IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
    Близу също са освободили помещението, което заемаха - намира се до онова на Пикадили. В момента на приземния етаж е доста празно.
    нормално, все пак има вече мтел на етажа
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
      Близу също са освободили помещението, което заемаха - намира се до онова на Пикадили. В момента на приземния етаж е доста празно.
      Споко бе ..
      Чистачките от софарма не са наели още офисчета...
      после на шоферчета ,на градиниря и т.тн.
      И на трединга и на тях ще им потрябват още офисчета....
      Все пак лихви се плащат..

Коментар

• Близу също са освободили помещението, което заемаха - намира се до онова на Пикадили. В момента на приземния етаж е доста празно.

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
          тук няма ли да имаме ОСА скоро
          датата е обявена в Агенцията по вписванията
          на 16 юни 2016 г. от 13 ч. в Кулите

предложеният дивидент на акция е 0,2971 лв.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции

Коментар

• тук няма ли да имаме ОСА скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              Приходите за тримесечието са малко по-високи то тези преди година. Печалбата също е малко по-висока.
              Няма увеличение на вземанията от клиенти, а дори има намаление.
              Напускането на хранителния магазин почти няма да се отрази в отчетите или нещо минимално ще бъде.
              и аз съм доволен
              компанията е стабилна и предвидима
              след случата с Пикадили може да очаквам подобрение и липса на изненади
              съответно това е стабилен и предвидим инструмент и очакваната дивидентна доходност може да се премести по-надолу, примерно към 4%, предвид ниските лихви по депозитите, ликвидната търговия с акциите и отрицателните лихви в ЕС
              а дивидентна доходност от 4% значи, че цената ще е еди къде си, защото сега дивидентната доходност е...... всеки да си я сметне предвид дали е ФЛ и плаща данък или е ЮЛ и дали ще записва от увеличението или не и т.н. субективно е

имам акции. не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
              аз планирам да си запиша правата в увеличението, както съм правил и досега
              Last edited by oslo; 30.04.2016, 22:03.

Коментар

• Приходите за тримесечието са малко по-високи то тези преди година. Печалбата също е малко по-висока.
                Няма увеличение на вземанията от клиенти, а дори има намаление.
                Напускането на хранителния магазин почти няма да се отрази в отчетите или нещо минимално ще бъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                  благодаря

още не, следващата седмица най-вероятно. ще постна портфейла като съм готов

Да бе, познаваш ги резултатите, но се питам да не би вчера да те засърбя дупето от кеша дето си седнало на него??? - и да извади чепчетата си - от ДВПтата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    Пандичке, наистина ги целиш нещата, а с прогнозата си за Неохим направо ме разби! Аз очаквах тук по-слабичък отчет, но сега съм спокоен.

П.П. Напазари ли си вече злато и златодобивни компании?
                    благодаря

още не, следващата седмица най-вероятно. ще постна портфейла като съм готов
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                      отчет
                      http://x3news.com/download/?id=312999

кой позна че ще бъде 1.6 милиона печалбата
                      Пандичке, наистина ги целиш нещата, а с прогнозата си за Неохим направо ме разби! Аз очаквах тук по-слабичък отчет, но сега съм спокоен.

П.П. Напазари ли си вече злато и златодобивни компании?
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• отчет
                        http://x3news.com/download/?id=312999

кой позна че ще бъде 1.6 милиона печалбата

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          тази година пък ми е интересно колко ще е цената след като качат новите акции на платформите

моята прогноза е за цена под 4 лв. ................... не е препоръка...
                          Вероятно ще е 4.70 с новите акции, Едва ли някой е толкова глупав да купи на 4,70 и после да ги продаде, че и под 4 лева. Парите, които се плащат по заема стават по-малко. Но пък не виждам причина дивидента да не е пак толкова или малко отгоре другата година дори без да участва човек в увеличението, сумата пак ще е толкова а цената е много вероятно пак за година да донесе и капиталова около лев + 28ст чисто дивидент. Така, че кажете защо да се търгува на лев или 2. Отчета има инфо и всеки си преценява нали така.
                          Вместо да сме градивни всички едни хора се появяват спорадично и плюят и толкова. Защо , каква е причината никой не казва, да имате свободата да го правите но... дайте малко инфо.

Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                            В БГ дивидентната доходност няма - има плащаш висока цена на акцията от което получаваш 1/10 дивидент
                            Тук не струва повече от 2 лв., нормално би било да се търгува на 1 лв. заради рисковете, но се търгува на 5 лв. щото дава дивидент десетина стотинки за които се плаща 3 лв. отгоре Така е яиждам аз работата с дивидентните акции
                            Пълна преебвация
                            Пандата се усети и продаде, остана само Форти, като Трейдинга хвали хвали и накрая като спря ръста и спря, та и тук се случва същото
                            е да ама има някои влезнали на 2 лв и за тях си е супер аз не съм от тях, подозирам че и ти не си, но само заради това не трябва да се хейтва, тва е капиталов пазар, законите са такива, акциите растат, падат и т.н. ако не ти се участва също е ок никой не е бутан насила да си вкарва парите на БФБ... и определено не е само Форти инвестирал в дивидентни, има още доста хора

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                              В БГ дивидентната доходност няма - има плащаш висока цена на акцията от което получаваш 1/10 дивидент
                              Тук не струва повече от 2 лв., нормално би било да се търгува на 1 лв. заради рисковете, но се търгува на 5 лв. щото дава дивидент десетина стотинки за които се плаща 3 лв. отгоре Така е яиждам аз работата с дивидентните акции
                              Пълна преебвация
                              Пандата се усети и продаде, остана само Форти, като Трейдинга хвали хвали и накрая като спря ръста и спря, та и тук се случва същото
                              Като започнете да пишете глупости с онзи другия, който и на училище не беше ходил.......

Коментар

• В БГ дивидентната доходност няма - има плащаш висока цена на акцията от което получаваш 1/10 дивидент
                                Пълна преебвация
                                Bulls on BSE

Коментар

Working...
                                X