IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
    Четох в една книга...
    Типичен пример за вредата от масовата грамотност

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      не съм съгласен с това становище
      и преди сме писали за законовите изисквания относно дивидента и как се прилага това в случая на Софарма имоти
      Четох в една книга - надуваш цената, обявяваш дивидент, който изплащаш с пари набрани от емитиране на акции и таква всичко е окай докато музиката свири, а който го прави той определя и кога музиката ще спре
      Bulls on BSE

Коментар

Че закога? Тук балона се надува от повече от 12 месеца. Държиш да си в играта когато гръмне ли?
        Имаш ли акции тук ?

Коментар

и преди сме писали за законовите изисквания относно дивидента и как се прилага това в случая на Софарма имоти
          А имаш ли акции тук ?

Коментар

Това дори не е становище, а или некомпетентност, или заяждане на дребно

Коментар

Стара борсова практика тип риболов на шарани е надуване на капитализацията, раздване на дивидент с пари набрани от емитиране на акции на вече балонните цени - класическа схема.

Коментар

Че закога? Тук балона се надува от повече от 12 месеца. Държиш да си в играта когато гръмне ли?
                Имаш ли акциЙ тук ?
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  тихо де!!!
                  Стара борсова практика тип риболов на шарани е надуване на капитализацията, раздване на дивидент с пари набрани от емитиране на акции на вече балонните цени - класическа схема.
                  Bulls on BSE

Коментар

Да

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
                      Здрасти и от мен!
                      От тази седмица и аз съм с вас
                      Bulls on BSE

Коментар

• Здрасти и от мен!
                        От тази седмица и аз съм с вас

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                          Към 29 май

https://www.reit.com/sites/default/f...ticReturns.pdf

В САЩ средната дивидентна доходност при Equity REIT е 3.62%, при REIT с офиси е 3.04%.
                          http://us.deposits.org/
                          май-добър депозит за 5 години е 2.23%.

За СФИ при днешната цена дивидентната доходност е 6.65%,

Най-добрият депозит, без да броим детските,има годишна ефективна лихва от 2.71%
                          тихо де!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                            месец по-късно:

В САЩ средната дивидентна доходност при REIT е 3.43%, при REIT с офиси е 2.95%.
                            май-добър депозит за 5 години е 2.25%
                            Към 29 май

В САЩ средната дивидентна доходност при Equity REIT е 3.62%, при REIT с офиси е 3.04%.
                            май-добър депозит за 5 години е 2.23%.

За СФИ при днешната цена дивидентната доходност е 6.65%,

Най-добрият депозит, без да броим детските,има годишна ефективна лихва от 2.71%
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Бива, бива...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

ама вие сте по-луди и от мене!!!
                                Патето да не обикаля нагоре-надолу, ами да почва да мъти патенца, че няма българчета ей!

Коментар

Working...
                                X