Valuator тука сме коалиция по-устойчива и от тройната такава.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ValuatorЯ, подкрепата тук този път съвсем абдикирала Ееее, спомням си през септември 2007 (тогава цената беше около 220 лв) при една оживена дискусия Стенли спомена, че е влязъл тук на 60 лв - та се зачудих дали е излязъл навреме
- за твое успокоение не съм продал и 1 акция от ХИДПН...
- за другото уточнение - последните ми покупки са били на 60 лева - не, че това трябва да интересува някой друг освен мен, но понеже си попитал да си кажа...
- и по време на разните разпити в една комисия си казах, че таргета ми тук е 1 000 лева и преди него няма да се замисля за излизане .
Та, с една дума можеш да спиш спокойно - имам доста пропуснати ползи по позицията, а и не само по тази . Всъщност това последното е силно казано, защото дори на 300 лева не съм имал ни най-малкото намерение да продавам, така, че за мен нищо не се е променило честно казано. Та това е засега...лека вечер .
Коментар
-
алчостта и тарикатлъка, а не дявола е причината!
ама и те си имат измерения...и последствия!
имам акции и не съм на загуба (все още) - спрямо цената на придобиване, но спрямо 6 мес....
http://www.hpt-bg.com/about.html
мнението ми не е съвет за търговия, а има информация на сайта на дружеството, който е посочен тук на инвестор.бг
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от stoianМай го нема вече.Първоначално изпратено от B.GrahamНека си стои човека щото ако го нямаше да подпира .......
може при по-неликвидните позиции да падат ценовите ограничения софтуерно или по друг начин. има много дружества с добри публични показатели и цяла опашка от желаещи да купят. Като например:
STREM, LOZOV, STPRO, както и MR 3 (там вече има раздвижване) ...и др.
МНЕНИЕТО МИ НЕ Е СЪВЕТ ЗА ТЪРГОВИЯ С НИТО ЕДИН ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ !!!!!
иначе гората е пълна с мечки тези дни!
успех на всички в инвестициите в България - тя може да се възроди с нашите пари и усилия!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoianМай го нема вече.Първоначално изпратено от B.GrahamНека си стои човека щото ако го нямаше да подпира .......
може при по-неликвидните позиции да падат ценовите ограничения софтуерно или по друг начин. има много дружества с добри публични показатели и цяла опашка от желаещи да купят. Като например:
STREM, LOZOV, STPRO, както и MR 3 (там вече има раздвижване) ...и др.
МНЕНИЕТО МИ НЕ Е СЪВЕТ ЗА ТЪРГОВИЯ С НИТО ЕДИН ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ !!!!!
иначе гората е пълна с мечки тези дни!
успех на всички в инвестициите в България - тя може да се възроди с нашите пари и усилия!
Коментар
Коментар