IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Maddy Разгледай мнение
    Браво, Хубаво си го рекъл. Че като ги чета надолу коментарите "щях, ама изпуснах момента... " , а акцията си върви нагоре, дивидента е сигурен. Кой момент си изпуснал?
    E за дивидента съм съгласна, но как върви на горе цената като се върна на нивата от преди 2 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Стига се оплаква ве!
      Кажи кога ще се съберем под стряхата във с. Врабево със семействата - да запознаем младите!!!!
      Айде че дъщерята пита - кой е тоя Тигър от Търговище дето вече взима дивидент и от СФИ
      Ти с тоя скъперник рода ли ще ставаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Стига се оплаква ве!
        Кажи кога ще се съберем под стряхата във с. Врабево със семействата - да запознаем младите!!!!
        Айде че дъщерята пита - кой е тоя Тигър от Търговище дето вече взима дивидент и от СФИ
        ще стане
        приготви зестрата и ще придвижим другите неща

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          няма живот
          все кусури !!!
          Стига се оплаква ве!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
            -ЧИЧЕ , - да не забравя че и на мен ми тертипа кат ТВОЯ !!!
            Но ти списвам , че комай го не разбра " Фортисания" !
            - Той завалията , всички си го знаят, от години си кара "Сфтрейда" и то завидно-сполучливо /майсторски/ , и едва сега прекрачи в разклонението .
            Татък нейде мисля му бе питането !!! - ама Вие ще се доразберете де.
            няма живот
            все кусури !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
              Е не е "Москвич"..., но не е и "S Class". Сега съм с японка, среден клас, дизелак. За моя стил на шофиране - идеалната кола.

-ЧИЧЕ , - да не забравя че и на мен ми тертипа кат ТВОЯ !!!
              Но ти списвам , че комай го не разбра " Фортисания" !
              - Той завалията , всички си го знаят, от години си кара "Сфтрейда" и то завидно-сполучливо /майсторски/ , и едва сега прекрачи в разклонението .
              Татък нейде мисля му бе питането !!! - ама Вие ще се доразберете де.

Коментар

Не бива да те е яд колега. Може ли да те попитам нещо? Предполагам, че имаш шофьорска книжка. Ти като какъв водач се определяш? Аз лично се опитвам да бъда спокоен и уравновесен шофьор, но понякога (много рядко) и аз подхождам малко по-агресивно на пътя. Според мен няма особена разлика между управлението на автомобил (с основна мисъл върху здравето на пътуващите в него) и управлението на портфейл (с основна мисъл парите в него да растат, а не обратното). При мен специално, когато шофирам водещо НЕ Е да стигна по-бързо някъде си, а ПРОСТО ДА СТИГНА там за където съм тръгнал... по възможност ЖИВ. Поведението ми на борсата е абсолютно аналогично. Водещо е да реализирам някаква доходност, по-висока в сравнение с нещо си без да рискувам излишно парите си. Купувал съм и съм продавал СПИДИ, участвах и в увеличението на капитала, но до размера на акциите които притежавах. В момента точно тази акция ме държи "над водата". Понякога и аз като тебе се увличам в разсъждения "дали, ако..." и т.н., но бързо ми минава. Шофирайки автомобил не знаеш какво те очаква зад следващия завой. Така е и на борсата мисля аз...

Браво, Хубаво си го рекъл. Че като ги чета надолу коментарите "щях, ама изпуснах момента... " , а акцията си върви нагоре, дивидента е сигурен. Кой момент си изпуснал?

Коментар

няма как с празни - нали съм в компании, които са редовни в дивидента
                  или акции или манги по сметката
                  дали ще ми отива една 5-ца като тази:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...2&pageNumber=1

- СПАЗЕНИ са ОСНОВНИТЕ характеристики !!! - но моля Те , този компромис със салона , да не се повтаря -
                  - Не ходи нито на АКЦИОНЕР от БФБ , нито дори на банков - НАДЗОРНИК /портиер да речем/

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Добре, че не си отишъл с празни ръце!
                    няма как с празни - нали съм в компании, които са редовни в дивидента
                    или акции или манги по сметката
                    дали ще ми отива една 5-ца като тази:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...2&pageNumber=1

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Колегата е много прав... Успех и на двама ви!
                      Vanitas vanitatum...

Коментар

и аз като теб, бръмча спортно с един Фиат Мареа
                        тази година мислех на БАТА агро да отида с нова кола, но отидох с акции

Коментар

Е не е "Москвич"..., но не е и "S Class". Сега съм с японка, среден клас, дизелак. За моя стил на шофиране - идеалната кола.
                          и аз като теб, бръмча спортно с един Фиат Мареа
                          тази година мислех на БАТА агро да отида с нова кола, но отидох с акции

Коментар

Не бива да те е яд колега. Може ли да те попитам нещо? Предполагам, че имаш шофьорска книжка. Ти като какъв водач се определяш? Аз лично се опитвам да бъда спокоен и уравновесен шофьор, но понякога (много рядко) и аз подхождам малко по-агресивно на пътя. Според мен няма особена разлика между управлението на автомобил (с основна мисъл върху здравето на пътуващите в него) и управлението на портфейл (с основна мисъл парите в него да растат, а не обратното). При мен специално, когато шофирам водещо НЕ Е да стигна по-бързо някъде си, а ПРОСТО ДА СТИГНА там за където съм тръгнал... по възможност ЖИВ. Поведението ми на борсата е абсолютно аналогично. Водещо е да реализирам някаква доходност, по-висока в сравнение с нещо си без да рискувам излишно парите си. Купувал съм и съм продавал СПИДИ, участвах и в увеличението на капитала, но до размера на акциите които притежавах. В момента точно тази акция ме държи "над водата". Понякога и аз като тебе се увличам в разсъждения "дали, ако..." и т.н., но бързо ми минава. Шофирайки автомобил не знаеш какво те очаква зад следващия завой. Така е и на борсата мисля аз...
                            Много добре казано, едни от най-важните умения на борсата са да не се ядосваш при загуби и пропуснати печалби

ПП нямам кола и мразя да шофирам
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

+1
                              каква кола караш?
                              Vanitas vanitatum...

Коментар

+1
                                каква кола караш?

Коментар

Working...
                                X