Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеИскрено се посмях да сравняваме БФБ АДСИЦ с РЕЙТове в Америка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениебравооооо 4 кинта
иначе да лошото при сфи че с увеличенията на капитала като цяло показателите ще се влошават, мисля догодина ще е най-сосният дивидент и после ще пада
иначe '"чичовата пирамида "" направи направо хоум рън последните година-две и сега ще трябва да я кара по-кротко
поне не си криви душата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеЛазард:
http://www.lazardnet.com/docs/sp0/49...ort_201403.pdf
Иначе тези трите, които си дал, изглеждат страхотно. Не може ли и те и СФИ да са подценени?Сега на 4 лв. явно трябва формули от Лазард за да докажат несъстоятелността на твърдението
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttp://seekingalpha.com/article/3476...than-they-look
Не знам къде и от кога го гледаш бай Лазар, ама понастоящем смол кап рейтс ( към какъвто принадлежат и твоите инвестиции в сфи) се търгуват около 10 P/FFO за 2015/16
Аз лично предпочитам 3 хелфкеър рейта с чудесен кредитен рейтинг и мениджмънт водени от Вентас. VTR, HCP, OHI
6.2% среден дивидент, 10% увеличение за идващoто Q3 при вентас, P/FFO 11.8 в момента и форърд P/FFO за 2016 от 11.02
Засега съм ги напълнил на около 28-30% от желаното, но чакам да се поспихнат поне едно 10-15% минимум още покрай идващия рейт хайк та да си ги утроя най малко.
Успех в мечтите тук и се молете ( два пъти на ден) чичо да ги изпълни.
http://www.lazardnet.com/docs/sp0/49...ort_201403.pdf
Иначе тези трите, които си дал, изглеждат страхотно. Не може ли и те и СФИ да са подценени?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеОк, защо не? Обичам да си правя сметка като инвестирамза REIT най-често използваните коефициенти са FFO и NAV
ще ползвам броя на акциите след увеличението (18 087 245), за FFO ще ползвам дефиницията на NAREIT и ще сметна P/FFO според отчета за 2014 и очаквана от мен печалба от 6 милиона за 2015. NAV не смятам тук, защото мисля че активите не са оценени добре
FFO за 2014 го смятам като 5226 хил, т.е. печалба+амортизация-печалба от продажба на имоти-приходи от неустойки
18 087 245x4/5 226 000=13.84
18 087 245x4/6 000 000=12.06
Според последния доклад на Лазард за REIT сектора в САЩ, средното P/FFO е 17.1 към края на юли. За да стигне СФИ това отношение, при FFO от 2014 това прави 4.94 на акция и 5.67 при очакваното от мен FFO за 2015.
Не знам къде и от кога го гледаш бай Лазар, ама понастоящем смол кап рейтс ( към какъвто принадлежат и твоите инвестиции в сфи) се търгуват около 10 P/FFO за 2015/16
Аз лично предпочитам 3 хелфкеър рейта с чудесен кредитен рейтинг и мениджмънт водени от Вентас. VTR, HCP, OHI
6.2% среден дивидент, 10% увеличение за идващoто Q3 при вентас, P/FFO 11.8 в момента и форърд P/FFO за 2016 от 11.02
Засега съм ги напълнил на около 28-30% от желаното, но чакам да се поспихнат поне едно 10-15% минимум още покрай идващия рейт хайк та да си ги утроя най малко.
Успех в мечтите тук и се молете ( два пъти на ден) чичо да ги изпълни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБлеки, нъл ти бе гуруто туканка ...
Я кажи актуалните мултипъли на които се търгувате тук на 4 лв ?
P/FFO , P/B, D/Eq etc...за REIT най-често използваните коефициенти са FFO и NAV
ще ползвам броя на акциите след увеличението (18 087 245), за FFO ще ползвам дефиницията на NAREIT и ще сметна P/FFO според отчета за 2014 и очаквана от мен печалба от 6 милиона за 2015. NAV не смятам тук, защото мисля че активите не са оценени добре
FFO за 2014 го смятам като 5226 хил, т.е. печалба+амортизация-печалба от продажба на имоти-приходи от неустойки
18 087 245x4/5 226 000=13.84
18 087 245x4/6 000 000=12.06
Според последния доклад на Лазард за REIT сектора в САЩ, средното P/FFO е 17.1 към края на юли. За да стигне СФИ това отношение, при FFO от 2014 това прави 4.94 на акция и 5.67 при очакваното от мен FFO за 2015.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеготово
Я кажи актуалните мултипъли на които се търгувате тук на 4 лв ?
P/FFO , P/B, D/Eq etc...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеИ аз помогнах да няма поръчки под 4 лв. отдясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеготовоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеще има ли щурм на 4 кинта
или шрапнелите от световните пазари ще покосят новопристигналите левчета
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение6-ки?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар