IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Доживяхме най после момента да погледнем за малко към звездите и необятния космос ))
    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Браво! Успяха да надминат очакванията ми, въпреки че не мисля че бяха никак ниски. Ама чак пък рекордни печалба и ЕБИТДА постигани през първо тримесечие

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
        Не бъркам, нали същото написах, после го и прочетох по - долу в доклада, можем да чакаме още по-яко Q2. Не препоръчвам нищо, че Олимпиеца ако ми види бройките ше каже че съм комарджия
        Успех на Свилоза и имащите тук
        извинявай, мислех че имаш предвид цените за Q1
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Не бъркам, нали същото написах, после го и прочетох по - долу в доклада, можем да чакаме още по-яко Q2. Не препоръчвам нищо, че Олимпиеца ако ми види бройките ше каже че съм комарджия
          Уважение и почитание всекиму,който се опитва да прави пари на тая наша "борса".

Коментар

• Не бъркам, нали същото написах, после го и прочетох по - долу в доклада, можем да чакаме още по-яко Q2. Не препоръчвам нищо, че Олимпиеца ако ми види бройките ше каже че съм комарджия

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

22 стотинки нагоре, напред си с 770 лева днес. какво се оплакваш
              Бива-1207лв.и 50 стинки.Доволен за сега.Но може и още много повече.Никакви препоръки,все пак нали!!!!

Коментар

По груби сметки Q1 2016 са продавали на цени с около 6-7% над Q1 2017. Ако цената на целулозата леко е мръднала нагоре през текущото тримесечие това може да вкара още гориво или нещо бъркам?
                бъркаш

"Продажните цени за първото тримесечие на 2017, спрямо същият период на 2016 г. са по-ниски с 6%. Очакванията са, че за месец април 2017 г. продажните цени ще бъдат с 18% по-високи спрямо същият период на 2016 г."
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Рових се и аз от сутринта да го търся тоя отчет,но кво от това?Не мърда изобщо......Не,че нямам 3500 бройки.P.S. Препоръки никакви разбира се,за каквото и да било.
                  Големец, 3.5 к е добра бройка. Чакаш си, тука е така, като излезе отчета избухва, после понеже се редат далавераджии на голям спред умира до следващия отчет...

Междувременно 3.5 прескочено с малко, вече ще чакаме 4-те
                  Last edited by pepe1234; 29.05.2017, 16:25.

Коментар

• Те хората са си го написали в доклада ма който чете първо таблички те така прави , ама простено при +9%

Коментар

• По груби сметки Q1 2016 са продавали на цени с около 6-7% над Q1 2017. Ако цената на целулозата леко е мръднала нагоре през текущото тримесечие това може да вкара още гориво или нещо бъркам?

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Рових се и аз от сутринта да го търся тоя отчет,но кво от това?Не мърда изобщо......Не,че нямам 3500 бройки.P.S. Препоръки никакви разбира се,за каквото и да било.
                        22 стотинки нагоре, напред си с 770 лева днес. какво се оплакваш

Коментар

• Близо са 4-те лева.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

отчет
                            http://x3news.com/download/?id=354896

печалба колкото цялата 2016 само за тримесечие

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                              Е ти нали беше се разпродал, или имаш просто симпатии... Най-доброто догодина с консолидирания. Аз съм си казал нов връх над 4 кинта. може и по рано да стане де, кой знае...
                              най-после нормално Q1:

"За първото тримесечие на 2017 г. резултатът на Свилоцел ЕАД е печалба в размер на 4 703 х.лв. Спрямо първото тримесечие на 2016 г. размерът на печалбата е увеличен с 3 022 хил.лв. Основния фактор довел до значителното 3 увеличение на печалбата е нормалният и ритмичен производствен процес, за разлика от първото тримесечие на 2016 г. , когато Свилоцел ЕАД имаше престои /25 дена/ поради намалени доставки на дървесина."

мисля че 20 милиона за 2017 е постижимо, имайте предвид че Q4 имаше още над 20 дни престой заради подстанцията

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Сякаш най-доброто тепърва предстои. Или поне така ми се иска на мен.
                                Ти върна ли се пак тук?

Коментар

Working...
                                X