IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
    Колеги кога се очаква да си платят дивидентите тук?
    Не са ви го дали все още? Нали тече увеличението на капитала с "обема" на дивидента?

Коментар

• Колеги кога се очаква да си платят дивидентите тук?
      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• за мен форума е развлечение
        и не само форума - почти всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          И ние какво трябва да направим по този повод??? Да се радваме ли или да плачем? Защо ни го съобщаваш?
          Има хора които вземат под внимание този показател при избора на акции. Аз лично винаги го ползвам. А ти ще отговориш ли на въпросите които ти зададох?

Коментар

И ние какво трябва да направим по този повод??? Да се радваме ли или да плачем? Защо ни го съобщаваш?
            споделя инвеститорска стратегия, а ти го обърна на социална мрежа в тоя инвестор
            Няма лошо. От правата няма ли да натовариш oще? Ще има търг, мое да се набабаниш допълнително
            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              А аз понеже съм тарикат гледам дивидентната доходност

Коментар

записах правата вчера

Коментар

• записах правата вчера

Коментар

• А аз понеже съм тарикат гледам дивидентната доходност

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      А ти нали продаде бе - ЩУРАК в храстак ? !!!
                      трябва ли да имам акции за да пиша

Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                      в смисъл, че след като купиш нещо и то се вдига със 70% или какво точно искаш да кажеш, че не става ясно?
                      искам да кажа, че това с липсата на перспективи се чува поне от няколко години, но цената не спира да се вдига това е интересното на пазара - един вижда нещата по един начин, друг вижда нещата по друг начин и единственото което има значение е доходността в края на годината
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                        абе не знам - и на 2.80 като купувах едно време пак имаше същата причина уж
                        в смисъл, че след като купиш нещо и то се вдига със 70% или какво точно искаш да кажеш, че не става ясно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

А ти нали продаде бе - ЩУРАК в храстак ? !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                            аз не очаквам тука ръст предвид това, че няма големи перспективи пред бизнеса.
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                              според мен логиката е обратна на това, което описваш... към момента се задържат поради записването после кой записал записал и потегля нагоре...

не знам дали съм прав, но така май го усещам
                              аз не очаквам тука ръст предвид това, че няма големи перспективи пред бизнеса.

Коментар

• според мен логиката е обратна на това, което описваш... към момента се задържат поради записването после кой записал записал и потегля нагоре...

не знам дали съм прав, но така май го усещам

Коментар

Working...
                                X