IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Valuator тука сме коалиция по-устойчива и от тройната такава.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Стенли, не съм се притеснил и не се заяждам - наистина ми беше любопитно дали си още тук Важното е да имаш ясна стратегия и да я следваш Лека вечер и успехи ... друже

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
        Я, подкрепата тук този път съвсем абдикирала Ееее, спомням си през септември 2007 (тогава цената беше около 220 лв) при една оживена дискусия Стенли спомена, че е влязъл тук на 60 лв - та се зачудих дали е излязъл навреме
        Понеже виждам, че някой оценители са се попритеснили :
        - за твое успокоение не съм продал и 1 акция от ХИДПН...
        - за другото уточнение - последните ми покупки са били на 60 лева - не, че това трябва да интересува някой друг освен мен, но понеже си попитал да си кажа...
        - и по време на разните разпити в една комисия си казах, че таргета ми тук е 1 000 лева и преди него няма да се замисля за излизане .
        Та, с една дума можеш да спиш спокойно - имам доста пропуснати ползи по позицията, а и не само по тази . Всъщност това последното е силно казано, защото дори на 300 лева не съм имал ни най-малкото намерение да продавам, така, че за мен нищо не се е променило честно казано. Та това е засега...лека вечер .

Коментар

• Я, подкрепата тук този път съвсем абдикирала Ееее, спомням си през септември 2007 (тогава цената беше около 220 лв) при една оживена дискусия Стенли спомена, че е влязъл тук на 60 лв - та се зачудих дали е излязъл навреме

Коментар

• алчостта и тарикатлъка, а не дявола е причината!
            ама и те си имат измерения...и последствия!

имам акции и не съм на загуба (все още) - спрямо цената на придобиване, но спрямо 6 мес....

http://www.hpt-bg.com/about.html

мнението ми не е съвет за търговия, а има информация на сайта на дружеството, който е посочен тук на инвестор.бг

Коментар

• Като си нямате работа да викате дявола
              Виждам, че и подкрепата е много динамична - преместила се е на 80 Интересно, като цената доближи до 80 - дали ще купи или отново ще се премести - този път на 60 ops:

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                Търсят се двама-трима апокалиптици.
                Намериха се ...

Коментар

• Търсят се двама-трима апокалиптици.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• И какво не му е редното на една оферта от 1000 бройки?

e при 1 000 000 акции да - а и все около минимума
                    подозрително е точно тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                      Първоначално изпратено от stoian
                      Май го нема вече.
                      Първоначално изпратено от B.Graham
                      Нека си стои човека щото ако го нямаше да подпира .......
                      ами сложете си по една такава за 1000 на ограничението, и така 2-3 пъти и то при 40 000 акции и при Free float: 17.0836% (според Инвестор.бг), това ще Ви даде реален шанс да се срещнете с много интелигентна и красива жена като Димана Ранкова! а много хубавото не е на хубаво в такива случаи. дали е имало среща не е известно - не е и невероятно...може да е бил млад и неопитен участник. Затова може би е добре много ясно да се каже каква търговия не е редна с 1-2-3-5 или 100 000 акции - това съм го ровил и го няма никъде изброено в ЗППЦК. пише само да не се създава погрешна представа за търсене/предлагане, а от друга страна можеш да си сложиш каквато оферта си поискаш. моля някой от юристите ако може да коментира тези неща. може би в отделна тема като "КФН предупреждава" - има такава и там липсва конкретика по въпроса!
                      може при по-неликвидните позиции да падат ценовите ограничения софтуерно или по друг начин. има много дружества с добри публични показатели и цяла опашка от желаещи да купят. Като например:
                      STREM, LOZOV, STPRO, както и MR 3 (там вече има раздвижване) ...и др.
                      МНЕНИЕТО МИ НЕ Е СЪВЕТ ЗА ТЪРГОВИЯ С НИТО ЕДИН ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ !!!!!
                      иначе гората е пълна с мечки тези дни!
                      успех на всички в инвестициите в България - тя може да се възроди с нашите пари и усилия!
                      И какво не му е редното на една оферта от 1000 бройки?
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
                        Май го нема вече.
                        ами сложете си по една такава за 1000 на ограничението, и така 2-3 пъти и то при 40 000 акции и при Free float: 17.0836% (според Инвестор.бг), това ще Ви даде реален шанс да се срещнете с много интелигентна и красива жена като Димана Ранкова! а много хубавото не е на хубаво в такива случаи. дали е имало среща не е известно - не е и невероятно...може да е бил млад и неопитен участник. Затова може би е добре много ясно да се каже каква търговия не е редна с 1-2-3-5 или 100 000 акции - това съм го ровил и го няма никъде изброено в ЗППЦК. пише само да не се създава погрешна представа за търсене/предлагане, а от друга страна можеш да си сложиш каквато оферта си поискаш. моля някой от юристите ако може да коментира тези неща. може би в отделна тема като "КФН предупреждава" - има такава и там липсва конкретика по въпроса!
                        може при по-неликвидните позиции да падат ценовите ограничения софтуерно или по друг начин. има много дружества с добри публични показатели и цяла опашка от желаещи да купят. Като например:
                        STREM, LOZOV, STPRO, както и MR 3 (там вече има раздвижване) ...и др.
                        МНЕНИЕТО МИ НЕ Е СЪВЕТ ЗА ТЪРГОВИЯ С НИТО ЕДИН ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ !!!!!
                        иначе гората е пълна с мечки тези дни!
                        успех на всички в инвестициите в България - тя може да се възроди с нашите пари и усилия!

Коментар

• То и продавачи нещо няма.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Май го нема вече.

Коментар

• Нека си стои човека щото ако го нямаше да подпира .......
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Гугъл, аз не виждам нищо гнило в цялата постановка, и едва ли ще намаже много повече от стотина бройки на тези цени.

Виж там където си беше поставил офертата в самото начало ... беше по-вероятно

Коментар

Working...
                                X