Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеЧе закога? Тук балона се надува от повече от 12 месеца. Държиш да си в играта когато гръмне ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеЗдрасти и от мен!
От тази седмица и аз съм с васBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеКъм 29 май
https://www.reit.com/sites/default/f...ticReturns.pdf
В САЩ средната дивидентна доходност при Equity REIT е 3.62%, при REIT с офиси е 3.04%.
http://us.deposits.org/
май-добър депозит за 5 години е 2.23%.
За СФИ при днешната цена дивидентната доходност е 6.65%,
Най-добрият депозит, без да броим детските,има годишна ефективна лихва от 2.71%тихо де!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениемесец по-късно:
В САЩ средната дивидентна доходност при REIT е 3.43%, при REIT с офиси е 2.95%.
май-добър депозит за 5 години е 2.25%
В САЩ средната дивидентна доходност при Equity REIT е 3.62%, при REIT с офиси е 3.04%.
май-добър депозит за 5 години е 2.23%.
За СФИ при днешната цена дивидентната доходност е 6.65%,
Най-добрият депозит, без да броим детските,има годишна ефективна лихва от 2.71%destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
ама вие сте по-луди и от мене!!!
Патето да не обикаля нагоре-надолу, ами да почва да мъти патенца, че няма българчета ей!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДжиткахме си нагоре-надолу-нагоре-надолу-нагоре-надолу - асансиорът толкова бръз, че на Патето почти и стана лошо. Летящата машина нещо подлудя.
Пандов, драги приятелю - че те Трейдингът и преди имаха офиси в секси кулите - още от откриването им - сега по-скоро се местят юридически един вид.
Тони - ний те чакахме, драги - тебе: няма - ще пъкнеш на другите сборища ли?
ама вие сте по-луди и от мене!!!
Патето да не обикаля нагоре-надолу, ами да почва да мъти патенца, че няма българчета ей!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемного ти благодаря!
а какво сте правили на 21-вия??
Пандов, драги приятелю - че те Трейдингът и преди имаха офиси в секси кулите - още от откриването им - сега по-скоро се местят юридически един вид.
Тони - ний те чакахме, драги - тебе: няма - ще пъкнеш на другите сборища ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеИзвинете за закъснението, имах малко работа.
Събранието беше интересно, имаше около 20 човека както и важни клечки от Софарма. Запознах се с няколко човека от форума както и с МарианМного приятна изненада ми направи това, че се приемаха въпроси за дейността преди гласуването на точките. По-важните моменти са, че кулите са почти напълно наети, с изключение на няколко складови помещения, в провинцията заетостта е към 95% (не ми стана ясно за кой период става дума обаче, защото ако не греша, в края на 2014 заетостта общо беше към 90% и 91% в края на Q1). Не се предвиждат нови проекти заради слабата икономическа конюнктура, дългът ще продължава да се погасява, може да се продадат някои имоти в провинцията. Относно самото събрание, дивидентът е одобрен и наемът на 21 етаж на софарма трейдинг (по 97 хил на година) също мина. Като цяло интересно преживяване, трябва да се спомене и разходката с асансьора - като влезнахме групата миноритари след събранието ни понесе към 20-ия етаж два пъти. Това е асансьор! Толкова бързо върви, че ти заглъхват ушите
Самата компания изглежда вече е в зрял етап и приходите са почти максимизирани, така че очаквам годишна печалба от около 6 милиона.
Мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.кулите засега стоят стабилно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеИзвинете за закъснението, имах малко работа.
Събранието беше интересно, имаше около 20 човека както и важни клечки от Софарма. Запознах се с няколко човека от форума както и с МарианМного приятна изненада ми направи това, че се приемаха въпроси за дейността преди гласуването на точките. По-важните моменти са, че кулите са почти напълно наети, с изключение на няколко складови помещения, в провинцията заетостта е към 95% (не ми стана ясно за кой период става дума обаче, защото ако не греша, в края на 2014 заетостта общо беше към 90% и 91% в края на Q1). Не се предвиждат нови проекти заради слабата икономическа конюнктура, дългът ще продължава да се погасява, може да се продадат някои имоти в провинцията. Относно самото събрание, дивидентът е одобрен и наемът на 21 етаж на софарма трейдинг (по 97 хил на година) също мина. Като цяло интересно преживяване, трябва да се спомене и разходката с асансьора - като влезнахме групата миноритари след събранието ни понесе към 20-ия етаж два пъти. Това е асансьор! Толкова бързо върви, че ти заглъхват ушите
Самата компания изглежда вече е в зрял етап и приходите са почти максимизирани, така че очаквам годишна печалба от около 6 милиона.
Мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
а какво сте правили на 21-вия??
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение+1
благодаря
за мен ценна информация
ще присъстваш ли на 19.06?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
благодаря
за мен ценна информация
ще присъстваш ли на 19.06?
Коментар
-
Извинете за закъснението, имах малко работа.
Мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар