IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    целта ми е дохода, не колко струва актива в определен момент
    компанията върви добре, дивидентите са на около настоящите нива, цената става 3лв - ще се пенсионирам по-рано - ще купувам повече

не съм по мнооого тънките сметки - да не загубя някой лев по пътя, до сега тези действия са ми носили добри резултати

интересно мнение, и аз така гледам на нещата, но в един момент рано или късно все ще трябва да се продаде нали така? въпрос на търпение, цели и късмет цената да е добра като се продава

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
      супер, добре звучи, но ако цената тръгне надолу какво ги правиш толкова много акции?
      целта ми е дохода, не колко струва актива в определен момент
      компанията върви добре, дивидентите са на около настоящите нива, цената става 3лв - ще се пенсионирам по-рано - ще купувам повече

не съм по мнооого тънките сметки - да не загубя някой лев по пътя, до сега тези действия са ми носили добри резултати

Коментар

Колкото - толкова. Като добър резултат приемам и 5% доходност.
        До тук все едно имам около 150 лв месечна пенсия от компанията.
        Още 9 години да купувам по толкова акции - стават 1500лв месечно - може ли да излизам тогава в пенсия??? И мятам всичко останало зад гърба !!!
        супер, добре звучи, но ако цената тръгне надолу какво ги правиш толкова много акции?

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
          На 5% доходност залагаш около 20% ръст в цената, ако приемем че сега е 6% (не съм я смятал точно)

както и да е
          по-добре ми е от 1 и 0,5% в банките
          и при отрицателните лихви в ЕС берекет версим
          добре че пазара ни е неефективен иначе цените щеше да са други

не е е препоръка, имам акции
          Вече нищо не смятам, гледам само компанията да се движи добре - както и го прави !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
            На 5% доходност залагаш около 20% ръст в цената, ако приемем че сега е 6% (не съм я смятал точно)

както и да е

Колко да е неефективен? За две години се вдигна цената повече от 2 пъти.
            Имам оттогава. Не е препоръка.

Коментар

Колкото - толкова. Като добър резултат приемам и 5% доходност.
              Още 9 години да купувам по толкова акции - стават 1500лв месечно - може ли да излизам тогава в пенсия??? И мятам всичко останало зад гърба !!!

както и да е

Коментар

• Колкото - толкова. Като добър резултат приемам и 5% доходност.

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                  Гледам в другата тема се подхвърлят някакви идеи и предположения за цената при увеличението на капитала та си рекох да дам и моето скромно мнение по въпроса но в правилната тема
                  Според мен цената ще е в интервала между 4,90-5,10 но все пак времето ще покаже най-добре
                  приятен уикенд на всички инвеститори
                  отчиташ ли, че с 0,3 лв. дивидент (горе долу) цената ще падне до 4,3 лв. и до 5,1 лв. има 20% ръст
                  значи очакваш дивидентната доходност да падне до около 5%
                  нищо чудно
                  при тия мижави лихви в банките може да падне и на 4%див иелда, тоест цената да е ъп 50%, което прави над 6-така
                  Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
                  Имам акции.

Коментар

• Гледам в другата тема се подхвърлят някакви идеи и предположения за цената при увеличението на капитала та си рекох да дам и моето скромно мнение по въпроса но в правилната тема
                    Според мен цената ще е в интервала между 4,90-5,10 но все пак времето ще покаже най-добре
                    приятен уикенд на всички инвеститори
                    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                      и аз ще помогна с някоя бройка на тази цена-да го отървем човека ако е на зор.....колеги сме все пак
                      Недейте да сте толкова ербап, че като си го знаем какъв е измислен пазара и борсата ни не се знае знае ли се ! Виждали сме и виждаме какво ли не , така че не се надувайте кой колко и на колко ще купи

Коментар

някой недоволен да иска да ми продаде на 4лв??? ще купя неограничено количество
                        и аз ще помогна с някоя бройка на тази цена-да го отървем човека ако е на зор.....колеги сме все пак
                        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                          оххх, извинявайте отново

Коментар

е не го забравяй
                            оххх, извинявайте отново

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                              оххх, извинявай, забравих че всички сте милионери
                              е не го забравяй

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                ? какво се съмняваш? ако му свърши неограниченото - аз ще го подкрепя само кажи 4лв!
                                оххх, извинявай, забравих че всички сте милионери

Коментар

Working...
                                X