Първоначално изпратено от Иво Орозов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
и аз така го виждам като прецаканото 7-7,5 на първо време да се чака, даже сега влезнах в супер много разходи и ми трябват кинти, обаче не пускам. По скоро ще взема заем от омразните баммки отколкото тука да продавам, близките три години смятам тука ще съм дългосрочен.... иначе за ликвидността пандата е прав донякъде, ама мен не ми дреме. Ще си продавам когато аз реша и на цената, на която аз искам... боли ме фара, ако съм чакал 3-5 години да почакам още малко за цената която ме устройва.... И да греша ще си е за моя сметка...Last edited by pepe1234; 22.08.2017, 21:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пандатапфф че там са само 300 бройки precakanoto, ако го виждаш на 7, тогава вземи моите на 4.83 това са е 45% потенциалНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
пфф че там са само 300 бройки precakanoto, ако го виждаш на 7, тогава вземи моите на 4.83 това са е 45% потенциалНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
пфф че там са само 300 бройки
precekanoto, ако го виждаш на 7, тогава вземи моите на 4.83 това са е 45% потенциал
СУПЕР !!!
ком преци ком
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМой ордер има на 4,30. Малко съм се преразширил тук и не държа да купувам в момента. Имах предвид ако ще разпродаваш - да помогна.
precakanoto, ако го виждаш на 7, тогава вземи моите на 4.83 това са е 45% потенциалLast edited by Black and white cat-foot; 22.08.2017, 16:05.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Мой ордер има на 4,30. Малко съм се преразширил тук и не държа да купувам в момента. Имах предвид ако ще разпродаваш - да помогна.Last edited by Иво Орозов; 22.08.2017, 14:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеPanda, ако тръгнеш да сипваш - звънни първо. Но 4,83 ми е малко високо, а и днес заредих брефdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеPanda, ако тръгнеш да сипваш - звънни първо. Но 4,83 ми е малко високо, а и днес заредих бреф
малко по темата със свилоза - новата презентация на Фибрия от 16 август
https://ri.fibria.com.br/enu/6821/Co...0Santander.pdf
слайд 20 - цената на целулозата продължава да се вдигаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеняма лошо прибираш твои са си. Аз така прибрах от ЦКБ 46% въпреки и да качиха още толкова после, за сметка на това вкарах тук и съм доволен. Сега обаче няма нещо да ми се вижда по-добро, за да сменя и ще си кеся... Ако нещо ми грабне окото може и аз да се метна на некой друг влак... мисля си, че в случая колегата е прав за алтернативна инвестиция. Поглеждам към паунда и кураса му и си мисля за него като за алтернатива, но все не мога да се убедя, че е разумно....
освен за диверсификация го правя и заради ликвидност - ако веднага реша да продам всичките ми 2100 бройки, това ознчава да обера всичко до 3.20. спреда и ликвидността на бфб са плачевни така че не искам да съм толкова силно концентриран в една компанияdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
няма лошо прибираш твои са си. Аз така прибрах от ЦКБ 46% въпреки и да качиха още толкова после, за сметка на това вкарах тук и съм доволен. Сега обаче няма нещо да ми се вижда по-добро, за да сменя и ще си кеся... Ако нещо ми грабне окото може и аз да се метна на некой друг влак... мисля си, че в случая колегата е прав за алтернативна инвестиция. Поглеждам към паунда и кураса му и си мисля за него като за алтернатива, но все не мога да се убедя, че е разумно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПанда, продължаваш да бъдеш умерен песимист за Свилоза. При бичи пазар това си води до доста приятни изненади. Успех в търговията.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар