Ministerstvoto na ikonomikata durzi 6,5% ot HIDPN
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от franky4fingersSpored men spravedlivata cena per share kum dneshna data e pone 220 bgn. ZA nqkolko godini e napulno vuzmozno cenata da e okolo 700-800bgn. Kompaniqta ima perspektivi i ima mnogo malko akcii. Likvidnostta verno e problem, no uvelichenie na kapitala vinagi moze da se napravi
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Слънчев вятър...
/оня ден големото куче ми разправаше, че видело слон да върви по небето, па после и ми се сърдеше, че не съм му повервал... /
П.С. Ветре ти като философ ще го оцениш. Знаеш ли какво е едно от определенията за безкрайност:
За всяко отнапред зададено събитие да има точка във времето и пространството, където то се сбъдва.
Например летящи слонове със сини очи и кецове
Така че кучето може и верно слон да е видяло
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Слънчев вятър...
/оня ден големото куче ми разправаше, че видело слон да върви по небето, па после и ми се сърдеше, че не съм му повервал... /
Коментар
-
Bobi75
Ta само да допълня, че тоя човек дето ме светна за ХИДПН не е големото куче, а е Комшията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от franky4fingersZa men tova e edna apetitna long-term poziciq
Сега един мой приятел казва, че ако всичко се развива така, както се развива засега при ХИДПН, то до 1-2 години можем да чакаме по 1000 лева на акцияА той е мнооого добър анализатор.
не е препоръка, само храна за размисълLife won't wait for you.
Коментар
Коментар