E kak ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)
Collapse
X
-
Bobi75
абе не са само 4
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПак затихнахме нещо
беше тежка седмица- иде още по-напрегната, затова да кажем заедно:
МОЛИТВАТА ЗА ХОРА ПОД НАПРЕЖЕНИЕ...
Дай ми спокойствие, за да приема нещата, които не мога да променя,
Куража да променя нещата, които не мога да приема,
И мъдростта да скрия телата на онези хора, които ми се наложи да убия днес,
Защото ме вбесиха.
*
И също така ми помогни да бъда внимателен с пръстите, които настъпвам днес,
Защото може да се окажат свързани със задника, който може да ми се наложи да целувам утре.
*
Помогни ми да давам по 100% от себе си в работата...
12% в понеделник
23% във вторник
40% в сряда
20% в четвъртък
5% в петък*
И ми помогни да запомня...
Че когато имам наистина лош ден
И изглежда, че хората се опитват да ме вбесят,
Ще ми отнеме само 42 мускула да се намръщя
И само 4, за да протегна средния си пръст и да им кажа да ми го духат.
*
Амин
и приятен уикенд на V бг-инвеститори!
*
*
Коментар
-
Според мен имахте много добър мандат в края на септември, но не послушахте съвета ми Тогава ви казах, че имам поглед върху този бранш и смятам, че переспективите пред него са добри, но не изключителни и аз очаквам резултати близки до прогнозираните от мениджмънта Поведението ви обаче е разбираемо - и аз принципно трудно вярвам на форумни съвети и герои
Смятам, че в рамките на 1-2 годишен период е малко вероятно тук да видим отново нивата от септември Но ако сте върли фенове на позицията, ви разбирам - влезли сте на добри нива, харесва ви да си я имате, защо да не си я държите, все някога ще и дойде времето
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от Valuator...
Най-странното за мен обаче тук е тази илюзорна подкрепа от 1000 бройки, дето ту се появява, ту изчезва - май много-много не и стиска и само плаши гаргите
ако я има офертата и стои с дни, къде е илюзията?
а да се променят очакванията е нещо нормално
има ли логика в това да си бил на 130 лв и нищо да не си купил нищо и да се надяваш на 100 или на 70 ... извода всеки според "капата"???
п.п. нямам информация дали е купил нещо този човек - но до неговата оферта не се стигна. може и да са били 2-3 -ма, защото вече да бяха ясни нещата чрез Комисията или други органи, които имат тотален достъп информацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorШегувам се по повод на сравнението с тройната коалиция - при това с нелошо чувство, но може би не много удачно и рабираемо Лека нощ
Първоначално изпратено от B.Graham... ама защо мислиш че ни се огъват коленете?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator...
Най-странното за мен обаче тук е тази илюзорна подкрепа от 1000 бройки, дето ту се появява, ту изчезва - май много-много не и стиска и само плаши гаргите
ако я има офертата и стои с дни, къде е илюзията?
а да се променят очакванията е нещо нормално
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorАма май и на вас като на тройната коалиция пред Брюксел ви се огъват коленете и трудно удържате на продължителен и организиран външен натиск
Най-странното за мен обаче тук е тази илюзорна подкрепа от 1000 бройки, дето ту се появява, ту изчезва - май много-много не и стиска и само плаши гаргитеLife won't wait for you.
Коментар
-
Ама май и на вас като на тройната коалиция пред Брюксел ви се огъват коленете и трудно удържате на продължителен и организиран външен натиск
Коментар
Коментар