IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
    Новите акции са в портфейла !

- Това ритна още сутринта с 4кила портфейла , май късно си ги забелязал ?

Коментар

• Новите акции са в портфейла !

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo
        това е калкулирано
        изоставаш един ход, даже повече

кажи благодаря за безплатния съвет
        и аз не очаквам продажби, прекалено малко е разликата спрямо 3.90, а и следващата седмица излиза отчет. по-скоро след отчета да има раздвижване
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
          Това ти е към 8% доходност, което е в пъти по-добре от това, което дават банките. Според мен ако раздават дивидент следващата година ще е максимум 40% от печалбата. Все пак им трябват пари за нови инвестиции и пазари.
          Не размивай народа друже. Явно не си на ясно какво е АДСИЦ, с тези изказвания.

Коментар

Е те тогава и дивидента е за деветмесечието - умножи го по 1,25 и ще стане годишен
            имаш предвид 1,33 нали...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
              Това ти е към 8% доходност, което е в пъти по-добре от това, което дават банките. Според мен ако раздават дивидент следващата година ще е максимум 40% от печалбата. Все пак им трябват пари за нови инвестиции и пазари.

Мамче гледай си банките - това е Адсиц !

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                4.8 за деветмесечието

Коментар

Е те тогава и дивидента е за деветмесечието - умножи го по 1,25 и ще стане годишен
                  имам предвид 30 ст годишен дивидент 4.8 млн печалба за деветмесечието
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                    Ако съм разбрал правилно, то мисля около 4,20 - 4,30.

- Дай си адреса и да тръгвам , но ако на лятоска не си в диапазона ... Ша повръщаш !!!

Коментар

4.8 за деветмесечието

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        - В тоя ред , ако кажеш и на колко ще е следващото " УПРАЖНЕНИЕ" - от мен едно
                        - гленморанжче № 25год. ; - тъкмо от него си опъвам с пресни лешници .
                        И пак докато ти пиша ми дрънчат сделките - да видя сега пък от коя е ???

п.п. - от Хим прив-я ми са светнали на 1,637 но и по Софкома ме уважили . в борч ще съм днес !
                        Ако съм разбрал правилно, то мисля около 4,20 - 4,30.

Коментар

При 4,8 млн лв печалбе се пада по 22,8 ст чист дивидент.
                          4.8 за деветмесечието

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Разправям им аз на колегите, че с питие търговията върви по-добре, ама не ми вярват.
                            То търговията няма - лакардиите само вървят

Коментар

дивидента го очаквам малко под 30
                              При 4,8 млн лв печалбе се пада по 22,8 ст чист дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                - В тоя ред , ако кажеш и на колко ще е следващото " УПРАЖНЕНИЕ" - от мен едно
                                - гленморанжче № 25год. ; - тъкмо от него си опъвам с пресни лешници .
                                И пак докато ти пиша ми дрънчат сделките - да видя сега пък от коя е ???
                                Разправям им аз на колегите, че с питие търговията върви по-добре, ама не ми вярват.

Коментар

Working...
                                X