IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
    Има и фантастико в махалата
    Имаше и някакъв BMB или нещо такова в района, но няма сериозен магазин. Изключвам билата, която е на Плиска.
    Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
      Като изключим един ЛИдъл в района не се сещам за друг магазин. А местното население не е като люлинското. Може да пазарува повече неща
      Има и фантастико в махалата

Коментар

• колко колеги се включиха в темата, явно на ОС ще сме доста акционери

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Дано намерят по-почтен наемател, не зная там доколко е наситен районът с магазини за плюскане спрямо туземното население. Или да го направят нещо друго?
          А Пикадили: проклетидаса.
          Като изключим един ЛИдъл в района не се сещам за друг магазин. А местното население не е като люлинското. Може да пазарува повече неща
          Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Дано намерят по-почтен наемател, не зная там доколко е наситен районът с магазини за плюскане спрямо туземното население. Или да го направят нещо друго?
            А Пикадили: проклетидаса.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              Нали това ни е бизнесът в тази компания - да намираме наематели и те да си плащат редовно наемите. Текущата ситуация е нормална.
              Точно така. Мисля, че мненията ти са много по-стойностни от на Бате Тони.
              И той е готин пич, но от време на време малко ме дразни с пристрастията си

Коментар

• Нали това ни е бизнесът в тази компания - да намираме наематели и те да си плащат редовно наемите. Текущата ситуация е нормална.

Коментар

• поне сагата най-после ще завърши, нов наемател който да си плаща. ако пък пикадили не искат да плащат, ще ги съдят

"А към тях се добавят и текущи от миналата година искове, сред които и заведени от "Софарма Имоти" и "Литекс Тауър", собственици на имота, в който все още се намира "Пикадили Софарма"."

данеда, при голям скок всичко расте, няма логика. е сега петролът се качи с над 30% от дъното, а луфтханза е нагоре с над 15%, въпреки че за тях това е основен разход
                  Last edited by Black and white cat-foot; 06.03.2016, 17:09.
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                    И един мармот завива шоколада в станиол

Коментар

• това беше очаквано от доста време....по-добре да се отстранят като не носят добавена стойност и създават само главоболия....при нарастващия интерес и глад за офис площи в столицата е по-добре да се търсят и да има други наематели а не такива некоректни платци...лично мнение което не е обвързано с препоръки
                      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• ето я новината за която ме предупреди приятел преди дни!

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                          Като тръгне борсата, ще почнат разпродажбите - ще се търсят "ракети", и няма да се стои тук за 5 - 10 %.

Разбира се лично мнение, не е препоръка за нищо
                          И един мармот завива шоколада в станиол
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Като тръгне борсата, ще почнат разпродажбите - ще се търсят "ракети", и няма да се стои тук за 5 - 10 %.

Разбира се лично мнение, не е препоръка за нищо

Коментар

• Значи да съм спокоен, че ще има на кого да си продам акциите? Сега вече ще спя по-спокойно!

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                                интересно мнение, и аз така гледам на нещата, но в един момент рано или късно все ще трябва да се продаде нали така? въпрос на търпение, цели и късмет цената да е добра като се продава
                                когато компанията се развива добре и когато продаването е в следващите 5 - 10 -15 - 20 + години - все ще има подходящ момент за това

Коментар

Working...
                                X