Първоначално изпратено от HPQ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, но значително по-кежав, сега не ми се смята колко. Което може да бъде голям плюс, посривайки цената на акцията до много по-апетитни нива.
Не забравяйте, че могъщите билдинги с молченцето бяха открити в самият край на годината, тоест още не сме усетили никакви приходи от тях... ама тая година ще е вече различно - и дивидентът, който ще гушнем Тринайста година, ще е по-сосен в пъти.
ще има приходи от наем очевидно, но хвърли едно око на баланса! Започва яко плащане на лихви по заемите също така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеДивидент все пак ще има - Размерът на отчислението от печалбата за 2011 г. за дивидент е 825 хил. лв. (2010 г. : 2,145 х. лв.)
Не забравяйте, че могъщите билдинги с молченцето бяха открити в самият край на годината, тоест още не сме усетили никакви приходи от тях... ама тая година ще е вече различно - и дивидентът, който ще гушнем Тринайста година, ще е по-сосен в пъти.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Могъщите билдинги - с две награди за Сграда на годината !!!
http://www.buildingoftheyear.bg/winners-2011.phpМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХъх - аз си пуснах оферта да си купя, ама на нормална цена... дано някой разумен човек ми шитне нужната бройчичка...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТАНКЮ, и що няма сделки
че ко му плащаш 10х0,40+2,00ехеее ; готов за още две КУЛИ:
Даже двоумях - да зема ли да пусна моите за продан по 0.98 кинта - може пък да връже...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеИмпер, ти каде ги видя, при мен каролци дори не са ги заредили
|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеОт кой линк може да се гледа???
предполагам, че ще грейне в червено/зелено няколко минути преди старта на излъчването.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
Коментар