Не, ще ходим лично ....да ни гледат нас онлаин
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Откриването на бизнес центъра Софарма Тауърс ще се излъчва пряко в интернет
http://www.investor.bg/news/article/123960/339.html
Ще гледате ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеНе копам - в момента берем кукуруза Ма ти явно дори не си в течение на тея дейности - кога се сади, кога се копа и кога се бере Душички, ще изпукате от глад
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...
Досадников - ти копаш на нива ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОбъркааал си се... Кои компании от групата снасят наеми на външни собственици? И да има някакъв такъв случай в момента то това не е правило, а изключение... Всички знаем каква е трагедията на собствениците на офис площи в момента... Така че... Ако обичаш... Не говори глупости!
Знаем "трагедията", но всичко зависи от качеството и местоположението.
Досадников - ти копаш на нива ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...а защо трябва някои от компаниите в групата да снасят наеми на външни собственици?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИменно... Наемите ще са от единия джоб в другия. От това упражнение свежи пари няма откъде да дойдат, само разходите за издръжка ще се вдигнат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИменно... Наемите ще са от единия джоб в другия. От това упражнение свежи пари няма откъде да дойдат, само разходите за издръжка ще се вдигнат!
Освен това ще има и други наематели, а МОЛченцето няма да бъде огромна аптека, в която ще се продават само аналгинчета, трибестанчета, бинтчета и бабешки зъби.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеще ги последват и другите дружества от групатаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеФортиссов - още го чакаме - май се готвят да го синхронизират с откриването на могъщите билдинги.
Досадников - спри да пишеш глупости. 86% от площите на МОЛ-чето отдолу бяха наети половин година ПРЕДИ откриването. В х.ювете също ще има наематели, Софарма отдавна са подписали договор да преместят администрацията си там, ще ги последват и другите дружества от групата, убеден съм, че офисплощите ще бъдат заети поне на 90%. Сградата е супермодерна и на изключително секси място - ти къде би настанил своята кантора - на бул. Драган Цанков или в нивите край летището?
И аз не държа акциите да станат супер търсени и да поскъпнат, напротив - искам да си пълня тихичко на смешни цени и да си осигуря сосни дивиденти.
Коментар
-
Фортиссов - още го чакаме - май се готвят да го синхронизират с откриването на могъщите билдинги.
Досадников - спри да пишеш глупости. 86% от площите на МОЛ-чето отдолу бяха наети половин година ПРЕДИ откриването. В х.ювете също ще има наематели, Софарма отдавна са подписали договор да преместят администрацията си там, ще ги последват и другите дружества от групата, убеден съм, че офисплощите ще бъдат заети поне на 90%. Сградата е супермодерна и на изключително секси място - ти къде би настанил своята кантора - на бул. Драган Цанков или в нивите край летището?
И аз не държа акциите да станат супер търсени и да поскъпнат, напротив - искам да си пълня тихичко на смешни цени и да си осигуря сосни дивиденти.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНа 06.10.2011 - откриване на Софарма Бизнес Тауърс - 18.30 часът
Ей-туй - до-о-обра новина.
Алма тур си имаха много доходоносен туристически бизнес, ма къде си набиха печалбите - в недвижими имоти И стана мяу
Да не стане същото и със Софарма ?
Коментар
Коментар