If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nedejte taka be hora, dajte da pusnem oferti za po 2 st. da moje choveka da subere pari, da zbudnem edna mechta, da darim radost na edna bedna dusha )))))))))
Мерси Нетуер за ценното инфо.
Е те тва е работа, баце, да фърчиш из космоса, земята е малка, та требва и извън нея
Мисла да пусна 100 бр. на 1 стотинка, колкото от зор заман, да има нещо, ама още се колебая
Evala Suni, s tazi snimka mi se izdigna v ochite, UBIEZ! ))))))))))
Predstavjate li si go Dachev da visi taka v kosmosa, visoooko nad problemite i nad nashite drebnavi razmisli i smetki pokraj negovata Sviloza )))))))))))) JAKO!!!
Абе Съни, намерила си и ти сравнение между това да вися като киек или да си взема БМВ 5-та серия. Естествено, че ще избера да вися като киек, ама друг път
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Първоначално изпратено от в. 24 часа 28 януари 2007
Първи сред европейците. Българин турист в Космоса
Красимир Дачев ще лети на 100 км от Земята
ВЯРА ИВАНОВА
Българин може да е първият космически турист от Европа. Бизнесменът Красимир Дачев си е резервирал място за полет на 100км от Земята през лятото на 2006 г., разказа пред “24 часа” той. Космическото пътуване ще стане тази или най-късно следващата година.
Дачев, който е управител на свищовското предприятие "Свилоза" и е зам.-председател на търговско-промишлената палата, ще участва в т.нар. подорбитална програма. “Тя е просто качване в Космоса. Подготовката отнема седмица, а самият полет - един ден”, обясни бизнесменът.
Цената е над 100 хил. долара. По-сложната, но и по-скъпа програма е орбиталната, която включва престой на руската космическа станция. Тя струва 20 млн. долара.
Леле-е-е, тоя е бетер Домусчиев от Биовет с неговите сафарита в Африка! То бива нахалство и простотия, ама чак пък толкоз - още не си направил IPO-то, и вече мислиш как да харчиш паричките на балъците. На всичкото отгоре е и тъп - не е е ли тъпо да раздухваш подобни неща в пресата, докато се надяваш инвститорите да участват в увеличението? Аз лично съм дотук. Препоръка е!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Abe chak puk takiva prespektivi ne vijdam ama poradi lipsata na drugo .... Imenno za tova trajbva tuk trjabva da se napravi dobre smetkata za da ne stane nabutvane ... Vij Kaolin ste e interesen
Прочитайки цялата дискусия след стартирането на увеличението, ) ми стана ИНТЕРЕСНО )
Тая изтърбушена Свилоза )) /Дачев де / успя да обедини в ЕДИН ЛАГЕР поне 50% ) от СТАРИТЕ КРИМКИ /ИНВЕСТИТОРИ И КАПАЦИТЕТИ/ ) : аналгина, Мечка /Бик/, ****/Слънчев вятър/, SubZero, Батя, VKVK, La Costa, Странджата, Смърфиета, Борис, Baila Me, Billi, kif .. и т.н - всичките вряли и кипяли на БФБ )))
Всички искат да предпазят новаците ) , а и може и да му дадат малко вот на Доверие на Господин Дачев ) , ако даде Пазарни оферти !!!!
Коментар