IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    така е,но Синергон падна с 15 стотинки...
    Така ,че се дърпа кеш от Енерго ПРО и Синергон и влиза в тези изброените ...
    Чакащите продължават да чакат...
    Даже и ТИМ феновете ,не качват ЗХБГ и Нефт и ГАЗ...
    Не е препоръка...
    E ти пък!?!? Колко милиона са се изфирясали от синергон ??? Там тепърва ще се пада. Тук говорим за пари милиони, а не за семки
    В зхбг ли си се накалмучил. Ама там от 20 стинки станаха 40. А нефт и газ си направиха и те тяхното. Друг е въпроса ако сега си влязъл и ще чакаш...

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
      Нека съм в грешка, ама май не ме разбра... от седмица или няколко дни ви казват 4,16 е цената ... ами какво , ... за 10 или 15 стинки, колко месеца ще стоиш още ... за тези дни кафето скочи с 10 стинки бе колега... а биовет и неохим с по 2 лв....
      Беше добронамерен коментар, нищо повече, не ти чета лекции като бенца
      Е всеки се решава, за кеша няма лошо. Мен ме радва и когато има кеш в играчите, не си мисли с лошо. Успех
      така е,но Синергон падна с 15 стотинки...
      Така ,че се дърпа кеш от Енерго ПРО и Синергон и влиза в тези изброените ...
      Чакащите продължават да чакат...
      Даже и ТИМ феновете ,не качват ЗХБГ и Нефт и ГАЗ...
      Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Колега нещо си с грешка много съм си доволен туканка....средната ми цена тук е 1,974 , въпроса е че да съм доволен на макс искам да хванем най-добрата възможна цена за излизане .....
        Нека съм в грешка, ама май не ме разбра... от седмица или няколко дни ви казват 4,16 е цената ... ами какво , ... за 10 или 15 стинки, колко месеца ще стоиш още ... за тези дни кафето скочи с 10 стинки бе колега... а биовет и неохим с по 2 лв....
        Беше добронамерен коментар, нищо повече, не ти чета лекции като бенца
        Е всеки се решава, за кеша няма лошо. Мен ме радва и когато има кеш в играчите, не си мисли с лошо. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
          Ами Марков, при цялото ми уважение... ако беше излязъл и влязъл в други ивестни и тебе... щеше да си доволен
          Помисли и това, че и времето е пари. А след още време, може и да се окажеш с много кеш и пак да се чудиш какво да го правиш. През това време Умните но и по-бързи пари влизат и вдигат цените.... за по-бавните остава само кеша .... но без ръсттттт
          Колега нещо си с грешка много съм си доволен туканка....средната ми цена тук е 1,974 , въпроса е че да съм доволен на макс искам да хванем най-добрата възможна цена за излизане .....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Марков ,
            с теб го водя ...но някой друг не иска да се води и се прави на велик....
            За мен сладането на ордер над 4,15 и под 4,157 е решение на тези акции в краткосрочен план до вторник ....
            Не е решение....ако вярваш на немската компания ,която може да докара до интересни резултати след година....
            Не е препоръка...
            Аз така съм направил но се чудя ще мине ли влака, или да понамаля малко , щото Германците нямам наблюдение за тях кво ще правят в бъдеще.

Коментар

Добре де що не водиш нормален диалог.

Имам акции тук и се чудя на коя цена да изляза като използвам максимално добрата ситуация......какъв УЕБ , какъв Инвестор и т-н.
              Ами Марков, при цялото ми уважение... ако беше излязъл и влязъл в други ивестни и тебе... щеше да си доволен
              Помисли и това, че и времето е пари. А след още време, може и да се окажеш с много кеш и пак да се чудиш какво да го правиш. През това време Умните но и по-бързи пари влизат и вдигат цените.... за по-бавните остава само кеша .... но без ръсттттт

Коментар

Имам акции тук и се чудя на коя цена да изляза като използвам максимално добрата ситуация......какъв УЕБ , какъв Инвестор и т-н.
                Марков ,
                с теб го водя ...но някой друг не иска да се води и се прави на велик....
                За мен сладането на ордер над 4,15 и под 4,157 е решение на тези акции в краткосрочен план до вторник ....
                Не е решение....ако вярваш на немската компания ,която може да докара до интересни резултати след година....
                Не е препоръка...

