Доживяхме най после момента да погледнем за малко към звездите и необятния космос ))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеНе бъркам, нали същото написах, после го и прочетох по - долу в доклада, можем да чакаме още по-яко Q2. Не препоръчвам нищо, че Олимпиеца ако ми види бройките ше каже че съм комарджия
Успех на Свилоза и имащите тукdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеНе бъркам, нали същото написах, после го и прочетох по - долу в доклада, можем да чакаме още по-яко Q2. Не препоръчвам нищо, че Олимпиеца ако ми види бройките ше каже че съм комарджия
Успех на Свилоза и имащите тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
22 стотинки нагоре, напред си с 770 лева днес. какво се оплакваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеПо груби сметки Q1 2016 са продавали на цени с около 6-7% над Q1 2017. Ако цената на целулозата леко е мръднала нагоре през текущото тримесечие това може да вкара още гориво или нещо бъркам?
"Продажните цени за първото тримесечие на 2017, спрямо същият период на 2016 г. са по-ниски с 6%. Очакванията са, че за месец април 2017 г. продажните цени ще бъдат с 18% по-високи спрямо същият период на 2016 г."destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Рових се и аз от сутринта да го търся тоя отчет,но кво от това?Не мърда изобщо......Не,че нямам 3500 бройки.P.S. Препоръки никакви разбира се,за каквото и да било.
Междувременно 3.5 прескочено с малко, вече ще чакаме 4-теLast edited by pepe1234; 29.05.2017, 16:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Рових се и аз от сутринта да го търся тоя отчет,но кво от това?Не мърда изобщо......Не,че нямам 3500 бройки.P.S. Препоръки никакви разбира се,за каквото и да било.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЕ ти нали беше се разпродал, или имаш просто симпатии... Най-доброто догодина с консолидирания. Аз съм си казал нов връх над 4 кинта. може и по рано да стане де, кой знае...
"За първото тримесечие на 2017 г. резултатът на Свилоцел ЕАД е печалба в размер на 4 703 х.лв. Спрямо първото тримесечие на 2016 г. размерът на печалбата е увеличен с 3 022 хил.лв. Основния фактор довел до значителното 3 увеличение на печалбата е нормалният и ритмичен производствен процес, за разлика от първото тримесечие на 2016 г. , когато Свилоцел ЕАД имаше престои /25 дена/ поради намалени доставки на дървесина."
мисля че 20 милиона за 2017 е постижимо, имайте предвид че Q4 имаше още над 20 дни престой заради подстанциятаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСякаш най-доброто тепърва предстои. Или поне така ми се иска на мен.
Коментар
Коментар