IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

мисля че беше справедливо оценена към 4.60, затова и продадох. за сравнение, Wereldhave върви в момента на чист дивидент от 6.4%, това тук е 4.5%
    Не приятелю, 5,71 беше , -но това са подробности от преди старта на увеличението

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      По тази позиция явно се упражнява друг вид математика. Миналата година изкоментирах с няколко колеги , че съм срещнал "справедлива" оценка надвишаваща тогавашните с лев, а при сегашната си я подмина като пътен знак ??? - Ей Богуу , пак си останахме без посока, кой ще покаже следващият връх ?
      мисля че беше справедливо оценена към 4.60, затова и продадох. за сравнение, Wereldhave върви в момента на чист дивидент от 6.4%, това тук е 4.5%
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• По тази позиция явно се упражнява друг вид математика. Миналата година изкоментирах с няколко колеги , че съм срещнал "справедлива" оценка надвишаваща тогавашните с лев, а при сегашната си я подмина като пътен знак ??? - Ей Богуу , пак си останахме без посока, кой ще покаже следващият връх ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
          Същественото е, че лихвата по кредита е намалена на 2% от декември 2016
          А колко беше досега? Знам че и главницата намалява всяка година, но лихвения процент не го знам.

Коментар

• Същественото е, че лихвата по кредита е намалена на 2% от декември 2016

Коментар

• Юро банк ми върна продадините броеве на 6,00 - за което БЛАГОДАРЯ - така разбираемо ли е !

Коментар

• Колеги, нищо не разбрах от последните 2 поста, или говорите с някакви супер-мега кодови думи, или аз изобщо не съм в час

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
                  Малко волатилност, създадена от пощата миналия понеделник и алианцбанк днес може да е полезна
                  Никой не коментира новата лихва от декември - едва 2%, каква конкуренция за читави клиенти, пари като шума

Какво да коментира човек , освен да БЛАГОДАРИ - какво друго остава , чист приход-поголям от дивидент върху почти 1000бр. Жалко че не успях и още 450бр да закача- секундите са кът при тези упражнения

Коментар

• Малко волатилност, създадена от пощата миналия понеделник и алианцбанк днес може да е полезна
                    Никой не коментира новата лихва от декември - едва 2%, каква конкуренция за читави клиенти, пари като шума

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Хубаво де, нали ще ти става по-евтино?
                      Какво - в групата Софарма? Ти докато цап-царапнеш поредният дивидент, ще стане по-сгодно да пазаруваш в Щатите, отколкото в групата.
                      евтино в ПФ няма, така и така нищо няма да получа от там
                      как разбра къде ще ми е по-изгодно да купувам????
                      както видя, цената на терйдинга през 2010г беше 1.4лв, сега е 7лв
                      нещо да кажеш????

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

много скъпо ги диверсифицираш ти Импе
                        и некадърно
                        защо да внасям при теб???? а?
                        сега се чудя Авенсис ли да взема или А4??? или отново в грепата Софарма???
                        Хубаво де, нали ще ти става по-евтино?
                        Какво - в групата Софарма? Ти докато цап-царапнеш поредният дивидент, ще стане по-сгодно да пазаруваш в Щатите, отколкото в групата.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Ако е около това - де парите ти са по на сигурно - в ЕДНА компания, дори секси като Имотаджийското да е тя - или в широко диверсифициран портфейл по целият свят?

Иначе - няма нищо лошо или позорно, че си си купил Имотчета овреме (и аз сторих това) - хамлетовската ти дилема е: като се напапаш с дивиденти кат` тако`а: де ще ги реинвестираш.
                          много скъпо ги диверсифицираш ти Импе
                          и некадърно
                          защо да внасям при теб???? а?
                          сега се чудя Авенсис ли да взема или А4??? или отново в грепата Софарма???

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            акциите, които имам в Софарма имоти ще ми носят пенсия още от сега - нещо около това, което мога да чакам от УПФ - ама там е мн мн съмнително
                            но от имотите вече взех два пъти
                            засега около 166лв на месец - фонд поддръжка на колата
                            Ако е около това - де парите ти са по на сигурно - в ЕДНА компания, дори секси като Имотаджийското да е тя - или в широко диверсифициран портфейл по целият свят?

Иначе - няма нищо лошо или позорно, че си си купил Имотчета овреме (и аз сторих това) - хамлетовската ти дилема е: като се напапаш с дивиденти кат` тако`а: де ще ги реинвестираш.

Коментар

• акциите, които имам в Софарма имоти ще ми носят пенсия още от сега - нещо около това, което мога да чакам от УПФ - ама там е мн мн съмнително
                              но от имотите вече взех два пъти
                              засега около 166лв на месец - фонд поддръжка на колата

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Прави си извинения. 5 519 000 на броя на акциите (19 257 245) = 0,286593435

След 5% данък = 0,2722 лв
                                Това - мънинко по-сгодно - значи е. Дивидентна доходност: 4.54%. Все пак - който купил овреме: добре. Който купува сега: кежаво вече е. 5+ процента - вече само Жабокът, евентуално и Атерката.

Коментар

Working...
                                X