Коментар

През Борсата Марков ,през борсата...
                  Както на ЕУБ медия и Инвестор БГ минаха пакетите на мажоритара на цените на сделката ,така и тук ги чакат ....
                  Иначе друго си е да продаеш Инвестор БГ на 6 лв,вместо на 12,4 лв и със 30 процента загуба....
                  какво са някакви 3 % печалба ,когато можеш да си позволиш загуби от 110 % ,но пък си голям играчор...
                  Та така ....

Коментар

Как точно и кога ще доиде тоя цена 4,156. мажоритарния пакет се прехвърля на тия цени, обаче според някои мнения по надолу не са длъжни да правят търгово.
                    Та тая цена на борсата може и да не се дочака.....
                    За бъдещо търгово е ясно, че ще има още от декември в инфото за предварителния договор
                    http://kaolin.bg/bg/n/122-alfa-finan...-w-kaolin.html
                    След финализиране на сделката Quarzwerke ще отправи задължително търгово предложение, спазвайки местното законодателство, с цел придобиване на останалите акции от Каолин, търгувани на „Българска фондова борса - София“ АД.
                    Онзи ден на изсипването на мен ми е продал не долуупоменатия посредник, а ББРБГ.
                    Според мен са прехвърлени пакетите на 3 офшорки от острова на Афроидита.

https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...f3d256e3e36061

Йекшъна по мое скромно мнение ще е в петък по икиндия.

Не е препоръка за каквото и да е. Имам акции.
                    |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                    |___________||__|___|)
                    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

Как точно и кога ще доиде тоя цена 4,156. мажоритарния пакет се прехвърля на тия цени, обаче според някои мнения по надолу не са длъжни да правят търгово.
                      През Борсата Марков ,през борсата...
                      Както на ЕУБ медия и Инвестор БГ минаха пакетите на мажоритара на цените на сделката ,така и тук ги чакат ....
                      Иначе друго си е да продаеш Инвестор БГ на 6 лв,вместо на 12,4 лв и със 30 процента загуба....
                      какво са някакви 3 % печалба ,когато можеш да си позволиш загуби от 110 % ,но пък си голям играчор...
                      Та така ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                        А закакво ПФБК продадоха с такава премия на 3.91 лв, вместо да изчакат 4,156 лв

Коментар

Марков ,
                          може за теб 280- 300 лв да са дребна печалба ,но плюс другите акции стават сериозна сумичка...
                          А е сигурно на 80 % ,че в петък или в понеделник ще мине глемия кораб на 4,156 лв и ще обере всичко под тази цена...
                          може и да греша ,но капка по капка язовир става....
                          А иначе една жена каза ,че продавача май е бил ПФБК.... онзи ден...
                          Не е препоръка...

А закакво ПФБК продадоха с такава премия на 3.91 лв, вместо да изчакат 4,156 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Обявява го в седмичните си бюлетини, които излизат всеки понеделник.
                            На мен ми ги изпраща на мейл един приятел.
                            Инвестора редовно отразява новините от тях.
                            Ами не се учудвам. Защо да е просто, като може да е сложно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
                              Ако сделката за над 6% от капитала от 27 май е пряко придобиване или прехвърляне, ЦД трябва да уведоми до края на 30 май. Въпросът е къде го обявява? Защото ако го обявява в някаква секция на сайта си с ограничен достъп какъв е смисълът?
                              Обявява го в седмичните си бюлетини, които излизат всеки понеделник.
                              На мен ми ги изпраща на мейл един приятел.
                              Инвестора редовно отразява новините от тях.

Коментар

• Ако сделката за над 6% от капитала от 27 май е пряко придобиване или прехвърляне, ЦД трябва да уведоми до края на 30 май. Въпросът е къде го обявява? Защото ако го обявява в някаква секция на сайта си с ограничен достъп какъв е смисълът?

Коментар

Working...
                                X