If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да не е паднала цената на целуозата, че акциите на Свилоза така необяснимо взеха да падат?
40 млн.лв. пазарна капитализация, при 20 млн.лв. печалба. Интересна работа?!?
просто няма купувачи и някои задраво разтоварва , всеки ден накрая се пробват едни 22000 акции , иначе цената на целуозата си е ок и очаквам доста добри резултати за 6м като гледам доставките с дървесина как растат .Ето цената
Метаком беше на Дачев. Ако последната година това се е променило - не съм в течение.
Мисля че Батя е компетентен по въпроса. Още ли Дачев държи Метаком?
явно отдавна е било , гледам че е бил в надзорния съвет преди , но по последното прехвърляне на собствеността през миналата година не е свързан с продавача ..
Метаком беше на Дачев. Ако последната година това се е променило - не съм в течение.
Мисля че Батя е компетентен по въпроса. Още ли Дачев държи Метаком?
може ли да ми кажеш каква е връзката на дачев и свилоза с твоя link , и изобщо с МЕТАКОМ - СЛЗ-– Плевен :
МЕТАКОМ - СЛЗ" е правоприемник на Стоманолеярен завод – Плевен. От основаването си през 1965г. до днес, заводът произвежда фасонни отливки по метода на стационарното леене в пясъчно-глинести форми. Притежава богат опит и е специализиран в производството на стоманени отливки, а от 15 години успешно е усвоено и производството на чугунени отливки.
Коментар