IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ministerstvoto na ikonomikata durzi 6,5% ot HIDPN

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
      Az sled dve sedmici imam put do Kazanluk da se vidq s rodnini, moze i da se zapoznaq s kompaniqta po-otblizo.
      Браво Франки. Ще споделиш, в рамките на възможното. Успех!

Коментар

• Az sled dve sedmici imam put do Kazanluk da se vidq s rodnini, moze i da se zapoznaq s kompaniqta po-otblizo.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
          Spored men spravedlivata cena per share kum dneshna data e pone 220 bgn. ZA nqkolko godini e napulno vuzmozno cenata da e okolo 700-800bgn. Kompaniqta ima perspektivi i ima mnogo malko akcii. Likvidnostta verno e problem, no uvelichenie na kapitala vinagi moze da se napravi
          Зависи от намеренията на мажоритаря. Някой има ли инфо?

Коментар

• tuka ima samo 40 000 shares be momci. That's a fucking gold mine!

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
              по принцип си прав, но и двата шперплата бяха доста нисколиквидни, пък какво стана ...
              Ами стана това, че единият вече е в БГ40, но с 20 пъти повече фрий флоут./като брой акции/.

Коментар

• Spored men spravedlivata cena per share kum dneshna data e pone 220 bgn. ZA nqkolko godini e napulno vuzmozno cenata da e okolo 700-800bgn. Kompaniqta ima perspektivi i ima mnogo malko akcii. Likvidnostta verno e problem, no uvelichenie na kapitala vinagi moze da se napravi

Коментар

• Първоначално изпратено от Dinosaur
                  Не смятяте ле, че е сравнително нисколиквидна акцията?
                  по принцип си прав, но и двата шперплата бяха доста нисколиквидни, пък какво стана ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                    Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                    ...

/оня ден големото куче ми разправаше, че видело слон да върви по небето, па после и ми се сърдеше, че не съм му повервал... /
                    Ветре момента, в който започнеш да си говориш с кученцето е преломен и не е много добре.
                    верно е значи няма да видим скоро ХИДПН на 1000 лева че той с този слон в небето май тези 1000 лева визираше.

П.С. Ветре ти като философ ще го оцениш. Знаеш ли какво е едно от определенията за безкрайност:
                    За всяко отнапред зададено събитие да има точка във времето и пространството, където то се сбъдва.
                    Например летящи слонове със сини очи и кецове
                    Така че кучето може и верно слон да е видяло

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                      ...

/оня ден големото куче ми разправаше, че видело слон да върви по небето, па после и ми се сърдеше, че не съм му повервал... /
                      Ветре момента, в който започнеш да си говориш с кученцето е преломен и не е много добре.

Коментар

• Не смятяте ле, че е сравнително нисколиквидна акцията?

Коментар

• Ta само да допълня, че тоя човек дето ме светна за ХИДПН не е големото куче, а е Комшията

Коментар

• Има няколко фирми, на които няма да споменвам имената , които са с космически цени а или нямат или имат малка печалба.А Хидрото си бачка и си печели много добре.1000 ще ги има ли или не аз не знам.На мен и 500 ще са ми добре дошли.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                                Първоначално изпратено от franky4fingers
                                Za men tova e edna apetitna long-term poziciq
                                Колеги. Някои хора ми се смееха преди месеци, когато казах, че Фазера ще стане 500 кинта до края на годината. А сега на доста хора това им изглежда реалистично.

Сега един мой приятел казва, че ако всичко се развива така, както се развива засега при ХИДПН, то до 1-2 години можем да чакаме по 1000 лева на акцияА той е мнооого добър анализатор.

не е препоръка, само храна за размисъл
                                Така,така Боби
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X