Първоначално изпратено от abc
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Обикновено има корелация между цените на двете, но не винаги
- 1 like
Коментар
-
А дано, че много чакане се изчака тук.... вече почва да ми писва... но като нямам по-добра алтернатива за момента ще си кесим... кво да се прави... то ако е по-добра годината ще излетим бе, то с две добри години отидохме на 4 кинта, една по-слаба го дръпна, но сега ако направим пак добра година... ще си ги затвърдим 4те кинта, поне аз тъй си мисля...Last edited by pepe1234; 24.03.2017, 15:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
стига пак да не им е свършила дървесината като минали години
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Не бих се очудил, ако видим резултат тук за Q1 по-добър от годишния за 2016..
Само предполагам, разбира се. Не препоръчвам.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеSödra to increase price for NBSK pulp in Europe
As of April 1st 2017 Södra is raising the price of its NBSK pulp in Europe to $860 per tonne. The announcement is a response to a tight global market.
“The volume of pulp on the market is the main driver behind price movements and even small changes in pulp supply can affect the market,” commented Magnus Björkman, VP Marketing and sales Södra Cell. “At the moment, we are seeing a tight supply situation with planned maintenance shutdowns compounded by unplanned shutdowns at several mills, for a variety of reasons. We have not seen this level of tightening in the market for many years.”
Само предполагам, разбира се. Не препоръчвам.
Коментар
-
Södra to increase price for NBSK pulp in Europe
As of April 1st 2017 Södra is raising the price of its NBSK pulp in Europe to $860 per tonne. The announcement is a response to a tight global market.
“The volume of pulp on the market is the main driver behind price movements and even small changes in pulp supply can affect the market,” commented Magnus Björkman, VP Marketing and sales Södra Cell. “At the moment, we are seeing a tight supply situation with planned maintenance shutdowns compounded by unplanned shutdowns at several mills, for a variety of reasons. We have not seen this level of tightening in the market for many years.”
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 3 Харесвания
Коментар
-
http://www.business-standard.com/art...0800498_1.html
Since January, most paper companies have raised prices at least twice, believing demand-supply balance will return and imports will get costlier. Prices of most varieties have gone up by three to four per cent; over a year, by eight per cent, on average. A higher price for wood pulp globally has had a big role in making imported paper costlier. The price has risen in three months by about 20 per cent, to around $600 a tonne. Said an official from a top-grade mill, “Indian companies are less dependent on imported wood pulp; they have their own domestic ...
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Какво става с тази Свилоза, купувачи и продавачи кога ще се разберат кой ще води парада, чуден спред седи тук бая време . Допълвах тук неколкократно, но съм доволен от средната си и чакам да видя ще падаме ли, ще скачаме ли, но нямам представа какво предстои и както винаги мнението ми не е препоръка за търговия с акции.
Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЗа мен по всичко личи, че тази акция е за по-дългосрочна инвестиция и 4те кинта, ще са малко за нея, поне за тези които могат да чакат. Дори и сега смятам, че е подценена... Е врно е, че може би съм си и пристрастен, щото имам доста, но не ми пречи да си я държа и повече, бърза работа нямам
Бързам да кажа всеки сам да си преценява покупките и продажбите на БФБ, че ей сега ще ме обвинят че съм ъпер или си хваля стоката...
http://www.reuters.com/article/fibri...-idUSL1N1FK1VM
Global wood pulp prices have recovered in recent months on stronger Chinese demand after falling about 20 percent in 2016.
- 1 like
Коментар
-
За мен по всичко личи, че тази акция е за по-дългосрочна инвестиция и 4те кинта, ще са малко за нея, поне за тези които могат да чакат. Дори и сега смятам, че е подценена... Е врно е, че може би съм си и пристрастен, щото имам доста, но не ми пречи да си я държа и повече, бърза работа нямам
Бързам да кажа всеки сам да си преценява покупките и продажбите на БФБ, че ей сега ще ме обвинят че съм ъпер или си хваля стоката...Last edited by pepe1234; 20.02.2017, 12:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеидеалка, държа си, тези инвестиции ще се отпащат в бъдеще, смятам че още тази година можем да ударим 4те кинта отново, а защо не и нов връхdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
Коментар