Първоначално изпратено от Joz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеКато изключим един ЛИдъл в района не се сещам за друг магазин. А местното население не е като люлинското. Може да пазарува повече неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДано намерят по-почтен наемател, не зная там доколко е наситен районът с магазини за плюскане спрямо туземното население. Или да го направят нещо друго?
А Пикадили: проклетидаса.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
А Пикадили: проклетидаса.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНали това ни е бизнесът в тази компания - да намираме наематели и те да си плащат редовно наемите. Текущата ситуация е нормална.
И той е готин пич, но от време на време малко ме дразни с пристрастията си
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
"А към тях се добавят и текущи от миналата година искове, сред които и заведени от "Софарма Имоти" и "Литекс Тауър", собственици на имота, в който все още се намира "Пикадили Софарма"."
данеда, при голям скок всичко расте, няма логика. е сега петролът се качи с над 30% от дъното, а луфтханза е нагоре с над 15%, въпреки че за тях това е основен разходLast edited by Black and white cat-foot; 06.03.2016, 17:09.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеИ един мармот завива шоколада в станиол
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеКато тръгне борсата, ще почнат разпродажбите - ще се търсят "ракети", и няма да се стои тук за 5 - 10 %.
Разбира се лично мнение, не е препоръка за нищоdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеинтересно мнение, и аз така гледам на нещата, но в един момент рано или късно все ще трябва да се продаде нали така? въпрос на търпение, цели и късмет цената да е добра като се продава
Коментар
Коментар