IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
    Имам чувството че като няма какво да кажеш и се започва краси космонавта , но ако те кара да се чувстваш по добре давай ....

А иначе за компанията аз притеснения нямам , цената на цеулозата се стабилизира та дори скочи малко , долара се качи , костенец за закупили 5 пъти повече цеулоза което ще възтанови донякъде вътрешния пазар . Аз лично не знам друга компания с произвоствена EBITDA за последните две години по голяма от 1,5 x капитализацията , дори чистата печалба е по голяма . ..

Ето и цените на цеулозата :

7.2.2012 Δ prev. Δ beg. 2012
    Pulp BHKP EUR EUR 520.13 +10.55 +18.66
    Pulp BHKP USD USD 684.49 +14.65 +35.64
    наи големите компании по света от този тип са пред фалит ти ме занимава с неквa EBITDA. без да сам ги гледал преполгам 4е имат негативен operating cash flow?

Коментар

• Имам чувството че като няма какво да кажеш и се започва краси космонавта , но ако те кара да се чувстваш по добре давай ....

А иначе за компанията аз притеснения нямам , цената на цеулозата се стабилизира та дори скочи малко , долара се качи , костенец за закупили 5 пъти повече цеулоза което ще възтанови донякъде вътрешния пазар . Аз лично не знам друга компания с произвоствена EBITDA за последните две години по голяма от 1,5 x капитализацията , дори чистата печалба е по голяма . ..

Ето и цените на цеулозата :

7.2.2012 Δ prev. Δ beg. 2012
      Pulp BHKP EUR EUR 520.13 +10.55 +18.66
      Pulp BHKP USD USD 684.49 +14.65 +35.64

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Да не би Краси да лети и да ви изпраща картини от космоса
        То и Камен Колчев беше ходил на Еверест, ама не го плюха, като сега Краси. А Космонавта иска още по- на високо...

Коментар

Това за репликата не го разбрах- то не е ли за политиката
          Може би като проекция на политиката, не знам причината, просто се ползва и не ме кефи, що касае здраве на обществото.

Коментар

• Това за репликата не го разбрах- то не е ли за политиката

Коментар

Кое е клише , че Краси иска да лети ли- не истина е- 2 пъти съм го чул по телевизията да говори за това. Аз не обиждам компанията, а се шегувам добронамерено с мераците на Краси
              Ми, споделил е че иска да лети Нещо нередно ли има, или е турбо интересно, или никога няма да има пари да си го позволи..

Репликата която много ме притеснява напоследък е: „той/тя си призна” .

Наистина много се ползва тези дни, а е незаменима за всяко тоталитарно общество или просто за всички обикновени клюкарки

Коментар

• Кое е клише , че Краси иска да лети ли- не истина е- 2 пъти съм го чул по телевизията да говори за това. Аз не обиждам компанията, а се шегувам добронамерено с мераците на Краси

Коментар

Аз не искам да летя с Краси и нямам акции, но не е никак добро за фирмата напускането на Зарев
                  Не се сърди, но досаждате

Ако не ти се лети хубаво, но нямаш акции в не дотам известно дружество и държиш да споделиш някакво форумно клише че нямаш и възможност да летиш.

Ми акции и аз нямам

Коментар

• Аз не искам да летя с Краси и нямам акции, но не е никак добро за фирмата напускането на Зарев

Коментар

• Ами аз също вече съм на космическия кораб, имам да пазарувам още...... Надявам се инерцията от работата на г-н Зарев да продължи

Коментар

Краси има план- първо ще лети сам, а после ще извози всички акционери в Космоса
                        искрено се надявам да си прав... щото може да се окаже, че иска да отнесе не акционерите а паричките им в космоса.

пригответе си съответните екипи (виж постовете по-долу)

ПП майтап си правя, не се сърдете акционерите, защото трябва малко хумор в тия тегави за българския капиталов пазар времена.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Краси има план- първо ще лети сам, а после ще извози всички акционери в Космоса

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            познайте чие куче е това

Милото животинче, изглежда стресирано. Само щото някой идиот го е дегизирал за снимка за фесбук или подобно !
                            Не е препоръка
                            пп. Отправям Братски (или сестрински) привет за Краси Космонавта ! И да не забравя, да изкара и дружеството в "орбита"! Няма да е честно, ako индивидуално сам се спасява в космоса! Къде е интернационализма в действие, къде отлита щастието от споделеното общуване между човеци на земята !? Ще му бъде скучно и безмислено сам в космоса
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• познайте чие куче е това

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Защо нали Краси има болет за космоса - не знаете ли

Коментар

Working...
                                X