If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По тази позиция явно се упражнява друг вид математика. Миналата година изкоментирах с няколко колеги , че съм срещнал "справедлива" оценка надвишаваща тогавашните с лев, а при сегашната си я подмина като пътен знак ??? - Ей Богуу , пак си останахме без посока, кой ще покаже следващият връх ?
мисля че беше справедливо оценена към 4.60, затова и продадох. за сравнение, Wereldhave върви в момента на чист дивидент от 6.4%, това тук е 4.5%
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
По тази позиция явно се упражнява друг вид математика. Миналата година изкоментирах с няколко колеги , че съм срещнал "справедлива" оценка надвишаваща тогавашните с лев, а при сегашната си я подмина като пътен знак ??? - Ей Богуу , пак си останахме без посока, кой ще покаже следващият връх ?
Малко волатилност, създадена от пощата миналия понеделник и алианцбанк днес може да е полезна
Никой не коментира новата лихва от декември - едва 2%, каква конкуренция за читави клиенти, пари като шума
Какво да коментира човек , освен да БЛАГОДАРИ - какво друго остава , чист приход-поголям от дивидент върху почти 1000бр. Жалко че не успях и още 450бр да закача- секундите са кът при тези упражнения
Малко волатилност, създадена от пощата миналия понеделник и алианцбанк днес може да е полезна
Никой не коментира новата лихва от декември - едва 2%, каква конкуренция за читави клиенти, пари като шума
Хубаво де, нали ще ти става по-евтино?
Какво - в групата Софарма? Ти докато цап-царапнеш поредният дивидент, ще стане по-сгодно да пазаруваш в Щатите, отколкото в групата.
евтино в ПФ няма, така и така нищо няма да получа от там
как разбра къде ще ми е по-изгодно да купувам????
както видя, цената на терйдинга през 2010г беше 1.4лв, сега е 7лв
нещо да кажеш????
много скъпо ги диверсифицираш ти Импе
и некадърно
защо да внасям при теб???? а?
сега се чудя Авенсис ли да взема или А4??? или отново в грепата Софарма???
Хубаво де, нали ще ти става по-евтино?
Какво - в групата Софарма? Ти докато цап-царапнеш поредният дивидент, ще стане по-сгодно да пазаруваш в Щатите, отколкото в групата.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Ако е около това - де парите ти са по на сигурно - в ЕДНА компания, дори секси като Имотаджийското да е тя - или в широко диверсифициран портфейл по целият свят?
Иначе - няма нищо лошо или позорно, че си си купил Имотчета овреме (и аз сторих това) - хамлетовската ти дилема е: като се напапаш с дивиденти кат` тако`а: де ще ги реинвестираш.
много скъпо ги диверсифицираш ти Импе
и некадърно
защо да внасям при теб???? а?
сега се чудя Авенсис ли да взема или А4??? или отново в грепата Софарма???
акциите, които имам в Софарма имоти ще ми носят пенсия още от сега - нещо около това, което мога да чакам от УПФ - ама там е мн мн съмнително
но от имотите вече взех два пъти
засега около 166лв на месец - фонд поддръжка на колата
Ако е около това - де парите ти са по на сигурно - в ЕДНА компания, дори секси като Имотаджийското да е тя - или в широко диверсифициран портфейл по целият свят?
Иначе - няма нищо лошо или позорно, че си си купил Имотчета овреме (и аз сторих това) - хамлетовската ти дилема е: като се напапаш с дивиденти кат` тако`а: де ще ги реинвестираш.
акциите, които имам в Софарма имоти ще ми носят пенсия още от сега - нещо около това, което мога да чакам от УПФ - ама там е мн мн съмнително
но от имотите вече взех два пъти
засега около 166лв на месец - фонд поддръжка на колата
Прави си извинения. 5 519 000 на броя на акциите (19 257 245) = 0,286593435
След 5% данък = 0,2722 лв
Това - мънинко по-сгодно - значи е. Дивидентна доходност: 4.54%. Все пак - който купил овреме: добре. Който купува сега: кежаво вече е. 5+ процента - вече само Жабокът, евентуално и Атерката.
Коментар