              АМИ ЗА МОЯ РАДОСТ НЕ РАТОТЯ ТАМ![/code][/quote]

Коментар

• А проспект ще видим ли днес ???
                                До колкото си спомням днес трябваше да е !?!?!!??

Коментар

Working...
                                X