Първоначално изпратено от Maddy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСтига се оплаква ве!
Кажи кога ще се съберем под стряхата във с. Врабево със семействата - да запознаем младите!!!!
Айде че дъщерята пита - кой е тоя Тигър от Търговище дето вече взима дивидент и от СФИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСтига се оплаква ве!
Кажи кога ще се съберем под стряхата във с. Врабево със семействата - да запознаем младите!!!!
Айде че дъщерята пита - кой е тоя Тигър от Търговище дето вече взима дивидент и от СФИ
приготви зестрата и ще придвижим другите неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеняма живот
все кусури !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение-ЧИЧЕ , - да не забравя че и на мен ми тертипа кат ТВОЯ !!!
Но ти списвам , че комай го не разбра " Фортисания" !
- Той завалията , всички си го знаят, от години си кара "Сфтрейда" и то завидно-сполучливо /майсторски/ , и едва сега прекрачи в разклонението.
Татък нейде мисля му бе питането !!! - ама Вие ще се доразберете де.
все кусури !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеЕ не е "Москвич"..., но не е и "S Class". Сега съм с японка, среден клас, дизелак. За моя стил на шофиране - идеалната кола.
-ЧИЧЕ , - да не забравя че и на мен ми тертипа кат ТВОЯ !!!
Но ти списвам , че комай го не разбра " Фортисания" !
- Той завалията , всички си го знаят, от години си кара "Сфтрейда" и то завидно-сполучливо /майсторски/ , и едва сега прекрачи в разклонението.
Татък нейде мисля му бе питането !!! - ама Вие ще се доразберете де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеНе бива да те е яд колега. Може ли да те попитам нещо? Предполагам, че имаш шофьорска книжка. Ти като какъв водач се определяш? Аз лично се опитвам да бъда спокоен и уравновесен шофьор, но понякога (много рядко) и аз подхождам малко по-агресивно на пътя. Според мен няма особена разлика между управлението на автомобил (с основна мисъл върху здравето на пътуващите в него) и управлението на портфейл (с основна мисъл парите в него да растат, а не обратното). При мен специално, когато шофирам водещо НЕ Е да стигна по-бързо някъде си, а ПРОСТО ДА СТИГНА там за където съм тръгнал... по възможност ЖИВ. Поведението ми на борсата е абсолютно аналогично. Водещо е да реализирам някаква доходност, по-висока в сравнение с нещо си без да рискувам излишно парите си. Купувал съм и съм продавал СПИДИ, участвах и в увеличението на капитала, но до размера на акциите които притежавах. В момента точно тази акция ме държи "над водата". Понякога и аз като тебе се увличам в разсъждения "дали, ако..." и т.н., но бързо ми минава. Шофирайки автомобил не знаеш какво те очаква зад следващия завой. Така е и на борсата мисля аз...
Браво, Хубаво си го рекъл. Че като ги чета надолу коментарите "щях, ама изпуснах момента... " , а акцията си върви нагоре, дивидента е сигурен. Кой момент си изпуснал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеняма как с празни - нали съм в компании, които са редовни в дивидента
или акции или манги по сметката
дали ще ми отива една 5-ца като тази:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...2&pageNumber=1
- СПАЗЕНИ са ОСНОВНИТЕ характеристики !!! - но моля Те , този компромис със салона , да не се повтаря-
- Не ходи нито на АКЦИОНЕР от БФБ , нито дори на банков - НАДЗОРНИК /портиер да речем/
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобре, че не си отишъл с празни ръце!
или акции или манги по сметката
дали ще ми отива една 5-ца като тази:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...2&pageNumber=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобре, че не си отишъл с празни ръце!Успех и на двама ви!
Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеи аз като теб, бръмча спортно с един Фиат Мареа
тази година мислех на БАТА агро да отида с нова кола, но отидох с акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеЕ не е "Москвич"..., но не е и "S Class". Сега съм с японка, среден клас, дизелак. За моя стил на шофиране - идеалната кола.
тази година мислех на БАТА агро да отида с нова кола, но отидох с акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеНе бива да те е яд колега. Може ли да те попитам нещо? Предполагам, че имаш шофьорска книжка. Ти като какъв водач се определяш? Аз лично се опитвам да бъда спокоен и уравновесен шофьор, но понякога (много рядко) и аз подхождам малко по-агресивно на пътя. Според мен няма особена разлика между управлението на автомобил (с основна мисъл върху здравето на пътуващите в него) и управлението на портфейл (с основна мисъл парите в него да растат, а не обратното). При мен специално, когато шофирам водещо НЕ Е да стигна по-бързо някъде си, а ПРОСТО ДА СТИГНА там за където съм тръгнал... по възможност ЖИВ. Поведението ми на борсата е абсолютно аналогично. Водещо е да реализирам някаква доходност, по-висока в сравнение с нещо си без да рискувам излишно парите си. Купувал съм и съм продавал СПИДИ, участвах и в увеличението на капитала, но до размера на акциите които притежавах. В момента точно тази акция ме държи "над водата". Понякога и аз като тебе се увличам в разсъждения "дали, ако..." и т.н., но бързо ми минава. Шофирайки автомобил не знаеш какво те очаква зад следващия завой. Така е и на борсата мисля аз...
ПП нямам кола и мразя да шофирамdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение+1
каква кола караш?, но не е и "S Class". Сега съм с японка, среден клас, дизелак. За моя стил на шофиране - идеалната кола.
Vanitas vanitatum...
Коментар
-
каква кола караш?
Коментар
Коментар