IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Красимир Дачев, обир е тази търгова цена . То друго не остана, освен яко някой не сезира еврокомисията за порочните практики.
    Бъркате на бедните в джоба.... за какво ви са толкова много пари?!? Никога няма да ги изхарчите. Най-много някой по-ловък да ви ги вземе накуп.
    Last edited by X_Y; 10.12.2018, 17:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
      Навремете с ликвидацията на еларг бях много доволен... после след време имах контакти с хора, участвали в създаването на фонда и според тях самата ликвидация е станала на занижени цени.. така че дори да спечелите стотици %-ти от някоя акция не е гаранция че не са ви минали факт е че от днешна гледна точка атерата купува декари по около 1000 лева... гледайте към следващата възможност и толкоз
      точно па атерата - мерси мон шери (може да помниш нашите мнения там с Геко ) ? )))
      Ще се поослушаме малко, ше се поогледаме, ако не видиме светлината от насрещния влак ,,, може да се леко попреместим и на некоя нестандартна борса,... просто туй кафене ни падна в очите (((

Коментар

• Навремете с ликвидацията на еларг бях много доволен... после след време имах контакти с хора, участвали в създаването на фонда и според тях самата ликвидация е станала на занижени цени.. така че дори да спечелите стотици %-ти от някоя акция не е гаранция че не са ви минали факт е че от днешна гледна точка атерата купува декари по около 1000 лева... а еларга имаха някакъв заем по спомен та имаха доста голям ливъридж към този ръст на цените които се получи и след ликвидацията им... гледайте към следващата възможност и толкоз
        Last edited by Felbuzz; 07.12.2018, 23:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Банев, Божков, Бедо.... - БББ
          Български Бизнес Блок
          "Не ме гледай тъпо,българино!"-Жорж Ганчев

Коментар

• ДДДД прав си БББ не е подходящо, трябва да са Д&Д, т.е. Домусчиев & Дачев от един дол дренки... За останалото не мисля, че си прав, но всеки си има мнение...

Аз лично не смятам, че трябва да съм доволен от подобна несправедилвост.

П.П. Постът е специално редактиран за админа, без неприемливо съдържание
            Last edited by pepe1234; 07.12.2018, 16:16.

Коментар

• Сравнението на Дачев с Банев е нелепо. Всеки, който иска да провери приликите може да се разходи до Девня и Свищов за да види двата завода, тоест само единия. Всички искахме повече. Дачев свърши огромна работа по завода. Създаде стойност, но миноритарните видяхме само част от нея. Според мен по-голямата част, но не всичко. Много бих искал да получа справедлива оценка където продавам и да купя поне на половин цена другаде. Според мен на тази борса има няколко компании, които са по-подценени от Свилоза. Много бих искал да продам на оценката на пиърите произвеждащи целулоза, но това е реалността. За мен развръзката не е лоша. Просто можеше да е и по-хубава. Естествено от наша гледна точка цената е ниска а от гледна точка на търговият предложител по-висока от желаното. Да не забравя да кажа, че не е препоръка за каквото и да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Два пъти съм влизал и излизал тук и винаги съм знаел че е боклук..Ами Домуса и той така направи с Би овет. .То е ясно кой е спечелил спора.. Аз и при Бе до влизам когато е изгодно и бягам .Така е за мен с елитния отбор на Банев..
                Банев, Божков, Бедо.... - БББ

Коментар

• Е са какво искат да ни земат още 2% разлика ли? Баси наглите, какви игри, цена има фиксирана. Какви игри, пак да ни подстригват, аман значи... от тия всичките тарикати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                    ПФБК какво чакат?!? Да слагат 5,5 на бид-а и да се свършва с тая драма
                    Нямат бърза работа, нито пък интерес. За да упражнят правото за принудително изкупуване е необходимо да прехвърлят прага от 95% в резултат на търговото. Ясно ми е, че Дачев контролира голяма част и от ФФ и 95% не са проблем, но все пак...остават им повече опции за игри в процеса...
                    Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Два пъти съм влизал и излизал тук и винаги съм знаел че е боклук..Ами Домуса и той така направи с Би овет. .То е ясно кой е спечелил спора.. Аз и при Бе до влизам когато е изгодно и бягам .Така е за мен с елитния отбор на Банев..

Коментар

• ПФБК какво чакат?!? Да слагат 5,5 на бид-а и да се свършва с тая драма

Коментар

• И аз съм спорил доста пъти с Киро още като бяхме на лев преди 5 години. Явно всеки има начин да се успокоява, когато е пропуснал някаква добра възможност.
                          Важното е да сме в мир със себе си.

Коментар

• Кире с теб сме спорили по въпроса, прав беше да го плюеш...

Last edited by pepe1234; 07.12.2018, 12:20.

Коментар

• Дали може да се използва и звезден боклук.. Бях Ви препоръчал книгата му..За мен е в отбора на Банев..

Коментар

• "Звезден човек" е силно

Коментар

Working...
                                X