Първоначално изпратено от tea_cup
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеБлизу също са освободили помещението, което заемаха - намира се до онова на Пикадили. В момента на приземния етаж е доста празно.
Чистачките от софарма не са наели още офисчета...
после на шоферчета ,на градиниря и т.тн.
И на трединга и на тях ще им потрябват още офисчета....
Все пак лихви се плащат..
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениетук няма ли да имаме ОСА скоро
на 16 юни 2016 г. от 13 ч. в Кулите
предложеният дивидент на акция е 0,2971 лв.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПриходите за тримесечието са малко по-високи то тези преди година. Печалбата също е малко по-висока.
Няма увеличение на вземанията от клиенти, а дори има намаление.
Напускането на хранителния магазин почти няма да се отрази в отчетите или нещо минимално ще бъде.
компанията е стабилна и предвидима
след случата с Пикадили може да очаквам подобрение и липса на изненади
съответно това е стабилен и предвидим инструмент и очакваната дивидентна доходност може да се премести по-надолу, примерно към 4%, предвид ниските лихви по депозитите, ликвидната търговия с акциите и отрицателните лихви в ЕС
а дивидентна доходност от 4% значи, че цената ще е еди къде си, защото сега дивидентната доходност е...... всеки да си я сметне предвид дали е ФЛ и плаща данък или е ЮЛ и дали ще записва от увеличението или не и т.н. субективно е
имам акции. не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
аз планирам да си запиша правата в увеличението, както съм правил и досегаLast edited by oslo; 30.04.2016, 22:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеблагодаря
още не, следващата седмица най-вероятно. ще постна портфейла като съм готов
Да бе, познаваш ги резултатите, но се питам да не би вчера да те засърбя дупето от кеша дето си седнало на него??? - и да извади чепчетата си -от ДВПтата ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПандичке, наистина ги целиш нещата, а с прогнозата си за Неохим направо ме разби! Аз очаквах тук по-слабичък отчет, но сега съм спокоен.
П.П. Напазари ли си вече злато и златодобивни компании?
още не, следващата седмица най-вероятно. ще постна портфейла като съм готовdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
П.П. Напазари ли си вече злато и златодобивни компании?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетази година пък ми е интересно колко ще е цената след като качат новите акции на платформите
моята прогноза е за цена под 4 лв. ................... не е препоръка...
Вместо да сме градивни всички едни хора се появяват спорадично и плюят и толкова. Защо , каква е причината никой не казва, да имате свободата да го правите но... дайте малко инфо.
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеВ БГ дивидентната доходност няма - има плащаш висока цена на акцията от което получаваш 1/10 дивидент
Тук не струва повече от 2 лв., нормално би било да се търгува на 1 лв. заради рисковете, но се търгува на 5 лв. щото дава дивидент десетина стотинки за които се плаща 3 лв. отгореТака е яиждам аз работата с дивидентните акции
Пълна преебвация
Пандата се усети и продаде, остана само Форти, като Трейдинга хвали хвали и накрая като спря ръста и спря, та и тук се случва същотоаз не съм от тях, подозирам че и ти не си, но само заради това не трябва да се хейтва, тва е капиталов пазар, законите са такива, акциите растат, падат и т.н. ако не ти се участва също е ок
никой не е бутан насила да си вкарва парите на БФБ... и определено не е само Форти инвестирал в дивидентни, има още доста хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеВ БГ дивидентната доходност няма - има плащаш висока цена на акцията от което получаваш 1/10 дивидент
Тук не струва повече от 2 лв., нормално би било да се търгува на 1 лв. заради рисковете, но се търгува на 5 лв. щото дава дивидент десетина стотинки за които се плаща 3 лв. отгореТака е яиждам аз работата с дивидентните акции
Пълна преебвация
Пандата се усети и продаде, остана само Форти, като Трейдинга хвали хвали и накрая като спря ръста и спря, та и тук се случва същото
Коментар
-
В БГ дивидентната доходност няма - има плащаш висока цена на акцията от което получаваш 1/10 дивидент
Пълна преебвация
Пандата се усети и продаде, остана само Форти, като Трейдинга хвали хвали и накрая като спря ръста и спря, та и тук се случва същотоBulls on BSE
Коментар
Коментар