Това са мисия и цели на КФН, за това са създадени!!!
Само да обърна внимание, че КФН има инспекторат. Т.е. една жалбичка до инспектората им също може да се пусне, да проверят кой как си е свършил работата накрая, като свърши дънданията. Да проверят как са защитили интересите на инвеститорите Та ако открият нарушения поне после виновните да се сбогуват с добрите заплати...... .
Торанага, другото е ясно и съм съгласен с теб. Но това не променя, мението ми
Извинявам се също може би не е станало ясно, казвам, че ще го реша по сталински, защото не вярвам, че КФН ще си свърши работата. Жалба/взражение ще пусна, бъди сигурен После и до инспектората им ще пиша...
Основна мисия на институцията е да съдейства с юридически, административни и информационни средства за поддържане на стабилност и прозрачност на небанковата финансова система в България, както и да защитава интересите на инвеститорите, застрахованите и осигурените лица.
Торанага, другото е ясно и съм съгласен с теб. Но това не променя, мението ми
Извинявам се също може би не е станало ясно, казвам, че ще го реша по сталински, защото не вярвам, че КФН ще си свърши работата. Жалба/взражение ще пусна, бъди сигурен После и до инспектората им ще пиша...
Коментар