IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E kak ...

Коментар

• Другари защо зарязахте Хидрото?Тая тема не я броите за "жива".Има ли някой останал от старата гвардия?
      Life won't wait for you.

Коментар

• абе не са само 4

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
          И ми помогни да запомня...
          Че когато имам наистина лош ден
          И изглежда, че хората се опитват да ме вбесят,
          Ще ми отнеме само 42 мускула да се намръщя
          И само 4, за да протегна средния си пръст и да им кажа да ми го духат.
          **
          *
          Яко
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
            Пак затихнахме нещо
            е петък е вси пак! да го уважиме и този сакрален за страната ден!
            беше тежка седмица- иде още по-напрегната, затова да кажем заедно:

МОЛИТВАТА ЗА ХОРА ПОД НАПРЕЖЕНИЕ...
            Дай ми спокойствие, за да приема нещата, които не мога да променя,
            Куража да променя нещата, които не мога да приема,
            И мъдростта да скрия телата на онези хора, които ми се наложи да убия днес,
            Защото ме вбесиха.
            *
            И също така ми помогни да бъда внимателен с пръстите, които настъпвам днес,
            Защото може да се окажат свързани със задника, който може да ми се наложи да целувам утре.
            *
            Помогни ми да давам по 100% от себе си в работата...
            12% в понеделник
            23% във вторник
            40% в сряда
            20% в четвъртък
            5% в петък*

И ми помогни да запомня...
            Че когато имам наистина лош ден
            И изглежда, че хората се опитват да ме вбесят,
            Ще ми отнеме само 42 мускула да се намръщя
            И само 4, за да протегна средния си пръст и да им кажа да ми го духат.
            *
            Амин
            и приятен уикенд на V бг-инвеститори!
            *
            *

Коментар

• Пак затихнахме нещо
              Life won't wait for you.

Коментар

• Valuator ако бяхме върнали мандата през септември или октомври сега нямаше да можеме да спечелиме нов.А ние имаме дългосрочна програма.И я имаме от самото начало а не откакто цената почна да пада.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Според мен имахте много добър мандат в края на септември, но не послушахте съвета ми Тогава ви казах, че имам поглед върху този бранш и смятам, че переспективите пред него са добри, но не изключителни и аз очаквам резултати близки до прогнозираните от мениджмънта Поведението ви обаче е разбираемо - и аз принципно трудно вярвам на форумни съвети и герои

Смятам, че в рамките на 1-2 годишен период е малко вероятно тук да видим отново нивата от септември Но ако сте върли фенове на позицията, ви разбирам - влезли сте на добри нива, харесва ви да си я имате, защо да не си я държите, все някога ще и дойде времето

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                    Първоначално изпратено от Valuator
                    ...

Най-странното за мен обаче тук е тази илюзорна подкрепа от 1000 бройки, дето ту се появява, ту изчезва - май много-много не и стиска и само плаши гаргите
                    май търсиш под вола теле)
                    ако я има офертата и стои с дни, къде е илюзията?
                    а да се променят очакванията е нещо нормално
                    не е никаква подкрепа, а прилича на нещо дето повишава 20 - 50 хил в бюджета
                    има ли логика в това да си бил на 130 лв и нищо да не си купил нищо и да се надяваш на 100 или на 70 ... извода всеки според "капата"???
                    п.п. нямам информация дали е купил нещо този човек - но до неговата оферта не се стигна. може и да са били 2-3 -ма, защото вече да бяха ясни нещата чрез Комисията или други органи, които имат тотален достъп информацията

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                      Шегувам се по повод на сравнението с тройната коалиция - при това с нелошо чувство, но може би не много удачно и рабираемо Лека нощ

Първоначално изпратено от B.Graham
                      ... ама защо мислиш че ни се огъват коленете?
                      На тройната и изтича мандата а нашия дори още не е дошъл
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Шегувам се по повод на сравнението с тройната коалиция - при това с нелошо чувство, но може би не много удачно и рабираемо Лека нощ

Първоначално изпратено от B.Graham
                        ... ама защо мислиш че ни се огъват коленете?

Коментар

• Илюзорна е затова, защото никога не влиза в действие и на практика играе ролята на стръв, която само провокира сваляне на цената

Коментар

...

Най-странното за мен обаче тук е тази илюзорна подкрепа от 1000 бройки, дето ту се появява, ту изчезва - май много-много не и стиска и само плаши гаргите
                            май търсиш под вола теле)
                            ако я има офертата и стои с дни, къде е илюзията?
                            а да се променят очакванията е нещо нормално

Коментар

Ама май и на вас като на тройната коалиция пред Брюксел ви се огъват коленете и трудно удържате на продължителен и организиран външен натиск

Не го знам човека с 1000-та търсене каква му е целта ама защо мислиш че ни се огъват коленете?
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Ама май и на вас като на тройната коалиция пред Брюксел ви се огъват коленете и трудно удържате на продължителен и организиран външен натиск

Коментар

Working...
                                X