If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честито на тези дето избягаха като мен на 2.55 ...почти на 0, сега я чакам тази ценичка поне на едномаршруткова цена ...за да си понакупя пак доволно с парите от депозита ....дето стоят от продажбата
Не е препоръка за ПК на ЦК
Издигаш ми се в мечия поглед, кобосче! На кинт ли ще я чакаш
Не е препоръка
Честито на тези дето избягаха като мен на 2.55 ...почти на 0, сега я чакам тази ценичка поне на едномаршруткова цена ...за да си понакупя пак доволно с парите от депозита ....дето стоят от продажбата
смятам, че Каолин е от малкото компании на БФБ, които наистина си заслужават, особено по време на световна икономическа криза ... поради следните простички причини ... което разбира се не е никаква препоръка:
1. компанията има доста добре развит пазар, който не е съсредоточен само и единствено в БГ, нито само и единствено в ЕС
2. Дейността си по добив на каолин, кварцов пясък и прочее развива чрез дъщерни компании на почти целия балкански полуостров, като заема ако не се лъжа 2 или 3 % от световното производство на добиваните от тях суровини.
3. Стъкло, порцелан, керамика и хартия винаги ще се търсят
Коментар