If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стой спокойно, тук перспективата е много голяма, тепърва пазара ще го осъзнава. Като намеря време може да попиша малко, ама определено ни предстоят интересни времена по тази позиция.
Предстои присъединяване на собствената когенерационна електрическа централа към енергопреносната система на Свилоза АД, което допълнително ще намали разходите за електроенергия. Дружеството вече осигурява основните си нужди от топлоенергия от изгарянето на корите на дървесината. Преди инвестициите корите са изхвърляни на огромни купчини и съответно са се разлагали - това е от преди време значи има
Тук съм заредил колкото ми трябват, в сряда си добавих само стотина
А Тецът и аз така помня че е продаден, но точно него са го глобили http://www.greentech.bg/?p=44715
Последното тримесе4ие по принцип им е силно ще прибавят 3-3.5 млн пе4алба до края на годината ще е към 12.5-13 млн , EBITDA ще е към 22млн при запазване на сегашните цени на целуозата . За 3,5 години са изплатили около 30 млн задължения което също ще им се отрази доста добре за в бъдеще а и гледам 4е здраво се запасяват с дървесина (материали 14 млн) .
Може би потенциалните инвеститори са предпазливи,предвид факта,че за 2012г беше обявена консолидирана печалба около 9 млн.,а след одита падна на около 1 млн....Нищо не пречи да се повтори миналогодишната ситуаци ,знае ли човек...
8.2 млн си е печалбата им за 2012, нещо гледаш неконсолидиран предполагам
Може би потенциалните инвеститори са предпазливи,предвид факта,че за 2012г беше обявена консолидирана печалба около 9 млн.,а след одита падна на около 1 млн....Нищо не пречи да се повтори миналогодишната ситуаци ,знае ли човек...
Коментар