If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
слайд 21, цената е на 135 пункта август спрямо 133 през юли
пп за моите акции ако не се продадат до края на октовмри ги свалям докато не дойде новия отчет
Интересен е и слайд 19-
След известен спад през 2018 заради новите мощности, прогнозата за 2019 е за възстановяване на цената до сегашните нива и ново покачване с близо 15% през 2020.
Не лошо звучи...
Mи няма чак толкова за чудене, зеления е 10% надоле тази година.
А пък истинското свръхпредлагане тепърва предстои, скоро ще влезе в действие хоризонте 2, май и индонезия някаква огромна мощност пускаха други...
хоризонте 2 тръгна още август преди планираното, затова и казват че въпреки повишеното предлагане няма натрупване на запаси щото търсенето явно расте по-силно
Тенкс за ъпдейта, аз излязох от фибрия на 11$ преди месеци и скоро не съм ги следил отблизо. Мислех че декември им беше пусковия срок на хоризонтето, явно са го ускорили.
А пък истинското свръхпредлагане тепърва предстои, скоро ще влезе в действие хоризонте 2, май и индонезия някаква огромна мощност пускаха други...
хоризонте 2 тръгна още август преди планираното, затова и казват че въпреки повишеното предлагане няма натрупване на запаси щото търсенето явно расте по-силно
Тази целулоза не е за вярване как се държи въпреки по-високото предлагане. Определено поне аз не съм очаквал.
Коментар