Първоначално изпратено от absd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИ ние какво трябва да направим по този повод??? Да се радваме ли или да плачем? Защо ни го съобщаваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИ ние какво трябва да направим по този повод??? Да се радваме ли или да плачем? Защо ни го съобщаваш?
Няма лошо. От правата няма ли да натовариш oще?Ще има търг, мое да се набабаниш допълнително
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА аз понеже съм тарикат гледам дивидентната доходност
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениезаписах правата вчераДа се радваме ли или да плачем? Защо ни го съобщаваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеА ти нали продаде бе - ЩУРАК в храстак ? !!!
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениев смисъл, че след като купиш нещо и то се вдига със 70% или какво точно искаш да кажеш, че не става ясно?това е интересното на пазара - един вижда нещата по един начин, друг вижда нещата по друг начин и единственото което има значение е доходността в края на годината
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеабе не знам - и на 2.80 като купувах едно време пак имаше същата причина уж
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеабе не знам - и на 2.80 като купувах едно време пак имаше същата причина уж
А ти нали продаде бе - ЩУРАК в храстак ? !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеаз не очаквам тука ръст предвид това, че няма големи перспективи пред бизнеса.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеспоред мен логиката е обратна на това, което описваш... към момента се задържат поради записването после кой записал записал и потегля нагоре...
не знам дали съм прав, но така май го усещам
Коментар
Коментар