Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДжиткахме си нагоре-надолу-нагоре-надолу-нагоре-надолу - асансиорът толкова бръз, че на Патето почти и стана лошо. Летящата машина нещо подлудя.
Пандов, драги приятелю - че те Трейдингът и преди имаха офиси в секси кулите - още от откриването им - сега по-скоро се местят юридически един вид.
Тони - ний те чакахме, драги - тебе: няма - ще пъкнеш на другите сборища ли?
https://www.youtube.com/watch?v=LowVhCfLm68destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Изглежда е днес:
http://www.investor.bg/novini-i-anal...kciia--195720/
Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА, или към 11.06.2015 година.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 09.06.2015 година.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеПреди дивидента, не е ли увеличението на капитала Че иначе за дивидент от деdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеПреди дивидента, не е ли увеличението на капитала Че иначе за дивидент от деХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеДнес ли е последният ден за дивидент?Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеНякой много упорито продава на 4.07
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеСтара борсова практика тип риболов на шарани е надуване на капитализацията, раздване на дивидент с пари набрани от емитиране на акции на вече балонните цени - класическа схема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТипичен пример за вредата от масовата грамотност
че последно време уукипедията упрвлява ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар