IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
    аз съм от два и нещо
    споко
    преди това бях по други ракети
    Аз съм от 2.4 до 3.9лв.
    Чудя се дали да участвам в увеличението на капитала и тази година

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
      Продължавайте да се надухвате, след като сте се набълбулали на високите цени и да плащата 1 лв. повече от минаталата година, 2 лв. повече от предната и т.н. да си мислите, че сте на далавера
      На далавера е само Пандата дето е купувал на 2.5 и се мъчи сега да ви ги шитка 5 лв. , останалите 95% ще чакат като тези дето купуваха на 2.8 Атера
      аз съм от два и нещо
      споко
      преди това бях по други ракети

Коментар

• Продължавайте да се надухвате, след като сте се набълбулали на високите цени и да плащата 1 лв. повече от минаталата година, 2 лв. повече от предната и т.н. да си мислите, че сте на далавера
        На далавера е само Пандата дето е купувал на 2.5 и се мъчи сега да ви ги шитка 5 лв. , останалите 95% ще чакат като тези дето купуваха на 2.8 Атера
        Bulls on BSE

Коментар

• Толкова може кво да прави да не мислиш че му е лесно

Коментар

Всеки ден оборота и математиката ти показва, че си несъстоятелен както и това което се случва с СФИ акциите, Спийди, Атера А ти въпреки очевадното продължават да тролиш използвайки манипулации - графики, надъхвания - срещу математиката никой не скача
            Тролът си ти, Осло, дддд и Пипбел със смешните надъхвации

Зад мен стои математиката, адекватността и нормалността, а зад теб стремежа за смешна БФБ спекула на гърба на наивници

- софарма имоти е на 8-мо място по брой сделки за последните 3 месеца и на 10-то за последната година, т.е. очевидно има подобрение при ликвидността
            - цената на акциите е нагоре с 11.79% от началото на годината
            - точно ти скачаш срещу математиката - нито веднъж досега не си показал грешки в математиката или графиките ми
            - беше сгрешил размера на дълга с едни 15 милиона, т.е. дори не четеш отчета
            - никой не те подкрепя, всички които си цитирал са успешни и уважавани участници във форума
            - бих приел градивна критика като например, че увеличенията на капитала не са добри за акционерите защото лихвите по кредита са ниски, но от теб просто се чува само "схема", "пирамида" и тн без никакви факти
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Всеки ден оборота и математиката ти показва, че си несъстоятелен както и това което се случва с СФИ акциите, Спийди, Атера А ти въпреки очевадното продължават да тролиш използвайки манипулации - графики, надъхвания - срещу математиката никой не скача
              Тролът си ти, Осло, дддд и Пипбел със смешните надъхвации

Зад мен стои математиката, адекватността и нормалността, а зад теб стремежа за смешна БФБ спекула на гърба на наивници
              Bulls on BSE

Коментар

• този форум има нужда от по-качествени тролове
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                  уоу медика ще гласуват да наемат 15 метра коридор в кула А за 180 евро на месец

http://x3news.com/download/?id=310339
                  Зор а, трябва да се плаща на банките и най иделаното е чрез субсидирана бизнес активност около групата да се показват печалби на хартия, които после да се изплащат като дивидент от набрани пари от увеличение на капитала от Фондове, които правят това защото държат фрее флоата и го контролират за да може да показват изкуствени доходности, за да покажат малко от малко кредибилност Но математически това вече не издържа щото капитализацията е вече 88 милиона лв. а всички занеме за големите банкови кредити които добвени към цената правят тези "могъщи кули" по скъпи от имот в Лондон
                  Абсурдно нали, гледайте на СФИ в момента като в апогея като Атера на 2.80, аналогията е една и съща, оттук насетне след еуфрояита следва махмурлука и агонията
                  Bulls on BSE

Коментар

• уоу медика ще гласуват да наемат 15 метра коридор в кула А за 180 евро на месец

http://x3news.com/download/?id=310339

Коментар

• Как е? Върви ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        поне ела на ОС
                        Може и да дойда имам приятелчета в сф, .....тъкмо ще ги навестя

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
                          ми малко съм луд а и кулите са секси
                          А и не всички участници на БФБ. Разбират от тия работи , но въпреки това участват директно а не чрез фондове
                          поне ела на ОС

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            в ОПР се отразяват само лихвите, не и главницата
                            печалбата не зависи от внесената главница по кредита
                            но за погасяването и все пак трябва да има от къде да се вземат парите и това при условие, че по закон 90% от печалбата трябва да е разпределена на дивидент
                            как си купил акции тук без да знаеш точно това?
                            ми малко съм луд а и кулите са секси
                            А и не всички участници на БФБ. Разбират от тия работи , но въпреки това участват директно а не чрез фондове
                            Last edited by Novaka_Bull; 14.04.2016, 21:01.

Коментар

Това е за който вярва в счетоводните печалби и дивиденти на база увеличение на капитала. Нали виждаш, че първо смятат наколко ще е увеличението на капитала и после дивидента - това какво ти говори. На мен, че ако няма увеличение на капитала, печалбата която се отчита ще бъде много по-малка (защото сега е субсидирана от групата за да може да вървят увеличения)
                              Един си го и каза, че малките нямало да записват нови акции - какво ви говори това, и миналата година имаше незаписани, но сега се купува с 1 лв. отговре - какво ви говори, че цената е подбутвана, за да може увеличението да е на по-висока цена - пак за да може да се плати по-големия дивидент - какво ви говори това. Че имаме схема - инвестициинна за шарани и за балъци Пенсионни фондове и Договорни.
                              Много грозно
                              аз съм от малките и ще купя

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
                                Не разбирам ам от счетоводство така че ако напиша някоя глупост моля да ме извините. Ако заема се погасява от приходите от наеми това би трябвало да се отрази в разходната част и просто печалбата да е по малка.
                                Харесвам кулите, пих наскоро кафе там но не харесвам политиката за която вече писах. Имам акции....
                                в ОПР се отразяват само лихвите, не и главницата
                                печалбата не зависи от внесената главница по кредита
                                но за погасяването и все пак трябва да има от къде да се вземат парите и това при условие, че по закон 90% от печалбата трябва да е разпределена на дивидент
                                как си купил акции тук без да знаеш точно това?

Коментар

Working...
                                X