IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ste e dobre da se utvurdqt tezi niva i sled otcheta qko up.

Коментар

• Малко съпичко е вече, за нас спекулантите
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Tука на 174 някой какво хубвао пакетче може да си направи.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Tuka tepurva ste stava interesno.

Коментар

• Е тук става все по-интересно.
            Добре, че включихме навреме.

Не е препоръка.
            * think positive * think simple * think big *
            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
              Otkoga vi drankam 4e drujestvoto si e qko, ama trqbva6e da stane 14o kinta za da se osetite

Taz temi4ka az sym q otkrival
              Прав си и аз съм открил 3-4 темички, като излетят и тогава идват на рояци. Тази компания я гледах много пъти, но за съжаление не се престраших, то неможе навсякаде нали ? Успех на влезлите.

Коментар

• Otkoga vi drankam 4e drujestvoto si e qko, ama trqbva6e da stane 14o kinta za da se osetite

Taz temi4ka az sym q otkrival
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Цитат:
                  Слънчев вятър написа:
                  ...

/оня ден големото куче ми разправаше, че видело слон да върви по небето, па после и ми се сърдеше, че не съм му повервал... /

Ветре момента, в който започнеш да си говориш с кученцето е преломен и не е много добре.

Коле нема страшно, я си позволих да го апострофирам големото куче, щото според него беше слон, а според мене беше слоница ама тва може да се е дължало и на преизобилното слънце, дето Господ ни изпрати /тва по думите на попа - той попа така си говори, имал напредвид че може да сме нещо сланчасали, щом сме видели слонове да фърчат требвало да седиме на сянка - да си оправиме мерника/
                  Ne e slon, a borivestnik

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                    питах го кучето, разправа че били 40К по 2 лева номинала
                    Е право е кучето.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• питах го кучето, разправа че били 40К по 2 лева номинала

Коментар

• Na kucheto da ne sa mu se privedeli 80 000 akcii

Коментар

• Слънчев вятър написа:
                          ...

/оня ден големото куче ми разправаше, че видело слон да върви по небето, па после и ми се сърдеше, че не съм му повервал... /

Ветре момента, в който започнеш да си говориш с кученцето е преломен и не е много добре.
                          Коле нема страшно, я си позволих да го апострофирам големото куче, щото според него беше слон, а според мене беше слоница ама тва може да се е дължало и на преизобилното слънце, дето Господ ни изпрати /тва по думите на попа - той попа така си говори, имал напредвид че може да сме нещо сланчасали, щом сме видели слонове да фърчат требвало да седиме на сянка - да си оправиме мерника/

Коментар

• Az sam gotov da vzema 1% ot HIDPN na 140

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                              Ministerstvoto na ikonomikata durzi 6,5% ot HIDPN
                              да ги пуска, кво се стиска?!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                                Az sled dve sedmici imam put do Kazanluk da se vidq s rodnini, moze i da se zapoznaq s kompaniqta po-otblizo.
                                аз като бях в Казанлък преди 2 седмици с бойната задача да разгледам Севто и разпитах местните хора за читавите предприятия в града, отговорите неизменно бяха три - МСН, Хидравликата и Розата.

Коментар

Working...
                                X