Нали трябва да кешират малко защото цента е висока.И после ще си ги купят на по-ниско.И ПФБК по тоя път тръгнаха.Айде мерси, нема нужда,довиждане , лека нощ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каолин АД (6K1 / KAO)
Collapse
X
-
http://www.investor.bg/?id=48898
Предлаганите акции от Каолин се увеличават от 5 млн. на 6 млн. броя
От: Мариян Йорданов
mpy@start.bg
11.04.2007 12:10 ( BKAO, KAO )
Каолин АД предлага до 5 000 000 нови акции като увеличение на капитала, а до 1 000 000 от съществуващите акции ще се предложат за продажба от мажоритарния акционер „Алфа Финанс Холдинг” АД в рамките на първичното публично предлагане, съобщиха за Investor.bg от дружеството. Първичното публично предлагане ще се смята за изпълнено, ако се пласират поне 3 000 000 нови акции.
Коментар
-
НА БАЗА НАТРУПАНИЯ ОПИТ БИХМЕ ЛИ МОГЛИ ДА ПРЕДПОЛОЖИМ ДОСТИГНАТАТА ЦЕНА?
ПО МОИ СМЕТКИ 15,25
1 вариант. - ако нема 2ри кръг на ИПО-то /както при ЕУБГ/ и цената е 12,50 /хипотетично
/ то след 6 месеца да е едно има нема 50 стотинки отгоре /обаче разбира се, ако пазара е нагоре
разбира се
/
2 вариант. - ако има 2ри кръг /ако е неуспешен примерно 1вия/ незнам, незнам, ситуацията става хазартна
ама и в тоя случай не става 15,50
абе незнам как компания с приходи под 100м ше струва над 300м /по отчета/ тва го не проумявам
- сичко е вазможно
, ама да нема разкази с неочакван край накрая, все пак борса е
/ветеране, извиневай току що видех, че докато съм писал, и ти си допуснал 2рия вариант в неква подобна форма/
ама да успокоиме топката /като ман.юнайтед/ и понеже съм голем фен на хазарта
ше сподела че съм решил да играя хазартно
например ше пропусна първия кръг и ше си мисла за втория
Коментар
-
Първоначално изпратено от ветеранаПървоначално изпратено от ветерана:-)
Хипотеза:
Какво прави Каолин, ако не се запишат предложените 5 мио акции ?
Отговори:
1.Остават за себе си непродадените акции. /те и сега са си техни ;-)/
2.Намаляват 50% (6.25 лв.) цената.
Аз мисля,че са по-важни Парите отколкото Надувката :-) и затова вариант 2. е вероятен и по-добрият и за двете страни :-), но той зависи от Вас.
;-)
:-)
Хипотеза - 2
Какво прави Пазарът, ако 10 дена след първото предложение от 5 мио акции, Каолинковци вдъхновени от вдъхновението на пАзара :-) решат да предложат още 3 мио акции на 9.50 лв. .... нещо да ви напомня тази хипотеза :-), за съжаление в България няма ограничение за тази хипотеза.
Дали е записано в проспекта,че за тази година няма да има ново предлагане на акции от мажоритаря?
;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ветерана:-)
Хипотеза:
Какво прави Каолин, ако не се запишат предложените 5 мио акции ?
Отговори:
1.Остават за себе си непродадените акции. /те и сега са си техни ;-)/
2.Намаляват 50% (6.25 лв.) цената.
Аз мисля,че са по-важни Парите отколкото Надувката :-) и затова вариант 2. е вероятен и по-добрият и за двете страни :-), но той зависи от Вас.
;-)
Хипотеза - 2
Какво прави Пазарът, ако 10 дена след първото предложение от 5 мио акции, Каолинковци вдъхновени от вдъхновението на пАзара :-) решат да предложат още 3 мио акции на 9.50 лв. .... нещо да ви напомня тази хипотеза :-), за съжаление в България няма ограничение за тази хипотеза.
Дали е записано в проспекта,че за тази година няма да има ново предлагане на акции от мажоритаря?
;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Anton Chigurh
Аз ще набия една 10тица само заради олимпийския принцип.
Коментар
Коментар