IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    - Другото което не искаш да видиш и разбереш е , че единият ти актив е близо до пикова стойност , от което следва и да се огледаш за смяна на "коня" !
    Обикновено не приказвам празни приказки , а и съм пестелив - многото говорене увеличава риска !
    - Варианти винаги има и никога не съм изказвал крайно становище - на пазар сме ! Затова внимателно и с прибежки - 1/10 или 1/5 от актив във актив си е препоръка, особено когато е приближен пика - да смениш коня ! А кой ще е той е друг въпрос само да не е битувлия
    http://frognews.bg/news_108480/Pazar...ia-se-ohlajda/

"Цените на земята удариха своя таван, а пазарът започва да се охлажда. Доходността от земеделската земя също вече е критично ниска - под 2%. Така липсва и спекулативният мотив за покупка, защото инвестицията няма да носи предишната възвръщаемост от вложението."

"Например в Разградско били 60-65 лв./дка, но за някои земи минавали по 80 лв. Всеки фермер гледа да увеличава земята си, но при намалените приходи няма как да стане, каза още Бахтияр Мехмед. И допълни, че вече действа на принципа "надеждата крепи човека" с очакване за по-добри времена за земеделците. И при нас се забелязва охлаждане на пазара, цените на земеделската земя в региона се задържат, заяви и Божидар Митов, шеф на "Агроелит" - Търговище."

"Единствено символичните лихви по депозитите са стимул за хора със значителни спестявания, но без познания за пазара, да инвестират в земя. Това правят лекари, адвокати, компютърни специалисти и др., които разчитат, че цената на нивите ще продължи да расте. Но това е опасно, защото балонът само се надува и като гръмне е много възможно дори някои да излязат на загуба от вложенията си в земи. Обикновено масовото навлизане на хора без опит, знания и умения на даден пазар, докато още е във възходящ цикъл, е сигурен признак за надут балон, който скоро ще се пръсне."
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      относно рентата си прав - предвид перспекитвите, които никак не ми изглеждат розови

- Другото което не искаш да видиш и разбереш е , че единият ти актив е близо до пикова стойност , от което следва и да се огледаш за смяна на "коня" !
      Обикновено не приказвам празни приказки , а и съм пестелив - многото говорене увеличава риска !
      - Варианти винаги има и никога не съм изказвал крайно становище - на пазар сме ! Затова внимателно и с прибежки - 1/10 или 1/5 от актив във актив си е препоръка, особено когато е приближен пика - да смениш коня ! А кой ще е той е друг въпрос само да не е битувлия

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        - Е дойдохме си приказката !

1дка =415 акц =които ще ти носят 120лв. рента вместо 80 с тенденция за 70лв
        относно рентата си прав - предвид перспекитвите, които никак не ми изглеждат розови

Коментар

Да дам отчет и аз.
          Във вторник направих преглед на кулите. Всичко вървеше нормално. Помещенията на Пикадили ще се работят. От едното магазинче си купих хляб от лимец и меденки без глутен. Като стигнах на магистралата започнах да хапвам и щях да се връщам за още.......
          Сега трябва да измисля начин как да купя още поне 50х акции.
          това е от мен

- Е дойдохме си приказката !

1дка =415 акц =които ще ти носят 120лв. рента вместо 80 с тенденция за 70лв

Коментар

• Който ходи до кулите да направи кратко клипче с всички нови обекти , да го качи в Ютуб и да ни пусне да си направим виртуална разходка

ще опитам и аз да отида скоро и да хапна тез меденки и лимец

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Парите ли са ти проблем?
              исках днес да стане

Коментар

...Сега трябва да измисля начин как да купя още поне 50х акции.
                Парите ли са ти проблем?

Коментар

• Да дам отчет и аз.
                  Във вторник направих преглед на кулите. Всичко вървеше нормално. Помещенията на Пикадили ще се работят. От едното магазинче си купих хляб от лимец и меденки без глутен. Като стигнах на магистралата започнах да хапвам и щях да се връщам за още.......
                  Сега трябва да измисля начин как да купя още поне 50х акции.
                  това е от мен

Коментар

• Не знам дали е положителна новина това, че е трябвало спешно да измислят нов проект. За мен по-скоро е сигнал, че вече съществуващи бизнеси не са пожелали да отидат там.
                    Пожелавам успех на новия проект, струва ми се интересен.

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
                      С цел да бъда обективен,ще кажа, че това не е наемател, а проект, който тепърва ще се пълни с наематели, доказва и т.н.

Това е start up, който мисля че ще е успешен
                      не знам, сайтът не е завършен още

пробвах да звънна на дадение номер, но дава заето/извън обхват
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                        малии това беше бързо седмица докато намерят нов наемател а къде е сега булсон да коментира
                        С цел да бъда обективен,ще кажа, че това не е наемател, а проект, който тепърва ще се пълни с наематели, доказва и т.н.

Това е start up, който мисля че ще е успешен

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                          малии това беше бързо седмица докато намерят нов наемател а къде е сега булсон да коментира
                          дреме пред празната си ясличка

Коментар

• малии това беше бързо седмица докато намерят нов наемател а къде е сега булсон да коментира

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                              днеска минах - на пикадилито има плакат че http://www.primepark.bg/ отваря врати скоро
                              браво
                              добрият актив, добре управляван, винаги има желаещи да го наемат

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                                днеска минах - на пикадилито има плакат че http://www.primepark.bg/ отваря врати скоро
                                +1

Коментар

Working...
                                X