If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
щях да почна с "мойто момче", ама не знам колко си голям(а Батя се оказа че ми е лапе), та Бате ти Тони НЕ ПРОДАВА! Е малко Инс прехвърлих в бреф, ама малко!
ей на този bref голяма реклама му правите....аз засега съм зрител там(не заради друго ами не остана кеш)
Не е Препоръка!!!
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
щях да почна с "мойто момче", ама не знам колко си голям(а Батя се оказа че ми е лапе), та Бате ти Тони НЕ ПРОДАВА! Е малко Инс прехвърлих в бреф, ама малко!
+1
съгласен съм с теб...мислех да ти пиша на лични,но гледам пощата ти е препълнена...иначе интересни дни за акцията тук....ще се следи с интерес
нямам препоръки!!!
пиши пиши, разчистих я
да, това явно се очакваше отдавна, няма как дивидентната доходност да стои над 7% и никой да не купува, а още по-малко да излиза
ако продавачcът реши да продава и на по-ниски цени, и няма кой да купува - цената пада
гледаме какво става
+1
съгласен съм с теб...мислех да ти пиша на лични,но гледам пощата ти е препълнена...иначе интересни дни за акцията тук....ще се следи с интерес
нямам препоръки!!!
цената дръпна рязко нагоре без да има фундаментална причина или събитие през последните няколко сесии за това вероятно поради наличието на купувачи и слабото предлагане....интересно е какво ще стане с цената като се появят продавачите или ако някой голям реши да излиза,,,,все пак дивидента е още далече....имам
Не е Препоръка!!!
ако продавачът реши да продава и на по-ниски цени, и няма кой да купува - цената пада
гледаме какво става
цената дръпна рязко нагоре без да има фундаментална причина или събитие през последните няколко сесии за това вероятно поради наличието на купувачи и слабото предлагане....интересно е какво ще стане с цената като се появят продавачите или ако някой голям реши да излиза,,,,все пак дивидента е още далече....имам
Не е Препоръка!!!
Коментар