If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мдам петичките бяха 2 сега 3. Но за мен честно казано тези миниатюрните са ми по-загадъчни, цена ли натискат или искат да пробват през кой посредник ще се купи, нямам идея за какво са му на някой 100 кинта от 25 акции...
Някой е очаквал до по-високо да иде цената, това не стана и сега разпродават
Това мисля, че се случва.
Надявам се като излезе консолидирания да даде нов импулс и да отидем над 4лв
А Свилката радва много хем смятам че беше ясно, още преди отчета казвах че чакаме отчета и да ходим на 4, но си е приятно когато виждаш нещата да се случват. Не че е станало нещо кой знае какво де, с тази цена успяхме да се доберем до P/E 6.20 и EV/EBITDA 4.77.
Явно това са нивата за сектора в бг, съвпадението е голямо - на Велде P/E 6.36 EV/EBITDA 4.94.
Аз очаквах да стигнем 4,20 след годишният консолидиран отчет и да минем 5 когато излезе отчета за първо тримесечие. Доста се изненадах от бавната реакция, но пазара ни е муден, което създава и добри възможности на моменти. Времето ще покаже как ще се развият нещата. Очакванията са едно а действителността е друго. Историята на BullsonBSE го доказва.
Ами нали такива като тебе подбутват цената от левче та до 4 лв. понеже е неликвидно, мажо не се интересува от борсата, няма пенсионни и после сладки приказки във форума и я се намери на накой да му ръснеш от купиените на 1 лв. акции я не
Това дружество, както и ХДПАТ си е обречено от зародиш, хляб няма каквито и флуктоации да прави цената, дългосрочно отива към реалните под 1 лв.
Глупости, глупости и стоп нямаш ей. На лев ще отишло, ами да, толкова горе долу му е печалбата за миналата година. Професорът BullsonBSE ни убеждава че реална оценка на дружества е около П/Е 1, ок убеди ме
Само дето като беше лев не си мислил че е реално и пак не си купил. Жалко
За съжаление, освен завист май друга движеща сила при теб няма.
А Свилката радва много хем смятам че беше ясно, още преди отчета казвах че чакаме отчета и да ходим на 4, но си е приятно когато виждаш нещата да се случват. Не че е станало нещо кой знае какво де, с тази цена успяхме да се доберем до P/E 6.20 и EV/EBITDA 4.77.
Явно това са нивата за сектора в бг, съвпадението е голямо - на Велде P/E 6.36 EV/EBITDA 4.94.
Ами нали такива като тебе подбутват цената от левче та до 4 лв. понеже е неликвидно, мажо не се интересува от борсата, няма пенсионни и после сладки приказки във форума и я се намери на накой да му ръснеш от купиените на 1 лв. акции я не
Това дружество, както и ХДПАТ си е обречено от зародиш, хляб няма каквито и флуктоации да прави цената, дългосрочно отива към реалните под 1 лв.
Само дето след месец като скокне ебитда-та още 15-20% и пак ще сме по близо до 5ре и 4 ебитда....
Абе какво стана с 3 мес отчети, последно има ли твърдо решение за отмяната им или още не...
Коментар