IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    ...Айде и тая акция е тръгнала да става несгодна като цена.

Разбира се - доволен, че си купил овреме: миналата година за последно - да.
    нали не те кефеше, сега пак се завъртя според вятъра

Коментар

• ...Айде и тая акция е тръгнала да става несгодна като цена.

Разбира се - доволен, че си купил овреме: миналата година за последно - да.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Айде стабилно над 5лв

Коментар

• Да, акцията все още е една от на-сексапилните на БФБ, ама някак не ме кефи това ежегодно фабрикуване на нови акции. Засега съм по-скоро пас относно допълване на. Все пак си имам нелоша бройчичка, а по широкия свят май скоро ще имаме но-о-о-ого сгодни нива за покупка на ного сгодни работи.

Интров: не съм такова.

Коментар

Честито да ви е. Ама що не си купи по нормален начин?

Аз никога не съм записвал акции - щото ми развалят бройката, а аз обичам кръгли числа - и после трябва да допълвам и става сложно.
            ами хареса ми идеята да запиша на 4.7.... като гледам стига до 4.9, може би и повече... пък и както е тръгнало всичко да расте знае ли човек.... но нали АДСИЦИТЕ се разпродавали, няма да имам против и да не расте следващите 2-3 месеца...

Коментар

Аз никога не съм записвал акции - щото ми развалят бройката, а аз обичам кръгли числа - и после трябва да допълвам и става сложно.

СЛОН - стъклар си Митьо !

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                новите акциики са в портофейла

честито и успешна търговия

Коментар

• новите акциики са в портофейла

честито и успешна търговия

Коментар

• е като гледам вече има тенденция разходите за обслужващото дружество да са с по 50 000 лева повече на тримесечие спрямо миналата година но пък новата лихва по заема идва много добре общо взето май пикът в печалбата на акция е бил достигнат миналата година но да видим последното тримесечие все пак и рискът пада с увеличението на собствения капитал за сметка на заемите пък дано занапред има и ръст на наемите

не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
                      Само не разбрах, това какво общо има със "Софрама имоти" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
                        Здравейте,
                        Бихте ли моля споделили, има ли колвги, които не са получили дивидента и с кой инвестиционен посредник работят?

Поздрави!
                        Няма да се изгуби. Ще дойде. (В зависимост от Ипетата, както ги нарича булсон )
                        По-важното - Жив и здрав, професоре, (дайте им още малко време) )))
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...ofarma-226688/

Коментар

• не се знае още кога ще се търгува с новите... и аз питах моя ИП наскоро, ще трябва да чакаме

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
                              Здравейте,
                              Бихте ли моля споделили, има ли колвги, които не са получили дивидента и с кой инвестиционен посредник работят?

Поздрави!
                              Аз получих - Елана
                              все още не мога да търгувам с акциите от увеличението. Някакви идеи кога ще е възможно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                                Накой да иска да си купи или да си бях купил на днешни цени. Не разбрах Панда?
                                имах предвид че няма начин всички да се втурнат
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X