IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• intint, не съм авантюрист и не си скитам по пустини
    на другите въпроси времето ще отговори
    светът е голям и спасение (и рискове) дебнат отвсякъде
    успех с лъскавите метали, явно си им фен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
      това беше от мен, много радост ми носи тази компания над 2 години и надмина много мои очаквания

желая успех на всички, аз се насочвам към злато, че не виждам как е възможно света да се измъкне от дупката, която си копае

бтв за тези още на бфб, следете много внимателно отчета на неохим
      между другото, поемаш голям риск със замяната на СФИ за злато

При златото залагаш не на инфлация, а на цигания, тоест циганите, индийците турците и китайците да увеличат покупките на злато за ланци и сватби...., те са луди и индийското правителство търси начини да вразуми народа си

А добива на злато расте постоянно

Просто курвенски инструмент отвсякъде

Много внимавай когато слизаш от един кораб и се качваш на друг, да не се окаже, че се качваш на подводница

Има глава да пати
      да бе мирно седяло не би чудо видяло

Поздрави и късмет

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
        Ако човек е в крайна нужда - например в пустиня, без вода и храна, цената на килограм злато може да е само бутилка вода.Около 50% от златото отива за бижута, най-вече Китай и Индия.Ако там се объркат нещата...покупките на дранкулки се свиват рязко, а оттам и цената на копаещите го.
        А ако си в тази пустиня акциите ти по ценни ли ще бъдат.
        А ако в китай и индия се вдигне малко стандарта колко би отивало за бижута.
        Ако нещо се обърка в китай и индия до такава степен как би се отразило на твоите акции и на златото кой би бил в по изгодна позиция

Коментар

• Успех и на теб, Пандов!
          Колкото до жълтото - всичко е относително, мисля.
          Ако човек е в крайна нужда - например в пустиня, без вода и храна, цената на килограм злато може да е само бутилка вода.Около 50% от златото отива за бижута, най-вече Китай и Индия.Ако там се объркат нещата...покупките на дранкулки се свиват рязко, а оттам и цената на копаещите го.
          Но това са само лаишки мисли на човек, който не харесва злато, така че, още веднъж - успех!
          А за бройките си в СФИ предполагам до месец можеше да ги продадеш десетина стотинки повече, но явно бързаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            А аз защо си мисля че това 4.70 ще е след като падне правото на дивидент, все едно говорим в момента за увеличение на 5 лв. Аз поне така го разбирам.
            Така е, но пак изводите ми са същите
            на 4,7 лв. ще има голям бой за права, голям търг за права и голяма търговия с акциите

Коментар

• Много ми е гот!

Коментар

желая успех на всички, аз се насочвам към злато, че не виждам как е възможно света да се измъкне от дупката, която си копае

A стига ве, и ти ли стана апокалиптик и златарче...не съм го очаквал.
                Има и други начини да го отиграеш ако си мечи на пазарите.

Ма ако си твърд - ей наблизо темата на голдибъгс, ще те просветлят...
                И да четеш редовно зеро хедж....

Коментар

това беше от мен, много радост ми носи тази компания над 2 години и надмина много мои очаквания

Успех и пак да дойдеш!

Коментар

Не те кефи вече Имотаджийското ли? Няма да идваш по сборища ли?

То - златце няма лошо - ама пък само златце...
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Пожелавам ти успех със златото.
                      Все пак внимавай. Инвеститорите в Японски ценни книжа заложиха на дефлация и се примириха с 0% доходност.
                      Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• това беше от мен, много радост ми носи тази компания над 2 години и надмина много мои очаквания

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                          А аз защо си мисля че това 4.70 ще е след като падне правото на дивидент, все едно говорим в момента за увеличение на 5 лв. Аз поне така го разбирам.
                          И аз така.

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
                            Според мен решението за 4,7 лв. емисионна е добро, защото ще увеличи ликвидността и броя акционери
                            това е така защото ще има як аукцион за неизползваните права, яка търговия с права и съответно яка търговия с акциите
                            демек ликвидност фри флоут и може би здравей СОФИКС

вече виждаме голямата ликвидност още днес

Коментар

• Според мен решението за 4,7 лв. емисионна е добро, защото ще увеличи ликвидността и броя акционери
                              това е така защото ще има як аукцион за неизползваните права, яка търговия с права и съответно яка търговия с акциите
                              демек ликвидност фри флоут и може би здравей СОФИКС

вече виждаме голямата ликвидност още днес

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                                Нахалнико,
                                1. НЯМА как да БЪДА колега с такъв НЕГРАМОТНИК, но за сметка на това ЛАИК!
                                2. Комплекси дали имам НЯМА как да ЗНАЕ хейтър и ТРОЛ!
                                3. Лично аз съм ИЗУМЕН /защо ли?/ как може ПЕРСОНА без елементарни ПОЗНАНИЯ да инвестира в акции /били те и 100 бр./ и да има НАХАЛСТВОТО да бъде АРОГАНТЕН и да пълни темата със СПАМ?!
                                И аз съм изумен как някои хора имат самочувствие на Сорос или Бъфет.
                                Btw, като пишете с главни букви не ставате по-авторитетен.

Коментар

Working...
                                X