IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
    Нето 0,25 ст. на акция.

- В тоя ред , ако кажеш и на колко ще е следващото " УПРАЖНЕНИЕ" - от мен едно
    - гленморанжче № 25год. ; - тъкмо от него си опъвам с пресни лешници .
    И пак докато ти пиша ми дрънчат сделките - да видя сега пък от коя е ???

п.п. - от Хим прив-я ми са светнали на 1,637 но и по Софкома ме уважили . в борч ще съм днес !
    Last edited by inta53; 21.10.2015, 16:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      и аз там някъде
      дивидента за годината 31-32ст
      дивидента го очаквам малко под 30
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        - Брой емитирани акции 16 938 725 + записаните нови ~ 1 148 520

- " - Размер на емисията преди увеличението: 16 938 725 лв.;
        - Размер на увеличението: 1 148 520 лв.;
        - Размер на емисията след увеличението: 18 087 245 лв.;
        - Брой акции след увеличението: 18 087 245; "
        Нето 0,25 ст. на акция.

Коментар

• - Брой емитирани акции 16 938 725 + записаните нови ~ 1 148 520

- " - Размер на емисията преди увеличението: 16 938 725 лв.;
          - Размер на увеличението: 1 148 520 лв.;
          - Размер на емисията след увеличението: 18 087 245 лв.;
          - Брой акции след увеличението: 18 087 245; "

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
            Прогнози за печалбата?

аз съм за 4.8 млн
            и аз там някъде
            дивидента за годината 31-32ст

Коментар

• Прогнози за печалбата?

аз съм за 4.8 млн
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнение
                Не съм сигурен колко бяха акциите преди но да кажем че са били 15 милиона дивидента се е делял между тези 15 милиона акции. Сега след увеличаването са станали 16 милиона и нещо дивидента ще се дели вече не на 15 милиона, а на 16 милиона и ако сумата решена за разпределя на дивидент е същатата ще получиш по - малко за същия брой акции.
                За таа ралта, има ено нещо, дет му казват брутен дивидент НА АКЦИЯ.
                А па дале са петнайс, ели шесседемнайс мильона акциЙ, май е се тая...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Не съм сигурен колко бяха акциите преди но да кажем че са били 15 милиона дивидента се е делял между тези 15 милиона акции. Сега след увеличаването са станали 16 милиона и нещо дивидента ще се дели вече не на 15 милиона, а на 16 милиона и ако сумата решена за разпределя на дивидент е същатата ще получиш по - малко за същия брой акции.
                  http://www.proflashgame.com

Коментар

• Първоначално изпратено от dinana Разгледай мнение
                    В смисъл, имам налични 1000 стават ли 2000 без покупка на нови, или при разделянето на дивидент, ако за 1000 е трябвало да получа 200 лв дивидент, примерно сега ще получа 100 лв. дивидент?

Благодаря предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                      Здравей,

Нищо не се случва, просто се увеличават с бройката на новоемитираните от увеличението на капитала, след допускането им до търговия.
                      В смисъл, имам налични 1000 стават ли 2000 без покупка на нови, или при разделянето на дивидент, ако за 1000 е трябвало да получа 200 лв дивидент, примерно сега ще получа 100 лв. дивидент?

Благодаря предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от dinana Разгледай мнение
                        С риск да изпадна в смешна ситуация, ама да ме простите ...... нова съм и тепърва тръгвам по мъките на БФБ, сега след увеличението на капитала на дружеството какво се случва с наличните акции ?
                        Здравей,

Нищо не се случва, просто се увеличават с бройката на новоемитираните от увеличението на капитала, след допускането им до търговия.

Коментар

• С риск да изпадна в смешна ситуация, ама да ме простите ...... нова съм и тепърва тръгвам по мъките на БФБ, сега след увеличението на капитала на дружеството какво се случва с наличните акции ?

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
                            Малко ли е за 2 месеца?
                            А от Allianz съм на +2% за седмица опасно е да се правят толкова тънки сметки

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
                              Колеги, кога се очаква акциите от увеличението да се появят в портфейлите?
                              Дата на въвеждане за търговия: 22.10.2015 г. /четвъртък/.

Коментар

• Един милион от новите акции са в ръцете на "стари" акционери,които и сега могат да продават.На търг отидоха около 45000акции.Ако всички те са нови акционери и са изненадани от цените,може да кешират на 3.91

Коментар

Working...
                                X