IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На мене CAPEX-a Ми е достатъчна реклама затова които видял видял ....

Коментар

• Optic, никога не съм те слагал в категорията "хейтъри" и затова се очудих на написаното от теб. Относно информацията съм съгласен с теб, а и знаеш какво казва мечо пух Никола е написал как чете отчетите. дано повече хора правят това, а не да почват да пишат неща от рода "да, ама...", относно безпристрастността, личността и т.н. и т.н. от дълго време казвам/пиша, че няма и не може да има нещо градивно (креативно), защото това не се насърчава, а точно обратното - демагогия, присвояване, усвояване и т.н. са героите на нашето време
      относно сеново и ветово - компанията е такава, каквато е... в бг сме все пак
      а ти щом си по-информиран от средностатисическия участник е плюс за теб и е нормално да има по-информирани някои хора са получили нобелова награда по темата
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
        Първоначално изпратено от Optic
        Първоначално изпратено от Nikola
        http://www.marketcap.biz/?p=409
        Никола, преди да залагаш репутацията си на тази компания, те съветвам да идеш до Разград и да видиш със собствените си очи състоянието на мината.
        не виждам нищо лошо в това, че Никола си е направил анализ на сайта
        тук само тролове ли може да има?!?!
        и не разбирам защо трябва да отричаме всичко

имам акции, не съм съгласен с констатациите на Никола на 100%
        в бг пазарната икономика и компаниите има заложени генетични проблеми, но това е положението
        Wannarock, Никола,

не трябва да отричаме нищо, нито съм "хейтър" или нещо от сорта. Просто Никола борави само с публичната информация - отчетите, които самите Прокопиеви издават - и оттам заключенията му зависят само от нея.
        Сега може да философстваме и да водим безкрайни спорове за това, дали може или не може да се информираме по-добре от отчетите, но аз лично когато имам възможност, предпочитам да ползвам по-широка и по-пряка база от източници (на информация).
        За съжаление не мога да ви съобщя някои от преките ми набюдения на този етап (не искам да оповестявам вътрешна информация, освен това ще почнат едни спорове по релевантността на всяко мое твърдение с аргументи "да, ама...", в които нямам никакво желание и време да се въвличам), затова препоръчах на Никола сам да се разходи и да разшири информираността си относно имуществото и продукцията на мините в Сеново и Ветово.
        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
          То това е далеч от анализ, а по-скоро нахвърляни неща, които ми харесват в годишния отчет.

Optic, защо вместо да хейтваш по компаниите на Алфа Холдига не вземеш да напишеш нещо подобно аргументирано защо мислиш, че Каолин АД е скапана компания дори и на 2 лева?
          Никола - продължавай все така. Аз тук дебна, но май ще чакам по-голяма яснота относно конфигурацията в следващия парламент.
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• То това е далеч от анализ, а по-скоро нахвърляни неща, които ми харесват в годишния отчет.

Optic, защо вместо да хейтваш по компаниите на Алфа Холдига не вземеш да напишеш нещо подобно аргументирано защо мислиш, че Каолин АД е скапана компания дори и на 2 лева?

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
              Първоначално изпратено от Nikola
              Никола, преди да залагаш репутацията си на тази компания, те съветвам да идеш до Разград и да видиш със собствените си очи състоянието на мината.
              не виждам нищо лошо в това, че Никола си е направил анализ на сайта
              тук само тролове ли може да има?!?!
              и не разбирам защо трябва да отричаме всичко

имам акции, не съм съгласен с констатациите на Никола на 100%
              в бг пазарната икономика и компаниите има заложени генетични проблеми, но това е положението
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Нищо не залагам. Просто изтъквам позитивите, които виждам в една компания. Ходил съм на общо събрание и съм виждал завода в Сеново. Наистина е впечатляващо.

Както се сещаш няма как да съм ходил по всичките им мини да гледам какво става и в тях.

Коментар

"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• http://www.marketcap.biz/?p=409

Коментар

• Кво да праиш ....както е казал поета ..народа се храни от хляб и зрелиша ..него го отчети не интересуват ...но ще дойде и това време .....пък бай ви шеф ..ше фалира знаете ли кога ...точно на куково лято ...
                      Сполай ви

Коментар

• Мдам. Доста кухи лейки има на пазара. Според мен отчета е много добър, като за криза. Ръстът на приходите е наистина забележителен.

Коментар

Никой не коментира консолиирания отчет на Каолин. Харесва ли ви?
                          На мен лично тоя капекс от 58 милиона много ми харесва.
                          за сега цената е -2.17% при прехвърлени 750 акции - явно отчета не се харесва

повече се харесва новината от некое жълто вестниче или сайтче - хората обичат да чуят , че някой с кинти е фалирал
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Никой не коментира консолиирания отчет на Каолин. Харесва ли ви? Куре на теб какво ти харесва и какво не ти харесва?

На мен лично тоя капекс от 58 милиона много ми харесва.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                              "Дневник" и "Капитал" веднага могат да бъдат продадени. По възможност на чужда група, далеч от майката на Пеев и ДПС.
                              Затова ли Ханделсблат си продаде акциите и излезе от дружеството?

Коментар

• Иди обяснявай че нямаш сестра курва после.Аз пък Капитала си го уважавам още от студентско време ....а това не беше скоро ;( Нормално е държава на завистници сме ...кои имал овча мутра кои не знам си какво ?! Ами има си момчето 300 милки ...сега са по малко ...после ще са повече ......това е положението ! Ние като имаме по 300 леа в банката кво да праим ?

Коментар

Working...
                                X