Първоначално изпратено от p_trade
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Имам чувството че като няма какво да кажеш и се започва краси космонавта , но ако те кара да се чувстваш по добре давай ....
А иначе за компанията аз притеснения нямам , цената на цеулозата се стабилизира та дори скочи малко , долара се качи , костенец за закупили 5 пъти повече цеулоза което ще възтанови донякъде вътрешния пазар . Аз лично не знам друга компания с произвоствена EBITDA за последните две години по голяма от 1,5 x капитализацията , дори чистата печалба е по голяма . ..
Ето и цените на цеулозата :
7.2.2012 Δ prev. Δ beg. 2012
Pulp BHKP EUR EUR 520.13 +10.55 +18.66
Pulp BHKP USD USD 684.49 +14.65 +35.64
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа не би Краси да лети и да ви изпраща картини от космоса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова за репликата не го разбрах- то не е ли за политиката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКое е клише , че Краси иска да лети ли- не истина е- 2 пъти съм го чул по телевизията да говори за това. Аз не обиждам компанията, а се шегувам добронамерено с мераците на Краси
Репликата която много ме притеснява напоследък е: „той/тя си призна” .
Наистина много се ползва тези дни, а е незаменима за всяко тоталитарно общество или просто за всички обикновени клюкарки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз не искам да летя с Краси и нямам акции, но не е никак добро за фирмата напускането на Зарев
Ако не ти се лети хубаво, но нямаш акции в не дотам известно дружество и държиш да споделиш някакво форумно клише че нямаш и възможност да летиш.
Ми акции и аз нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКраси има план- първо ще лети сам, а после ще извози всички акционери в Космоса
пригответе си съответните екипи (виж постовете по-долу)
ПП майтап си правя, не се сърдете акционерите, защото трябва малко хумор в тия тегави за българския капиталов пазар времена.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепознайте чие куче е това
Не е препоръка
пп. Отправям Братски (или сестрински) привет за Краси Космонавта ! И да не забравя, да изкара и дружеството в "орбита"! Няма да е честно, ako индивидуално сам се спасява в космоса! Къде е интернационализма в действие, къде отлита щастието от споделеното общуване между човеци на земята !? Ще му бъде скучно и безмислено сам в космосаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар