Ste e dobre da se utvurdqt tezi niva i sled otcheta qko up.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XYOtkoga vi drankam 4e drujestvoto si e qko, ama trqbva6e da stane 14o kinta za da se osetite
Taz temi4ka az sym q otkrival
Коментар
-
Цитат:
Слънчев вятър написа:
...
/оня ден големото куче ми разправаше, че видело слон да върви по небето, па после и ми се сърдеше, че не съм му повервал... /
Ветре момента, в който започнеш да си говориш с кученцето е преломен и не е много добре.
Коле нема страшно, я си позволих да го апострофирам големото куче, щото според него беше слон, а според мене беше слоница ама тва може да се е дължало и на преизобилното слънце, дето Господ ни изпрати /тва по думите на попа - той попа така си говори, имал напредвид че може да сме нещо сланчасали, щом сме видели слонове да фърчат требвало да седиме на сянка - да си оправиме мерника/
Коментар
-
Слънчев вятър написа:
...
/оня ден големото куче ми разправаше, че видело слон да върви по небето, па после и ми се сърдеше, че не съм му повервал... /
Ветре момента, в който започнеш да си говориш с кученцето е преломен и не е много добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersAz sled dve sedmici imam put do Kazanluk da se vidq s rodnini, moze i da se zapoznaq s kompaniqta po-otblizo.
Коментар
Коментар