IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
    Да, оставил съм 300, ако има изсипване да закача. Ако кажеш - дигам бройката
    къде ти изчезна офертата? не виждам нищо вече на 4.30
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• и аз така го виждам като прецаканото 7-7,5 на първо време да се чака, даже сега влезнах в супер много разходи и ми трябват кинти, обаче не пускам. По скоро ще взема заем от омразните баммки отколкото тука да продавам, близките три години смятам тука ще съм дългосрочен.... иначе за ликвидността пандата е прав донякъде, ама мен не ми дреме. Ще си продавам когато аз реша и на цената, на която аз искам... боли ме фара, ако съм чакал 3-5 години да почакам още малко за цената която ме устройва.... И да греша ще си е за моя сметка...
      Last edited by pepe1234; 22.08.2017, 21:13.

Коментар

• Да, оставил съм 300, ако има изсипване да закача. Ако кажеш - дигам бройката

Коментар

• Първоначално изпратено от Пандата
          пфф че там са само 300 бройки precakanoto, ако го виждаш на 7, тогава вземи моите на 4.83 това са е 45% потенциал
          И това може да стане, неведоми са пътищата на прецаканото))) Не виждам откъде тези притеснения да ги пласираш !?!?
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• пфф че там са само 300 бройки precakanoto, ако го виждаш на 7, тогава вземи моите на 4.83 това са е 45% потенциал
            И това може да стане, неведоми са пътищата на прецаканото))) Не виждам откъде тези притеснения да ги пласираш
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

пфф че там са само 300 бройки

precekanoto, ако го виждаш на 7, тогава вземи моите на 4.83 това са е 45% потенциал

СУПЕР !!!

ком преци ком

Коментар

Мой ордер има на 4,30. Малко съм се преразширил тук и не държа да купувам в момента. Имах предвид ако ще разпродаваш - да помогна.
                пфф че там са само 300 бройки

precakanoto, ако го виждаш на 7, тогава вземи моите на 4.83 това са е 45% потенциал
                Last edited by Black and white cat-foot; 22.08.2017, 16:05.
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Мой ордер има на 4,30. Малко съм се преразширил тук и не държа да купувам в момента. Имах предвид ако ще разпродаваш - да помогна.
                  Last edited by Иво Орозов; 22.08.2017, 14:44.

Коментар

• пандичке, моите уважеиния но под 7 кинт/папир според мен ще направиш грешка)))) При това - Като на първа котешка стъпка))))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

Panda, ако тръгнеш да сипваш - звънни първо. Но 4,83 ми е малко високо, а и днес заредих бреф
                      ако е малко високо, на каква цена искаш да купуваш? при 4.83 прави капитализация от 153.4 милиона. при 12.9 милиона печалба за първото шестмесечие, нищо чудно да стигне 20 милиона до края на годината. т.е. аз ги предлагам на форуърд п/е от по-малко от 8. сори, но не мърдам от това ниво дори да отнеме няколко седмици

Коментар

Panda, ако тръгнеш да сипваш - звънни първо. Но 4,83 ми е малко високо, а и днес заредих бреф
                        добър вкус имаш - и аз оглеждам БРЕФ

малко по темата със свилоза - новата презентация на Фибрия от 16 август
                        https://ri.fibria.com.br/enu/6821/Co...0Santander.pdf

слайд 20 - цената на целулозата продължава да се вдига

Коментар

• Panda, ако тръгнеш да сипваш - звънни първо. Но 4,83 ми е малко високо, а и днес заредих бреф

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                            няма лошо прибираш твои са си. Аз така прибрах от ЦКБ 46% въпреки и да качиха още толкова после, за сметка на това вкарах тук и съм доволен. Сега обаче няма нещо да ми се вижда по-добро, за да сменя и ще си кеся... Ако нещо ми грабне окото може и аз да се метна на некой друг влак... мисля си, че в случая колегата е прав за алтернативна инвестиция. Поглеждам към паунда и кураса му и си мисля за него като за алтернатива, но все не мога да се убедя, че е разумно....
                            нещо по-добро и аз не виждам, но има няколко които ми се виждат доста добри - Атера, БРЕФ, Емка, Софарма и тн.

освен за диверсификация го правя и заради ликвидност - ако веднага реша да продам всичките ми 2100 бройки, това ознчава да обера всичко до 3.20. спреда и ликвидността на бфб са плачевни така че не искам да съм толкова силно концентриран в една компания

Коментар

• няма лошо прибираш твои са си. Аз така прибрах от ЦКБ 46% въпреки и да качиха още толкова после, за сметка на това вкарах тук и съм доволен. Сега обаче няма нещо да ми се вижда по-добро, за да сменя и ще си кеся... Ако нещо ми грабне окото може и аз да се метна на некой друг влак... мисля си, че в случая колегата е прав за алтернативна инвестиция. Поглеждам към паунда и кураса му и си мисля за него като за алтернатива, но все не мога да се убедя, че е разумно....

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Панда, продължаваш да бъдеш умерен песимист за Свилоза. При бичи пазар това си води до доста приятни изненади. Успех в търговията.
                                аз гледам да съм умерен песимист при всяка инвестиция при аеркап даже ми ства яко като акциите падат защото тея си изкупуват над 12% от капитала всяка година

Коментар

Working...
                                X