Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТо хубаво , ама Fibria Celulose S.A. (FBR) си дават дивиденти, а Краси пише книги , хвали се и нищо не дава на акционерите си
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеИменно затова говоря и аз, че във всяка акция има риск, който следва да е калкулиран в цената, а не само благоприятните неща, при 1 лв. рисковете за компания за в цената, при 4 лв. когато ти и много я хвалехте само благоприятните елементи бяха в цената, затова говоря за нормалност и нормализиране на цените на БФБ да няма такива в които цените не отговарятн на рисковата действителност
Направиха се много неща за увеличаване на рентабилността и резултатите са на лице.- Въпреки ниската продажна цена на целулозата, Свилоза е на печалба и надявам се, така ще е и за напред.
Нищо не препоръчвам, разбира се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЗнам че писането на глупости от твоя страна никога няма да спре, ама все пак аз не се примирявам. Всяко нещо си има някаква причина, без значение ти разбираш ли я или не. Целулозата падна с кажи-речи 20% от началото на годината, това няма как да не се отрази на акцията на Свилоза. Ако целулозата седеше на нивата от края на миналата година сега цените щяха да са поне х2, но това е пазара. Целулозата падна, а с нея и акциите на компаниите от бранша. Ние сме по инертни - качваме се по-бавно, после спираме да падаме по-бавно. Но може да си погледнеш графиката на най-големите в света - Фибриа, има голяма прилика с графиката на Свилоза. И за мен не е случайно.
Успех ти желая в инвестирането!
https://finance.yahoo.com/quote/FBR?ltr=1destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Да целулозата е основателна причина за спад, но по- големи причини са , че Вие с хвалби си го балонирахте и после си го спаднахте- естествено първите продали спечелиха..Голяма причина е , че Краси е добър в приказките и хвалбите, но не и в споделяне на успехите си с миноритарите.. Да видим изобщо ще се усети ли да даде някога дивидент..или му се свидят и ги пази за Космоса
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЗнам че писането на глупости от твоя страна никога няма да спре, ама все пак аз не се примирявам. Всяко нещо си има някаква причина, без значение ти разбираш ли я или не. Целулозата падна с кажи-речи 20% от началото на годината, това няма как да не се отрази на акцията на Свилоза. Ако целулозата седеше на нивата от края на миналата година сега цените шяха да са поне х2, но това е пазара. Целулозата падна, а с нея и акциите на компаниите от бранша. Ние сме по инертни - качваме се по-бавно, после спираме да падаме по-бавно. Но може да си погледнеш графиката на най-големите в света - Фибриа, има голяма прилика с графиката на Свилоза. И за мен не е случайно.
Успех ти желая в инвестирането!Bulls on BSE
Коментар
-
Знам че писането на глупости от твоя страна никога няма да спре, ама все пак аз не се примирявам. Всяко нещо си има някаква причина, без значение ти разбираш ли я или не. Целулозата падна с кажи-речи 20% от началото на годината, това няма как да не се отрази на акцията на Свилоза. Ако целулозата седеше на нивата от края на миналата година сега цените щяха да са поне х2, но това е пазара. Целулозата падна, а с нея и акциите на компаниите от бранша. Ние сме по инертни - качваме се по-бавно, после спираме да падаме по-бавно. Но може да си погледнеш графиката на най-големите в света - Фибриа, има голяма прилика с графиката на Свилоза. И за мен не е случайно.
Успех ти желая в инвестирането!Last edited by BSEtrader; 13.10.2016, 11:22.
Коментар
-
За това говорим
Поне аз отдавна. Радвам се, че виждам всичко това. Аз бях тук да ви казвам, че този шит не струва повече от аналозите си които се търгуват по левче и под левче, а защо тук беше на 4 лв., щото Ебана ви връткаха, че до 2-3г щело да почва да станва девидентентен шит, КФН следва да им разледва анзлизате, както за смях станаха не само те, но и БСЕтрайдъра, дддд, пипбел и Монти разбира се
Друг път не ги слушайте, защото те винаги излизат и ви хвалят акция, коато е поскъпнала с над 100% за да могат да се кеш-аунат за ваше сметка и балъщинаBulls on BSE
Коментар
-
http://www.klassa.bg/News/Read/artic...B0%D1%82%D0%B0
Акциите на Свилоза поевтиняха с над 15% след 74% годишен срив на печалбата
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКакво точно се случи тук, някой освобождава кеш за покупки другаде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДовечера ще гледам на спокойствие, ако имам време. Сега само по диагонал... на пръв поглед итересно ми се видя, че са преместили резервите в неразпределена печалба и че са увеличили материалните запаси.
-Необходим ресурс за космическите съоръжения
Коментар
Коментар