IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
    Аз предвиждам, че в дългосрочен план ще расте.
    Кое ще расте бе Noker?

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
      Ситуацията в Каолин дали няма да се получи както при соди девня и след време да си хопем гъзовете че сме продали?
      Аз предвиждам, че в дългосрочен план ще расте.

Коментар

• +0.72% - Нещо ще се случи!
        Не е препоръка!

Коментар

• Ситуацията в Каолин дали няма да се получи както при соди девня и след време да си хопем гъзовете че сме продали?

Коментар

• Скъпа или евтина компания е Каолин? - Цветослав Цачев

Коментар

• Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнение
              УВЕДОМЛЕНИЕ
              по чл.148б от ЗППЦК

Във връзка с изискванията на чл.148б от ЗППЦК с настоящото уведомяваме обществеността относно следното:
              На основание чл.145, ал.1, т.1 от ЗППЦК Quarzwerke GmbH , Kaskadenweg 40, D-50226 Frechen, Германия уведоми Каолин АД относно извършена от дружеството покупка на БФБ на 3 300 000 броя акции или 6,60 % от капитала на Каолин АД. Сделката е с дата на сетълмент в Централен депозитар АД - 31.05.2013 г. В резултат на промяната Quarzwerke GmbH, Германия притежава пряко 3 300 000 броя акции от капитала и същия брой гласове в ОСА или 6,60 % от капитала на Каолин АД. Quarzwerke GmbH, Германия упражнява правото на глас в ОСА по 3 300 000 броя акции от капитала на публичното дружество пряко, а не чрез контролирани лица.

От x3news
              Не е препоръка!

Емитент: Каолин АД-Сеново (6K1)
              уВЕДОМЛЕНИЕ по чл.148б от ЗППЦК относно:
              Quarzwerke GmbH - Германия, уведоми Каолин АД относно извършена от дружеството покупка на 3 300 000 броя акции или 6,60 % от капитала на Каолин АД. Сделката е с дата на сетълмент в Централен депозитар АД - 31.05.2013 година.
              В резултат на промяната Quarzwerke GmbH притежава пряко 3 300 000 броя акции от капитала.

Интересен сетълмент.....

Коментар

• Това ако е на нормалния пазар , би трябвало да събере всички продава под 4,156
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• УВЕДОМЛЕНИЕ
                  по чл.148б от ЗППЦК

Във връзка с изискванията на чл.148б от ЗППЦК с настоящото уведомяваме обществеността относно следното:
                  На основание чл.145, ал.1, т.1 от ЗППЦК Quarzwerke GmbH , Kaskadenweg 40, D-50226 Frechen, Германия уведоми Каолин АД относно извършена от дружеството покупка на БФБ на 3 300 000 броя акции или 6,60 % от капитала на Каолин АД. Сделката е с дата на сетълмент в Централен депозитар АД - 31.05.2013 г. В резултат на промяната Quarzwerke GmbH, Германия притежава пряко 3 300 000 броя акции от капитала и същия брой гласове в ОСА или 6,60 % от капитала на Каолин АД. Quarzwerke GmbH, Германия упражнява правото на глас в ОСА по 3 300 000 броя акции от капитала на публичното дружество пряко, а не чрез контролирани лица.

От x3news
                  Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Вярвам ,че ще мине големият кораб на 4,156 и ще обере каквото може...
                    В понеделник имаше съобщение на борсата за пет дни ..,това ще бъде или в петък или в понеделник ,другата седмица...
                    За сделка на ОТС ,смятам че немците няма да се правят на цигани ,като и без това ще правят търгово....,само излишни комисионни...
                    И аз смятам, че пакета ще мине на борсата поради интереса на мажо от чисто данъчни съображения, справка Еларг, там за няколко часа мажо беше една баМка.
                    Не е препоръка.
                    Last edited by equal; 30.05.2013, 15:02.
                    |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                    |___________||__|___|)
                    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      Аз така съм направил но се чудя ще мине ли влака, или да понамаля малко , щото Германците нямам наблюдение за тях кво ще правят в бъдеще.
                      Вярвам ,че ще мине големият кораб на 4,156 и ще обере каквото може...
                      В понеделник имаше съобщение на борсата за пет дни ..,това ще бъде или в петък или в понеделник ,другата седмица...
                      За сделка на ОТС ,смятам че немците няма да се правят на цигани ,като и без това ще правят търгово....,само излишни комисионни...

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                        Все ми е тая, няма да си променя мнението щото сайта се сменил. Кат ни изгонят ще се заформим другаде някъде, Нека ни банят като не ни харесат и да оставят бенц-производните
                        Аз също чакам ,да видя каква ще е новата политика на сайта и тогава ще решавам за радост на няколко човека и техните акции ,дали да ги освободя от присъствието си....
                        Също в новото правителство има няколко ТИМ фигури и да се види дали ще са достатъчен фактор за подем на групата на борсата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Аз не съм фен на ТИМ и нямам ....просто сега сайта е техен и спазвам максимата ,че не може да плюеш на масата където си седнал...
                          Това е констатация на днешната търговия,както аз я виждам....
                          Все ми е тая, няма да си променя мнението щото сайта се сменил. Кат ни изгонят ще се заформим другаде някъде, Нека ни банят като не ни харесат и да оставят бенц-производните

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                            E ти пък!?!? Колко милиона са се изфирясали от синергон ??? Там тепърва ще се пада. Тук говорим за пари милиони, а не за семки
                            В зхбг ли си се накалмучил. Ама там от 20 стинки станаха 40. А нефт и газ си направиха и те тяхното. Друг е въпроса ако сега си влязъл и ще чакаш...
                            Аз не съм фен на ТИМ и нямам ....просто сега сайта е техен и спазвам максимата ,че не може да плюеш на масата където си седнал...
                            Това е констатация на днешната търговия,както аз я виждам....

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                              кое кафе арабика / робуста
                              или е някакво кодово наименование за бг акция в стил императора
                              абе то и робустата е едно..., кафето без значение - гледам по автоматите е скочило с 10 стинки
                              Last edited by padre Bonaventura; 30.05.2013, 13:42.

Коментар

• кое кафе арабика / робуста
                                или е някакво кодово наименование за бг акция в стил императора
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X