В момента се записват акции за 4.7, а се продават за 4.8лв, дали след края на процедурата за увеличение на капитала ще паднат цените? Дето се вика който записва, дръпва от раз с 10 ст., все си мисля че би трябвало да паднат след края на процедурата до 4.73 лв поне.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДруги акции направиха в пъти повече.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеОт началото ан годината до сега СИ направи доходност от цена идивидент малко над 15%.
За мен отличен резултат. Може би ще сме в челото на класацията в края на годината !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеда си ги пазят, щом не им се дават !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеБрей че скъпи тия права!!!търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеа при сключване на сделка за права пак ли има комисионни?
ако да - то дори на 10ст. правото не е оферта, 1 акция - 16 права - 1.60 +4.7 + 2 пъти комисионни (ако е така) тя стана златна акцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеа при сключване на сделка за права пак ли има комисионни?
ако да - то дори на 10ст. правото не е оферта, 1 акция - 16 права - 1.60 +4.7 + 2 пъти комисионни (ако е така) тя стана златна акцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнениеС какъв код са тези права? Нещо не ми излизат в платформата?
Коментар
-
С какъв код са тези права? Нещо не ми излизат в платформата?
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеБрей че скъпи тия права!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМалко зверче, ти като образовано ще речеш ли що го няма кода на правата, още по платформите ?
Коментар
Коментар