IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
    без големи изненади, е впечатление правят слабите оперативни парични потоци но ги отдавам на авансите които са получили в края на миналата година та да платят дивидента? Иначе като гледам ръст на приходите друг не са задава, та би следвало догодина дивидентът за 2015, живот и здраве, да е най-голям и вече да почне да намалява заедно с увеличенията на капитала естествено не е препоръка

Иначе да ви се похваля - един месец стажувах в кула Б в Елана - те са на 12-я и на 13-я етаж. Гледката е супер, при ясно време се вижда как самолетите маневрират по летището От другата страна пък страхотна гледка към Витоша - много е гот да може да отмаряш поглед натам! Иначе на 1-я етаж има един празен магазин, на втория етаж още 1-2, на обяд дори и в отпускарския сезон си има бая народ и върви оборот в частта за хранене! На втория етаж няколко магазина са ги преправили на офиси - явно това се търси Кламатици, щори, асансьори работят, на обяд има засилено полицейско присъствие от пазаруващи катаджии
    Като минус определено няма достатъчно кошчета вътре в търговската част, а и между СФИ и КАТ няма удобна пешеходна пътека и всеки пресича където свари А и яденето като цяло си е доста скъпо, не е за неплатени стажанти
    Елана - поздравления!!! Е стажувал си и за мен значи - как така БЕЗ ПАРИ?!?!
    Благодаря за Инфото - винаги е нужно на нас от прованса!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Аз ли? - Шестички.
      ех дяволско число - бързо го обърни на щастливи седмички!!!

Коментар

А, ти си живял на ниско - от офисът на г-н Донев гледката е още по-яка - всеки път като пъкна там, първо казвам: "Ау-у-у-у-у !!!" Ако бях на него, сигурно щях да си живея в офисът.
        днес твой ред ли е за четки?

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
          без големи изненади, е впечатление правят слабите оперативни парични потоци но ги отдавам на авансите които са получили в края на миналата година та да платят дивидента? Иначе като гледам ръст на приходите друг не са задава, та би следвало догодина дивидентът за 2015, живот и здраве, да е най-голям и вече да почне да намалява заедно с увеличенията на капитала естествено не е препоръка

Иначе да ви се похваля - един месец стажувах в кула Б в Елана - те са на 12-я и на 13-я етаж. Гледката е супер, при ясно време се вижда как самолетите маневрират по летището От другата страна пък страхотна гледка към Витоша - много е гот да може да отмаряш поглед натам! Иначе на 1-я етаж има един празен магазин, на втория етаж още 1-2, на обяд дори и в отпускарския сезон си има бая народ и върви оборот в частта за хранене! На втория етаж няколко магазина са ги преправили на офиси - явно това се търси Кламатици, щори, асансьори работят, на обяд има засилено полицейско присъствие от пазаруващи катаджии
          Като минус определено няма достатъчно кошчета вътре в търговската част, а и между СФИ и КАТ няма удобна пешеходна пътека и всеки пресича където свари А и яденето като цяло си е доста скъпо, не е за неплатени стажанти
          А, ти си живял на ниско - от офисът на г-н Донев гледката е още по-яка - всеки път като пъкна там, първо казвам: "Ау-у-у-у-у !!!" Ако бях на него, сигурно щях да си живея в офисът.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            5-чки?
            Аз ли? - Шестички.

Коментар

• без големи изненади, е впечатление правят слабите оперативни парични потоци но ги отдавам на авансите които са получили в края на миналата година та да платят дивидента? Иначе като гледам ръст на приходите друг не са задава, та би следвало догодина дивидентът за 2015, живот и здраве, да е най-голям и вече да почне да намалява заедно с увеличенията на капитала естествено не е препоръка

Коментар

• Между нас казано, чудя се тези акции дали въобще да ги продавам. И друг път съм казвал, че не обичам да коля кокошки които снасят златни яйца

Коментар

Аферим, браво
                  5-чки?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    поредната приятна изненада! Браво!
                    Кредита е намалял с 15%, увеличението е вече с много по-малко акции на добра(по-висока) цена. Вече ми се привиждат 5,5-6лв

Ха дано ! От две години ти показвам плевнята , .....Ха дано си и намерил и вратата на време

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                      отчет
                      http://x3news.com/download/?id=289275
                      печалба 3,204 хил срещу 2,779 хил за H1 2015
                      Аферим, браво

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        Не мога да разбера какво друго сте очаквали ????
                        Ами спад до към лев-два примерно.

Коментар

• Не мога да разбера какво друго сте очаквали ????

Коментар

• и аз се радвам

Коментар

• поредната приятна изненада! Браво!
                              Кредита е намалял с 15%, увеличението е вече с много по-малко акции на добра(по-висока) цена. Вече ми се привиждат 5,5-6лв

Коментар

• Много харашо, почти 20% +.

Коментар

Working...
                                X