IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Защо не?! Предполагам, ще има нещо за писане
    благодаря питай какво става със завода за хартия и петте проекта за които беше споменал дачев, какво става с подстанцията и парите за концерта дали има шанс да бъдат върнати. също ако може да кажат какви са очакванията за почвения подобрител който пускат, т.е .колко приходи и каква норма на печалба очакват от него

бтв гледам дачев неделя е давал интервю
    http://cdn1.bitelevision.com/upload/...DACHEV.mp4?_=1
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

супер може ли да пишеш после как е минало?
      Защо не?! Предполагам, ще има нещо за писане

Коментар

Е, то и в обратната посока е толкова разстоянието, сигурно,но аз мисля да присъствам на следващия ден и на ОС на БТХ.
        Въпрос на избор...
        супер може ли да пишеш после как е минало?
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

235 километра и три часа в едната посока
          https://directions.somemaps.com/bg/%...0%BE%D0%B2.php

мързи ме
          Е, то и в обратната посока е толкова разстоянието, сигурно,но аз мисля да присъствам на следващия ден и на ОС на БТХ.
          Въпрос на избор...

Коментар

Тук който се разходи на 28-ми т.м. до Свищов може на место да пита каквото има да пита ИД, а и с очите си да види камионите с дървесина и целулоза в едно модерно, отговарящо на всички еко норми и работещо под пълна пара химическо предприятие
            235 километра и три часа в едната посока
            https://directions.somemaps.com/bg/%...0%BE%D0%B2.php

мързи ме

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
              Инфото ти е старо това е актуалното и няма как да стане поне за сега за "Свилоза"-та http://www.investor.bg/novini-i-anal...241502/#241502

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                Съвсем между другото какво стана с тези промени в софикса, някой знае ли ?
                http://www.investor.bg/novini-i-anal...romeni-238134/

Коментар

• Тук който се разходи на 28-ми т.м. до Свищов може на место да пита каквото има да пита ИД, а и с очите си да види камионите с дървесина и целулоза в едно модерно, отговарящо на всички еко норми и работещо под пълна пара химическо предприятие

Коментар

• Абе всеки си преценява, искаш да излизаш излизаш... може да не им се чака вече на хората, чесно казано и на мен ми е втръснало малко от чакането тук. Съвсем между другото какво стана с тези промени в софикса, някой знае ли ?
                    Last edited by pepe1234; 20.06.2017, 17:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

И колко пъти се е оказвало,че тия от дясно са купувачите от "рибата" нали.P.S.Справка CHIM.Нямам препоръки и аз си чакам за сега.
                      Само че сега на рибата много,много не и се продава.....само някакви дребни бройки излизат на "тезгяха"

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Тези с големите ордери ги имаше и предния път като стигна 4 лв акцията.....точно те изплашиха рибата тогава
                        Сега при добри новини пак ги нареждат на по ниски нива
                        И колко пъти се е оказвало,че тия от дясно са купувачите от "рибата" нали.P.S.Справка CHIM.Нямам препоръки и аз си чакам за сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Тези с големите ордери ги имаше и предния път като стигна 4 лв акцията.....точно те изплашиха рибата тогава
                          същите бройки ли са?

Коментар

Ехееее днес всички са наслагали ордери само в дясно.......Много станаха бройките,дано не ядосат някого,че ще видим ракетата тогава.P.S.Без никакви препоръки пак.

Коментар

аз не бързам и след 2 години да е 4, това си е 20% нагоре
                              Ехееее днес всички са наслагали ордери само в дясно.......Много станаха бройките,дано не ядосат някого,че ще видим ракетата тогава.P.S.Без никакви препоръки пак.

Коментар

Тия 8К в дясно,докато не се намери кой да ги разчисти,каквито и новини за производство и цени на продукцията да цитираш няма мърдане.Мойте 3500 ги няма в дясно.Чакам уж над 4 лева цена,ама кога ли.........P.S.Никакви препоръки за нищо разбира се.
                                аз не бързам и след 2 години да е 4, това си е 20% нагоре

Коментар

Working...
                                X