IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мноо бързо са качва цената.
    Живота ни показва, че не е убаво така...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Тук целта ми е средната цена на пакета ми да не превишава 2,40 , а за сега е преизпълнен
      sFarM 4828x2,127=
      sfTrd 6400x1,927=
      Sfi 5460x2,19067=

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        тук цената която очаквам аз съм я казвал вече - 5лв, просто не мислех че ще я наближим толкова бързо!
        И моя таргет е 5 лева, но ще започна да правя сметки и да се замислям за продажба на около 4,60. Нещата за тази година изглеждат добре - Медика се нанесоха като наемател, лихвите по новия заем са по-ниски. Годишна печалба от 6 милиона изглежда постижима.

Иначе в близко бъдеще като най-добър потенциал за растеж виждам Адванса (очаквам повишения след като обявят дивидента на 31.03), Биовет и Агрия.
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Гледам захапалисте ме с 200броя- и не пожелал останалите 160 - да са му честити , преместих ги над четворката ! ФОРТИ - ПОЧИСТВАХ ДНЕС СТРОИТЕЛНАТА ПЛОЩАДКА на Зл. пясъци - трябва да се включиш !
          Last edited by inta53; 26.03.2015, 22:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
            За активите гpешиш- освен двете кули дpужеството има още 57-58 малки обекта А за капиталовата печалба - пазаpа ще каже. Споpед мен ще има наpастване до около 4 лв.
            Моя грешка, извинявам се. Все пак, дори и с тези активи, компанията е доста щедро оценена.

Коментар

• тук цената която очаквам аз съм я казвал вече - 5лв, просто не мислех че ще я наближим толкова бързо!
              Last edited by tony1975; 26.03.2015, 21:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                "Инвестиционните имоти на дружеството включват 68 инвестиционни имота с
                цел дългосрочното им отдаване под наем (2013 г.: 69 имота)"

Като разбивка на активи:

Група активи 31.12.2014
                Софарма бизнес Тауърс, в т.ч. 69,323
                Офисни сгради 34,115
                Търговски център 21,356
                Подземни паркинги 6,309
                Общи и специфични инсталации, съоръжения и
                системи 7,543

Други имоти, в т.ч. 14,696
                Търговски обекти 10,176
                Офисни обекти 4,520

Общо 84,019

За цената защо 4 решихте, че е тавана?
                Благодаря за уточнението на активите, 4 лв не е тавана на цената. Тази година, според мен, ще отиде до 4, а може би и малко по-нагоре, след което ще коригира. По- нататък във времето - "Цар пазар"

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
                  За активите гpешиш- освен двете кули дpужеството има още 57-58 малки обекта А за капиталовата печалба - пазаpа ще каже. Споpед мен ще има наpастване до около 4 лв.
                  "Инвестиционните имоти на дружеството включват 68 инвестиционни имота с
                  цел дългосрочното им отдаване под наем (2013 г.: 69 имота)"

Като разбивка на активи:

Група активи 31.12.2014
                  Софарма бизнес Тауърс, в т.ч. 69,323
                  Офисни сгради 34,115
                  Търговски център 21,356
                  Подземни паркинги 6,309
                  Общи и специфични инсталации, съоръжения и
                  системи 7,543

Други имоти, в т.ч. 14,696
                  Търговски обекти 10,176
                  Офисни обекти 4,520

Общо 84,019

За цената защо 4 решихте, че е тавана?
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                    Струва ми се, че тук потенциала за капиталова печалба е изчерпан. Все пак стойността на компанията, заедно с дълга, е над 100 млн. лв., а активите са само двете сгради, които носят приходи около 10 млн. годишно, бруто, и примерно 5-6 млн лв. чисти.

Коментар

абе чичо Оги пусни малко бройки че цената отиде в небето!!! Как ще записваме тази година на 4,5лв ли???
                      Дотам ли се е издуло вече - да му се ненадяваш !!
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Струва ми се, че тук потенциала за капиталова печалба е изчерпан. Все пак стойността на компанията, заедно с дълга, е над 100 млн. лв., а активите са само двете сгради, които носят приходи около 10 млн. годишно, бруто, и примерно 5-6 млн лв. чисти.

Коментар

• абе чичо Оги пусни малко бройки че цената отиде в небето!!! Как ще записваме тази година на 4,5лв ли???

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Е ти много бързо искаш да почнеш да разбираш писаниците на Митака Аз толкова години го чета и още ми е трудно да му разбирам някои неща
                            Щото аз: нещо като Стратегосът.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Мите, говори на обратно ве - нищо не ти разбирам!
                              Кое му е по-сгодното на трейдинга? 5,3лв при 27-28дивидент, тук 3,7 при 28 дивидент?
                              Варно, неговото кожа - още: близо 2 кинта разлика - но когато пиша с осем души на главата и мислейки за пет сделки - така е: грешка - да.

Тук все още: по-сгодно е.

Да.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Мите, говори на обратно ве - нищо не ти разбирам!
                                Кое му е по-сгодното на трейдинга? 5,3лв при 27-28дивидент, тук 3,7 при 28 дивидент?
                                Е ти много бързо искаш да почнеш да разбираш писаниците на Митака Аз толкова години го чета и още ми е трудно да му разбирам някои неща

Коментар

Working...
                                X